Offside restobar
ЖУ
Жанар Утегенова
Пицца очень вкусная 😋
Асем Бекболат
Бұл ресторан маған қатты ұнады😍😍😍Интерьері әдемі, жайлы атмосфера бірден көңіл көтереді. Тағамдары өте дәмді, бәрі жаңа дайындалғаны сезіледі. Қызмет көрсету де жоғары деңгейде — қызметкерлері сыпайы әрі тез жұмыс істейді. Демалуға да, отбасымен келуге де керемет орын. Ұсынамын!👍👍👍👍
ГН
Гулмира Нусеноава
Ресторан уютный,но кухнясы ұнамады,заказдары кеш келді
AT
Aygerim Toriyeva
В жизни не видела таких больших еще и вкусных порций суши и медальонов🤤😋🤌🏻 а про десерт 🍮 Тирамису отдельный комплимент Шефу👏🏻 крем тает 🫠 во рту, Кальяны тут можно дымить 💨 бесконечно ни разу не горчила💯👌🏻
AY
Asemay Ysmayl
Вкусная кухня, отменная атмосфера 😋
Керемет!!!
Н
Нуржан
Керемет
Дана Маденова
жанымыздан жақсы кафе ашылды деп қуанып едік. Пицца заказ бердік. Дәмін енді айта алмаймын, жегеніме өкініп отырмын. Апам мен балам барып алып келіп еді🥲
Aigerim Turgynbek
Вчера сходили в это новое заведение и мы были в восторге от цен и блюд , цены низкие а порции огромные еще и вкусные сочные, а подача целое искусство 😍😋 конечно же мы придем еще , процветайте и дальше 👍🏻
Айана Нышанбаева
Отличное местеско,все было очень вкусно. Хорошо посидели. Хорошая атмосфера. Хорошо что открыли такое заведение
Пабло Пабло
дұрыс болды жақын жерден ашылып, тамақтарыда жақсы, стейктерін 2 күн болды жеп жүрмін дәмді екен! 👍
Жанчик 🤍
Вкусно, уютно
Аяжан Иванова
Good
АО
Айгерим Оспанова
Очень понравился Offside Restobar — уютная атмосфера, вкусная еда и приятное обслуживание. Отличное место, чтобы отдохнуть и провести время с друзьями 👍
Тимур Умербеков
Клянусь, очень атмосферный бар, мне понравилось, фоновую музыку сделайте еще lounge pop music, было бы круто вообще, если нужно могу вам помочь с выбором такой музыки
DB
Dauren Bekseitov
Жақсы атмосферасы бар, интерьері стильді рестобар. Тағамдары дәмді, әсіресе фирмалық тағамдары ұнады. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, персонал сыпайы және жылдам жұмыс істейді. Достармен демалуға немесе кешкі уақытты өткізуге өте қолайлы орын. Футболдан әлем чемпионатын, чемпиондар лигасын бірге көрейік.
Ализа Исатаева
Недавно посетили один очень уютный ресторан — остались только приятные впечатления! Атмосфера тёплая, всё чисто и аккуратно, персонал вежливый и внимательный. Еда просто на высоте — всё свежее, вкусное и красиво подано. Особенно понравилось мясо и десерты 😍 Обслуживание быстрое, долго ждать не пришлось, что очень порадовало. Однозначно рекомендую это место для отдыха с друзьями или семьёй. Обязательно придём ещё раз!
Айгерим Нуржаубаевна
Шымкент қаласы всегда топқой🥰🥰🥰Қыздар,жігіттер міндетті түрде келіңіздер OFFside рестобарына😍Тамақтары керемет,обсл да керемет
SS
Serik Shyganbaev
Отличное место, вкусно готовят, уютная атмосфера!!! Добротное место посмотреть спортивные мероприятие!!! Как раз не хватало такого заведение в новом районе
Аружан Абдухалык
Заведение катты унады, тамактарыда оте дамды екен. Атмосферасыда жаксы келип турамыз!
Азиз Джульфаев
Очень хороший ресторан отлично обслуживают пицца очень вкусная
АЖ
Айханым Жумадилла
Достармен басқосып отырғанға таптырмас орын.Тағамдары қатты ұнады.Атмосферасы тамаша👍
Т
Тамара
Отличное место! Уютная атмосфера, вежливый персонал и вкусная кухня.
ЖЕ
Жандос Ержигитов
Приятная обстоновка, первокласный сервис! В общем 10/10
EE
Erlan E
Отличное заведение для посиделки/встречи с друзьями, атмосфера на все 200%. Кухня хорошая 👍
БА
Балнур Ауесбекова
Тамақтары дәмді екен, барсаңыздар өкінбейсіздер👍👍👍
НД
Нурдаулет Диханбаев
Идеально место, вкусно готовят! Большие стеики, хорошая атмосфера!
ES
Erkebulan Suleimenov
Достармен, отбасымен кеш откизуге оте жаксы. Багасы да калта котеримди
ЧО
Чингиз Омаркулов
Мне все понравилось, сервис, еда отличная
Классный РестоБар,просто супер 🔥
DA
Demeu Amirbekov
Шикарный сервис и гостеприимный персонал.
ЖН
Жалгас Нахипов
Отличный паб. Кухня и пиво на уровне.
ГИ
Гулмира Исмагулова
Отте керемет екен! Тамактарыда Жаксы 👍👍👍🔥🔥🔥🔥
АЖ
Айханым Жумадилла
Тағамдары өте дәмді.Баруға кеңес беремін.
ҚА
Қарашаш Ахметова
Уют, керемет атмосфера
JM
Jansaya Meirbekkyzy
Жақсы жер, тамағы жаксы
Акжол Сматбекулы
Өте керемет, тамақтары дәмді, атмосфера 👍👍👍
АО
А О
Отлично 👍👍👍👍
Aizat Bazarbaeva
Идеальное место для вечернего отдыха 👍🏻
Динара Усенбаева
👍👍👍👍👍
Олжас Сулейменов
Уютное
Меруерт Кадырова
👍👍👍
Gulnaz 07
Заказ кеш келеді 1саг куттик, салаттары унамады пицца жок , карнымыз ашып кайтты ☹️😡 Острый чикендери катты алдын бургер алған едик тоже нашар катты