Ақ-ниет 2050
Ясли-сад
4.3
Тёплая забота, развитие и внимание для вашего малыша. Ждём вас!
ТОО Ақ-ниет 2050
Позвонить
ТОО Ақ-ниет 2050
4.3
Подгузник Мама знает , Baybee
В восторге
Менің үлкен қызым 2 жастан барган қазір 4,5 жаста 😅 әбден осы садикке үйренгенбіз көшсекте осы садикке келейін деп тұрмыз) менің 3 баламда осы Жерде тамақтары апайларыда өте жаксы
Aikerim Erkinkyzy
В восторге
Шүкір балам осы садикке барғалы бері дамуыда жақсы, сөйлеуіде жақсы болып жатыр. Бибіхан апайымыз өте тамаша кісі өз ісінің маманы баламен қалай жұмыс істеу керегін біледі. Рахмет сізге Бибіхан апай Алланың нұры жаусын😘❤️❤️❤️
Айгерім Сәрсенова
В восторге
Аружан мен Ақерке қыздарым Ақниет балабақшамыз жақсы Назым апайымыз да жақсы ұнаиды бізге
LL
Lina Lila
Бұл садик бізге ұнайды
Частый гость
Erkebulan Amirov
В восторге
Өте керемет садик қызметкерлеріде жақсы ішінде балаға керекті мамандар бар тұз шахтасыда күшті 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Аижамал Жолдас
Совсем не понравилось
айлык берынышшы өтініш апай отв берсеңіз ватсапта
Елена Безукладова
В восторге
Садик очень хороший есть солевая шахта , лего кабинет вкусно кормят родители видят в течении дня чем дети занимаются тоесть доступ к камерам спасибо большое одменистрации садика!
Apra Arpa
В восторге
Менің екі балам барады өте таза апайларымыз жақсы Ең бастысы тәрбиешіміз жақсы баламда өзгеріс бар
НТ
Наталья Татчиева
В восторге
Девачки всем привет со всеми прошедшими и наступающим праздниками вас, Елена Сергеевна вас мои доченьки близняшки целуют и обнимают спасибо что вы у нас есть
M
Marat
В восторге
Самый лучший воспитатель Елена Сергеевна, мой ребенок наконец-то почувствовал любовь и заботу в детском саду.
Владимир Кондратьев
В восторге
Благодарю Елену Сергеевну за особый подход к каждому ребенку действительно она специалист своего дела наш ребенок стремится идти в садик и садик тоже очень хороший выражаю вам огромную благодарность
Н
Насиба
В восторге
В этот садик ходят мои две внучки,садик очень хороший,уютный,теплый.Воспитатели заботливые,очень ответственные.Хочу сказать большое спасибо Ольге Николаевне,очень хорошо знает свою работу,моей внучке 5 лет,она знает все буквы,читает по слогам,может складывать,вычитать в пределах 10,и с большим желанием ходит в садик
MR
Malika Rozakulova
Совсем не понравилось
Я так понимаю сам садик просит родителей хорошие отзывы писать да. Неужели все родители решили в один день 12 марта написать🤔
Аякоз Досалиева
Совсем не понравилось
Садик нашар.Садиктің нашар екенің жазсан заведующий саган неге олай жасасын соттаймын дейді.Біздің елде көзбен көріп унамаганын айтуга болмай ма?Бундай жауапкершилик жок садик кормедим.январь айында машина жок деп солардың кесиринен калдырып 5кун.Толык оплата толедим.февральда 2 кун бардык ушінші куні тагыда жауапкершилик жок кала турыныздар деди.Содан ашуланып ауыстырып жибердим.Енди сол 2кунге толе деп,қызының пижамасын сумкасын тапочкасын бермей жур.
ЯВ
Янчик Волк
В восторге
Хороший садик ,Елена Сергеевна очень внимательный ,заботливый,чуткий педагог.
SB
Saule Bajmbetova
В восторге
Менің немерем барады жақсы таза тұзды шахта бар Повар күшті тамағы дәмді бізге ұнайды
ЭА
Эльмира Абдалиева
В восторге
Ольга Николаевна воспитатель очень хорошии благодарью за Ваш труд и вклад Вами очень довольны
ДХ
Дильнора Хаджимуратова
В восторге
Садик отличный . Очень довольна воспитателем .Сын с удовольствием ходит.Спасибо администратору.
AB
Aizhamal Bakdaulet
В восторге
Садик өте керемет, маганда балдарыма да катты унайды. Бибихан апай өте күшті
Алимхан Жангелдиев
В восторге
Өте жаксы бала бақша немерелерым сол бақшада таза тәрбиешылеры мықты астары дәмді тамаша
Айдана Амантаева
В восторге
Жаксы садик.Кыздарым апайларын мактап келеди🤗
Анастасия Акилычева
В восторге
Хорошой садик, дочка ходит ей очень нравится.
Аружан Смаил
Ужасный садик🤯