Ателье
Швейные ателье
Темирлан Каиркен
Здесь мне перешили спортивную штанишки точно под мой вкус, однозначно рекомендую. Быстро и качественно!👌🏻
LO
Lazzat Omyrtaeva
Киімді өте жақсы пішіп, тігеді. Көңілімнен шықты. Бутикке келе берсеңіздер болады.
СҚ
Мен көйлектерімді тек Халима апаға тіктіремін. Тігінші номер 1 ғой
Алина Тагаева
Отелье классное Мастер просто супер Ее работа отличное со вкусом👍👍👍
Daryn Zaitov
Шалбар қысқартуға келгем, Халима апай өз ісінің шебері екен. Четко болды. Респект 👍👍👍
BS
Bakitzhan Shynbolat
Әдемі тез әрі сапалы істейді екен
Дильфуза Муминова
Куші жақсы тігеді киімдерді улкен рахмет
БК
Бахтыгуль Кенжебаева