Implant city premium
Стоматологический центр
Создаём безупречную улыбку — лечение, виниры и импланты премиум-класса
Instagram
YA
Yergali Aitkhozhayev
MI
Madina Ilesova
Ерғали Қалиевич — имплантологияның нағыз профиі! Нәтиже бірден көрінеді 🔥 Гаухар Абзалбековна — нәзік, мұқият, өз ісінің шебері 💎Барлығы ауыртпай, тез әрі жоғары деңгейде өтті! Атмосферасы — ТОП, сервис — ПРЕМИУМ 👌 Енді тек Implant City ғана ❤️
Марал Кольбаева
Хожу в стоматологию Имплант сити уже 5 лет, теперь у них новый премиальный филиал! Поздравляю 🥳 Как всегда самый лучший сервис и самые лучшие врачи Ергали Калиевич, Гаухар Абзалбековна👍❤️
MA
Moldir Anarbekova
Гауһар Абзалбековна өте білікті дәрігер,жауапкершілігі мол, өз ісінің маманы.Клиниканың қызмет көрсету сапасы жоғары деңгейде,таза ұқыпты біріңізге ұсынамын!!
ИА
Ибрагимова Акнур
Ерғали мен Гаухарға 10 жылдан асты барып жүргеніме ,Гаухар кішкентай балдардың тілін тауып,жылатпай ,ауыртпай емді күшті жасайды 😘өз ісінің маманы , Ерғалиге вообще сөз жоқ , имплант салу , тіс емдей ,пластикалық ота жасау , өзі ещё бет-жақ хирург имплантолог ,сапалы ем керек десеңіздер осы жерге барыңыздар, 13 жылдық тәжірибем бар поциент ретінде ,уверенно рекомендую всем 👍😉Алла істеріңе береке берсін 🙏
Д
Дана
Выражаю благодарность специалистам клиники за профессионализм и внимательное отношение. Лечение прошло качественно и комфортно. Приятная атмосфера, современное оборудование. Рекомендую!
СН
Сулу Нурлыхановна
Хочу выразить огромную благодарность стоматологу Гаухар Абзалбековне! Очень внимательный, аккуратный и профессиональный врач. С первых минут чувствуется забота о пациенте и уверенность в своей работе. Лечение прошло максимально комфортно и безболезненно, всё было подробно объяснено и сделано на высшем уровне. Oтдельно хочу отметить доброжелательное отношение и искреннюю заинтересованность в результате. Теперь без сомнений буду обращаться только к ней и рекомендовать своим близким. Спасибо вам за вашу работу и красивую улыбку!
ГМ
Гаухар Мирзахметова
Хочу поблагодарить стоматологию Имплант Сити. Очень довольна лечением. Ергали Калиевич отличный стоматолог-имплантолог, всё сделал аккуратно и качественно. Рекомендую!
Zhansaya Umirzakova
Implant City бұл жай ғана стоматология емес, бұл жоғары деңгейдің символы.Шымкент бойынша №1 орын алатын клиника деп сеніммен айта аламын.Ерғали Қалиұлы мінсіздікке жеткізетін дәрігер.Әрбір деталь сапа, әрбір нәтиже өнер.Қорықпай сеніммен келуге кеңес беремін!👌🫶
Айнура Толеуова
Өте жоғары деңгейдегі стоматология! 🔥 Дәрігерлердің қолы өте жеңіл, емдеу мүлдем ауыртпады. Клиникада сервис, тазалық, заманауи технологиялар бәрі керемет. Персоналдар пациентке өте жақсы қарайды. Осындай кәсіби командаға үлкен рахмет! Барлығына шын жүректен ұсынамын.
BI
Banu Imanalykyzy
Ең сапалы стамотология Дәрігерлер білікті мамандар👍👍