Wedrink
Кофейня
Фирменное мороженое: большой выбор вкусов в хрустящем рожке!
ТОО Wedrink international.kz
Перейти на сайт
ТОО Wedrink international.kz
Томирис Мухитдинкызы
Сервис кушти, отыратын орындыктары коп. Дамыде зор. Дамын білмесеңіз сұрасаңыз бәрін айтып түсіндіріп береді. И арзан. Условия жасалган👍🏻 Майлы емес, жеңіл мороженое іздейтін жандарға арналған, катты татты емес жүрекке тимейды (Орындыктары лас емес, тек өз арттарыңызды жинап жүрсеңіздер болды. Самообслужка)
G&
Gulbanu &&&
Тек осы точкасы ғана 2:00ге дейін жұмыс жасайтын болғандықтан келген едік сағат 23:26. Дәлел ретінде чек фотосын саламын. Заказ берген соң столға отырайын десек таза емес екен, напиток төгілген. Қызметкер жігіттерден столды тазалауын сұрадық. Шашы бұйра, карэ пішініндегі жігіт: "қолымыз бос емес, сүрте алмаймыз" деп жауап берді. Бұл қандай сервис??? Қайта кассада тұрған Азамат деген жігіт келіп тазалап берді. Клиентпен дұрыс жұмыс жасауды және дұрыс сөйлесуді үйретіп жіберсеңіздер дұрыс болар еді.
Раушан Абилова
Шынымен айтсам мороженое вообще дәмсіз су көп қоса ма, текстурасында мұз көп сияқты, бабл ти болады енді бағасына сай домашний етіп істеп бергендей. Вафли онша емес морожныймен, себебі анау вафли ыстық піскенмен , анау морожныйсында су көп болғандықтан вафлиды былшыдатып жібереді, сондықтан піспей қалған сияқты болады.Басқа жақта жеп көргенмін олай ерімейтін, себебі морожный сливочный еді, олай еріп кетпейтін. Сосын заведениенің іші лас, туалетке кіруге жиіркенесің базардың туалеті сияқты. Ақыры үлкен кең етіп жасапсындар, тазылықты да ұйымдастыруға болатын шығар!
Алуа Абдухайым
Өте керемет всем советую,сотрудники вообще топ,сочный мочный
Акерке Аманжолова
Дым дәмі жоқ. Охо деп іздеп келмейак қойыңдар. Мылжың жігіттер еще неврке тиіп. Артық әңгімесі көпп😕
Мөлдір Аязбекова
Өте өте дәмді 👍👍👍👍 Гонконгское мороженое бар өте дәмді Алып жедік күшті екен бізге үнады
Akon🤍 Тут📍
Өте дәмді әрі бағасыда керемет күнде келіп ішеміз ішіндегі адамдарда миірімді дәміне сөзім жоқ
Аза Абидов
Отличное место! Всегда приятно заходить в Wedrink — уютная атмосфера, чисто и комфортно. Напитки очень вкусные, чувствуется, что всё делают с душой. Особенно радует качество ингредиентов и разнообразие меню. Персонал вежливый, быстро обслуживают, всегда помогут с выбором. Отдельный плюс — стабильность, каждый раз всё на уровне. Рекомендую всем, кто хочет приятно провести время и насладиться вкусными напитками! Кудрявые бариста вообще классный очень приятная личность ❤️
Частый гость
Nuriikoh K
Кофе на вкус вода со льдом , Мороженое более менее очень водинистое , персонал уставший и особо не понимают клиента просим одно пробивают другое 🤷🏻♀️
. Жанияяя
Вкус ужасный,топиоки мало,обслуживание плохая,половина лимонада лёд,как вода,не вкусно,когда я купила в алмате там лучше чем это,не советую брать,есть доказательство если нужно,я купила кос ламды маракуйе кактельы вапще не вкусно,сироп мало,зделайте норм мы де не брали бесплатно,крч не советую ужасноооо
Қайрат Нұртас
Неоч, видно что не чистят аппарат в конце дня. Половина мороженого- лед! Не мог до конца употреблять данное изделие!!😣😣. Хоть и дешевый, можно тока на один раз и все. Өз бағасына сай жай
kausar orynbassar
wedrink— это вообще отдельный вайб 🔥 Всё сделано красиво, удобно и с душой. Видно, что стараются не просто «как у всех», а реально делают классный продукт. Пользоваться приятно, всё понятно и без лишнего напряга. И отдельный респект Эле 💫 Очень милая, отзывчивая и профессиональная. Всегда поможет, подскажет и создаёт ощущение, что тебе тут реально рады. С такими людьми хочется возвращаться!
Karakat Beisenbai
Куштыыыы советуюююю, персонал добрый и отзывчивый а морожное просто бомбезное
лоля💋🐇
место классное, моя любимая эля бариста прекрасно сделала мне жузум лимон😻 очень вкусно, советую✌️
Айзере Кенжебек
Очкидегі ағай ең күшті жұмыскер,жұмысын жақсы атқарады
Gulnaz T
Иши лас, полдарын жуылмаганына бираз болган ау! Мороженоелары ерип су болып тур! 😣
AB
Alina Bazarbaeva
Кассиры вежлевы, вкусно, идеально расположенная точка удобно всем✅
мери 🪭
очень вкусно🙏🏻💜
Котость
очень вкусно, тут люди в кассе очень приятные
Диясбек Тахиров
Круто очень мы попробовали соки это божественно
Хадиша Т
Спасибо большое за чай очень понравилось👍🏼
keremet
былжырап калган,жай ыстейды браз кутп каласн
Kadirbayev Sattibay
Эле Рахмет өте дәмді
Al Gani Aliwer
Өте күшті морожноелары сатушылардың мейірімді
Rami 👄
сол жақта іститін агай кушты просто топ топ👍👍👍👍👍👍
𝑹🤍 ㅤ
❤️🔥❤️🔥❤️🔥
EB
Ersultan Boranbekov
Keletin jer emes! Ote nawan
ВВ
Владислав Вислогузов
Очень вкусные бабл ти и милая обстановка
БТ
Бексұлтан Тәліп
напитки четкие, тон тон и сотрудники ваще четкие
МН
Медина Нұралықызы
Самый лучший очень понравилась баблти нравится
𝔸𝕚𝕤𝕙𝕒 𝕂𝕦𝕧𝕒𝕟𝕕𝕚𝕜
Аяука .
Темаа
8 посещений
Абылай Сакибаев
Ребята классные, сервис приятный, разъесняют подробно .Желаю успехов, не понимаю негатив.5 звёзд точно сазлужено.
ВА
Венера Аязбекова
Оте дамди сусындар бизге катты унады. Ганконг вафлимен жасалган мороженный супер. Кенес беремин.
K.
Kaldybaiulyyy_n⚡🦁 .
Очень вкусный вкус тема очень класно именна этот вкус
Асем Танирберген
Тут очень вкусно особенно напиток орео эля вкусно готовит 🤎🤎🤎
ZK
Zarina Kaldynai
Дәмі жақсы екен ұнады🥰 Іші таза,адемы👍
Muha Krash
дешево,сладко,кассир вежлив нам понравилось
БК
Балжан Кали
Wedrink ❤️ балмұздақ сондай дәмді тәтті қайта қайта жей бергің келеді🫰🏻 Эля самая лучщая👏🏻 желаю вам много клиентов, обслуживание очень хорошо, приготовить быстро 💖
Karina Sadykova
Wedrink – просто топ жер🔥 Осында бәрі ұнады: атмосферасы уютный, напиткалары өте дәмді, әсіресе мороженое вообще бомба😍 Бірақ ең қатты респект – Азаматқа!💯 Қызмет көрсетуі на высшем уровне, өте сыпайы, тез, позитивпен жұмыс істейді. Осындай адамдар үшін қайта-қайта келгің келеді👌 Қысқасы, Wedrink – отдыхқа идеал орын, а Азамат Эля Досик сол жердің уровеньін көтеріп тұрған адамдар💘
Асылай Туреханова
Shaxonya Ilyassova
Очень уютная кофейня с приятной атмосферой ☕️✨ Понравилось буквально всё: вкусные напитки, мороженое и вежливый персонал. Всё аккуратно, чисто и сделано с душой. Отдельно хочется отметить уютную обстановку — идеальное место, чтобы отдохнуть или встретиться с друзьями. Обязательно буду приходить ещё ❤️ Рекомендую!
Jenis_🇰🇿 Turdikul
Wedrink – тамаша дәмхана! Мұнда кофенің хош иісі, балмұздақтың тәтті дәмі және баблтидің ерекше қытырлақ көбігі үйлескен. Баблтидің дәмі таңдайды қуантады, кофесі күшті әрі хош иісті. Жайлы ортасы, жылы да мейірімді қызметкерлері. Кез келген уақытта келіп, суық таңғы шай немесе ыстық кофе ішуге болады. Wedrink – демалуға және тәтті дәмнен ләззат алуға тамаша орын. Барлығына ұсынамын!