Невада
Быстрое питание
Aida Ibragimova
Совсем не понравилось
1 жұлдызда жалко, пепперони берсек, тауықпен әкеліп тұр, ещё суытып әкелген, мұздай, кола вообще өзбектердің коласы сияқты👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
❤️ 🕊️
Совсем не понравилось
өте нашар, суреттегіден басқа сушиларды салып жіберген. Операторға жазсам админге жаз деді, админ каз деп сол күйі жазбады. ауыстырып, немесе 1000тг ақшасын қайтарып қатесін түсіну керек еді! 2контейнер барлығы осындай түр 40 шт іші сырты бірдей. Ал описаниеде басқаша жазылып тұр. сет Жаренный!
Нурсулу Касымбай
В восторге
Суши пиццв өте керемет дәмді 🤩😘😘😘
Abdujabbarova Sabira
В восторге
Суши пиццалары Зор екен тез келеды дамдеры кушты дау🥰🥰🥰 бары куштыыыыыыыы
Storm Hiko
Суши пиццалары Жаксы Оте керемет багада сочный мощный
Бакдаулет Баймусаев
В восторге
өте дәмді әрі жылдам келеді
Мақсат 🧊
Топ суши👏🏻
Фариза Жуманазарова
В восторге
Өте керемет дәл уақытында келеді! Дәмі күшті!
Н
Наталья
Понравилось
Эконом цены, но и качество соответствующее
Sevarabegim Korganova
В восторге
Цены все доступные нам понравилось спасибо большое будем заказать ещё🙌🏼🌷🫶🏼
Ермухаммед Насирдин
🔥🔥🔥
ЖО
ЖАНСАЯ ОМАРОВА
В восторге
Негізі қатты кешігіп келді, почти 1сағаттай кешікті. Кешігіп келетіні болмаса суши-пиццаларының дәмі күшті
AD
Amina Duisenbai
В восторге
Заказали доставку в «Невада» — остались очень довольны! 🍣🍕 Суши свежие, аккуратно сделаны, рис не разваливается, вкус сбалансированный — видно, что готовят не наспех. Пицца приехала горячая, с хорошим количеством начинки и вкусным тестом. Наггетсы сочные внутри и с хрустящей корочкой, а картошка фри — золотистая, не пересушенная, прям как надо 😍 Доставка быстрая, всё аккуратно упаковано. Отличный вариант, когда хочется вкусно поесть дома. Будем заказывать ещё!
Шуга Т.
#1 суши 🍣 мне понравилось ,купите и вы не пожалеете. сто процент 😍😍😍😍
Perizat Korganbai
Ұнады рахмет 😘
N
Nazerke
В восторге
заказываю уже третий раз, все вкусно и быстро.
ДЕ
Димаш Елеубек
В восторге
Все быстро довезли , вкусно и реально вкусно видно не все равно что готовят! + 1 постоянник
Myxtarova Nurbibi
В восторге
Суши керемет дамды кол жетымды багасына лайык доставка тез келеді рахмет
М_
Мерей _
В восторге
Мы недавно сделали заказ привезли ровно за 40 минут Оператор вообще классный быстро ответил и всё аккуратно упаковали всегда будем заказывать отсюда спасибо большое ❤️
wxayan_a 🤍
Совсем не понравилось
Заказываем уже второй раз — и снова всё плохо. Доставка сильно опаздывает, обслуживание на нуле. Пицца с очень тонким тестом, еда не кажется свежей, ещё и порезана как попало. Суши положили в один контейнер — всё сжато, выглядит неаккуратно. В сете были заявлены напитки, но их не привезли — при уточнении сказали, что их нет. Больше заказывать не будем.
УШ
Улпан Шарафутдинова
В восторге
Кушті дәмді әрі тез жеткізіп береді
BS
Bibiajar Satieva
В восторге
Рахмет ыстыктаи ари жылдам келди дамі керемет саудаларыныз бола берсін
AB
Alfia Baijanova
В восторге
рахмет сіздерге отбасыма өте қатты ұнады 😘 енді сіздерден заказ беретін боламыз 🥰❤️
ГТ
Гулзада Таттибаева
В восторге
Сущи пиццасы дәмді уақтылы жетіп келеді.
Aruzhan Alimkyzyy
Мааа кушты унады тагамдары 🥰😋
Okila Ziyabekova
Супер👍🏻👍🏻👍🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Нурдана Жанатқызы
В восторге
Суши пиццаны әрқашан осы жерден аламыз. Бәрі всегда вкусно келеді, ұнайды 👍 Доставка да жақсы, тез келеді. Рахмет!
Аружан Баймурзаева
В восторге
Суши пиццасы приям күшті бағасыда арзан даставкада тез келеді
Zhandos .
В восторге
Суши пицца дәмі өте керемет 😘😘😘😘
5 посещений
Nnnnn N
В восторге
Тек осы жерден аламыз дами кушти.Оператор Кыздар тез жауап береди
Sara Altyn6ekova
В восторге
Өте керемет Невда суши тек осыдан заказ береміз өте дәмді әрі уақтылы келеді❤️ Рахмет сіздерге🫶🏻
Zarina Musayeva
😍😍😍😍😍😍😍
I gont noy 🍺🫷🏻
В восторге
Менің оиымша маки макиге қарағанда доставка жағынанда дәм дағынанда вид жағынанда және баға жағынанда ең бірінші орында тұрсыздар доставка тез әрі жылдап тағамдары да ыстықтай келеді
Расул Асанбек
В восторге
Өте керемет үнемі осы жерден заказ береміз тойымды ыстык дәмді жәнеде тез жеткізеді
Qaraqat Amanbek
Дәмі ерекше,керемет бізге ұнады😍
К2
Кино 2022 г фильм
В восторге
Кыздарга рахмет тез жауап береди. Сеттері арзан ари дамди екен.
Karligash Karlywa
В восторге
Уақытынан ерте келді .ыстықтай әкеліп берді курерге және Невада суши ұжымына үлкен рахмет.істеріңіз берекелі клиентеріңіз көп болсын
Акбопе Абдикул
Понравилось
Рахмет дәмі өте ұнады ыстық керемет болды
Asem Abdumanapqizi
В восторге
Всегда заказ береміз, өте күшті болып келеді😍😍😍😍🤍
Жанерке Аширбек
В восторге
Суши пиццасы прям вкусно ещё суреттегыдей порциясы дау болып келеды, всем советую,ещё доставкасы тез 2,3сагаттап кутып отырмайсын
Aruzhan .
Отее куштіі😍
Мақпал Салахиева
В восторге
Керемет суши питццалары рахмет 😘. Тез әрі жылдам. Тапқан табыстарыңыз берекесімен келсін Аллам ращы болсын. Тек ғана жақсылық тілеймін 😘
Арман Жүнісбек
Сушии пицца бәрі әдемі 😍 Уақытылы келеді дәмді 😋
Shattyk ♡
В восторге
Сушиге заказ бергем, өте дәмді болып келді! Балғын, ұқыпты дайындалған, дәмі керемет екен. Жеткізуі де тез болды. Қызметтеріңізге рақмет, тағы да міндетті түрде тапсырыс беремін!❤❤❤
Асель Жеделбаева
В восторге
Суши, пиццалары дәмді екен, кеше достарымызбен тапсырыс берген едік. Бәрі свежий, бағалары да қолжетімді болды, бәріңізге кеңес беремін.😍😍😍
Aidana Nurmakhanbet💙
Куштыы
БК
Балнурка Карабаева
Совсем не понравилось
Обслуживание доставка 0 Вообще безответственные не умеют работать заранее уведомлять на счет заказа сеть заказали 15:30 там не полное . Привезли заказа через 2 часа хотя написано было 60-90 мин И не хватает в заказе сушняка А кто пробивал заказ девушка не уведомила заранее .
MM
Mee My
В восторге
Ең дәмді суши көп заказ береміз постоянна бырдей кушты шыгады улкен размерде еще сочный Рахмет улкен дами беріңіздер🫰🫰🫰
ЗК
Зарина Касымбаева
В восторге
Сет Руся заказ бердік, бізге қатты ұнады. Күріші керемет, балықтары свежий, пиццасында сыр көп. 👍👍👍
амикош 😜
😍😛