Sunkar Stom
Стоматология
мин .
Тогжан апайга коп коп рахмет🤍. Оз жумысынын маманы. Тогжан апай салып брекетым 1айда уже результат корсетып жатыр🥰🥰 Рекомендую вам!!
Akbota KK
Хочу выразить огромную благодарность стоматологам за безупречную работу 😍. Раньше каждый поход к стоматологу был для меня огромным стрессом😢, но в этот раз всё прошло на удивление легко🥰🥰. Очень рекомендую эту клинику 💯🔝
13 марта 2026, официальный ответ
Доброе утро , Акбота ! Спасибо вам огромное за обратную связь . Мы всегда рады вам помочь 🥰🥰🌷🌷
Аягоз Зейлан
Стоматолог Тоғжан Жандарқызына бірнеше рет тісімді емдеткен болатынмын. Бұрын басқа жерде жұмыс жасайтын. Қазір өздері жеке стоматология ашып, жұмыс жүргізіп жүр екен. Бүгін іздеп тауып, бардым. Ақыл тісімді Сұңқар ағай жұлып берді. Қолдары жеп-жеңіл. Алла разы болсын! Жұмыстарыңызға береке, мол табыс тілеймін! Мен сияқты риза клиенттеріңіз көп болсын!
12 марта 2026, официальный ответ
Қайырлы күн, Аягөз ! Жақсы пікіріңізге көп рақмет! Сіздің сеніміңіз біз үшін өте маңызды🙏🏻әрдайым…
Marsell J
Очень рекомендую! Год назад тщательно искал и выбирал стоматологию для того, чтобы качественно вылечить зубы. В итоге нашел мастера своего дела Тогжан Жандаровну! В этом году, лечится жена. Тоғжан және Сұңқар өз ісінің өте білікті мамандары!
Добрый вечер ! Спасибо за приятный отзыв 🙏🏻 мы всегда вам рады 🤗
Kholosbaeva _1
Токжан апшеге коп коп ракмет, круглосуточно ыстейды, кешке болсада жасап береды.Ракметтт 🫶🏽🫶🏽🫶🏽🫶🏽
Қайырлы күн! Жылы пікіріңізге рахмет 🌷әрдайым күтеміз🤗
AR
Aliya Rysbekova
Осы стоматологияга алгысымды билдиргим келеди. Врачтар оте сыпайы, оз маманнын нагыз иеси. Мен 5 тисимди осы врач Сункар Боранбаевичка жане Тогжан Жандаровнага чистка жасаткан едим. Керемет истейди ауыртпай тистерди. Сиздерге осы еки врачты усынамын. Окинбейсиздер
Қайырлы таң Алия ханым ! Жылы лебізіңізге алғысымыз шексіз🌷
DB
Djaynoo Bolat
Танысымнан естіп барған едім. Бір қабылдауынан маған ұнады. Стоматолог Тоғжан қолы өте жеңіл, тегін консультация беріп, барлық тісімді қолжетімді бағада ауыртпай емдеп берді) Тәжірибелі, білікті, өз ісінің мамандары.
Қайырлы таң Жайна ! Жылы пікіріңізге алғысымыз шексіз , әрдайым сізді күтеміз🌷
Асель Абдрахманова
Кызымнын тисин жедел турде емдеп берди , доктор Сункар мен Тогжан Сейткалиевага мын алгыс , без боли без слез отти барлыгы 👏🏻👏🏻👏🏻
1 марта 2026, официальный ответ
Қайырлы күн Асель 🌷жылы лебізіңізге алғыс айтамыз ! Әрдайым сіздерді күтеміз 🤗
Aigerim Saparova
өте жақсы өз ісінің маманы бағасыда өте тимді
1 марта 2026, официальный ответ
Қайырлы күн Айгерім ! Жылы пікіріңізге үлкен рахмет 🌷
АУ
Аяулым Усипбаева
2гис бойынша іздеп бірінші рет келуім. Қолы жеңіл, білікті маман екен. Всем советую ✅
25 февраля 2026, официальный ответ
Қайырды таң Аяулым ! Жылы лебізіңізге алғыс айтамыз ! Әрқашан сізді күтеміз 🌷☺️
Adiya .
Хочу оставить отзыв о новой стоматологии.Тогжан Сейткалиева Жандаровна и Сункар Сейткалиев Боранбаевич - профессиональные стоматологи с большим опытом, поэтому я изначально доверяла им, но после посещения убедилась ещё больше. В клинике очень чисто, современное оборудование, всё объясняют спокойно и понятно, без спешки. Делают аккуратно и стараются, чтобы пациенту было максимально комфортно и не страшно. Видно, что работают не просто ради заработка, а действительно заботятся о здоровье людей. Если ищете хорошую стоматологию с внимательными врачами — смело рекомендую. Горжусь, что у нас есть такие специалисты ❤️
24 февраля 2026, официальный ответ
Добрый вечер Адия ! Большое спасибо за отзыв и оценку . Ждём вас снова ☺️🌷
Adina Turganbay
кушти прям, букил семьямызбен Тогжанга келемиз🫶🏻 ауыртпай , комфортно истеп береди🥰 советую👍🏻
24 февраля 2026, официальный ответ
Қайрлы кеш Адина ! Пікіріңізге көп рахмет 🌷Бізге сенім артқаныңызға қуаныштымыз . Әрқашан сіздерді күтеміз ☺️☺️
Perizat 🤍
Обращалась к стоматологу с определённой проблемой и осталась очень довольна приёмом. Врач внимательно выслушал, провёл тщательный осмотр и подробно рассказал о вариантах лечения. Всё прошло аккуратно и без боли, чувствуется высокий уровень профессионализма и заботы о пациенте. В кабинете чисто и уютно, персонал вежливый. Теперь буду обращаться только сюда и с уверенностью рекомендовать знакомым.
23 февраля 2026, официальный ответ
Добрый вечер , Перизат ! Благодарим вас за доверие 🌷Ждём вас снова ☺️
AB
ALTYNAY BERDIBAYEVA
Сункар Боранбаевич и Тогжан Жандаровна профессионалы своего дела! Лечащие врачи всей нашей семьи. В основном наших детей. Вчера в очередной раз вылечили зубки нашим детям. Без боли, без слез. Всегда относятся с особым подходом, чутко и бережно. Доверяем только этим врачам с золотыми ручками❤️👍🏼
20 февраля 2026, официальный ответ
Добрый день Алтынай ! Спасибо за приятный отзыв 🌷мы всегда вам рады ☺️
Айдана Тузелева
Мен бұл клиникада 2 ақыл тісімді жұлдырдым және кәсіби тіс тазалау (чистка) жасаттым. Барлығы өте жоғары деңгейде өтті – ауырсыну болмады, дәрігерлер әр қадамды түсіндіріп, көңіліме сенім ұялатты, және мамам да осы жерде 3 тісін емдетті, ол да өте риза. Қызмет сапасы, тазалық, дәрігерлердің сыпайылығы мен кәсібилігі көңілден шықты. Енді өзім осы клиникада брекет жүйесін тағуды жоспарлап отырмын. Толық сеніммен таңдадым! Осындай сапалы жұмыс пен жылы қарым-қатынас үшін үлкен алғыс білдіремін 🙏🏻
19 февраля 2026, официальный ответ
Жақсы пікіріңізге үлкен рахмет ! Сіздің сеніміңіз біз үшін өте маңызды !🌷
Өте жақсы стоматология, сапалы жұмыс жасайды, Тоғжан әпкеге рахмет!
19 февраля 2026, официальный ответ
Жылы лебізіңізге рахмет🙏🏻