Улица Байтурсынова, 100
В здании
Службы
IT
Izaura Toichubekova
100%күшті екен, неше жерден алдым онша болмады ші суқой болды, осы жерден алған еді сошниғой.
Алижан
Бары унады кушты. Дамды, осы жерден бырыншы рет алып жатқан жокпыз
… Алиева
Ең дәмді суши осында
AB
Arailym Boranova
Рахмет оте дамди унеми осы О Сушиден алып жимиз бала шагамызбен арзан ари мол тойымди дамди уақытымен дайындайды повардын коды дерт кормесин сабойда алып кетеміз сол жердеде отырып жимиз ынгайлы
Ж
Жамиля
Сушилары керемет оте встык озын келып алып кетсен Маргарита в подарок береди
Aigerim Musaeva
Кушти унады ыстык,дамди
UN
Ubaydullo Nasirov
Өте дәмді біз тек осы жерді таңдаймыз 😋 всем советую
Назерке Кулмурат
Оте дамди суши пиццалары унеми осы жерден алып жиимиз ыстыктай келеди 💚💚💚💚💚
TN
Tore Nazerke
Үнемі тапсырыс береміз дәмі 🔥 Арасында палочка салуды ұмытып кететіні болмаса🤭
оп
одноразовый посуда Шымкент
Мәәә суши күшті екен Дерзкий
Аделина Саетгалиева
Всё супер! Обслуживание класс продукция вкусная 👍✨
NT
Nurgul Turegildiev
Заказываю не впервые очень вкусно суши и пицца советую не пожелеете
ЭМ
Эльмира Мурзалиева
Суши оте дамді кызыметтеріде өте жогары тез әрі жылдам дайындайды барып жеп көруге кеңес беремін!!!
Aslanbek Kassymbekov
Все вкусное качественное обслуживание на высшем уровне всем советую суда приходить классное заведения
Ж
Женя
Все вкусно классно обслуживание все классное советую всем суда приходить заказывать и кушать
Ernar Aidarbek
Очень вкусно, уже год только у них заказываем, и быстрая доставка.обслуживание на высшем уровне. Всем советую❤️❤️❤️
DJ
Damir Jaksilik
Очен хороший суши 😍
Barat Akylbekov
Самые вкусные суши 🫶
sabi
Өте дәмді,бәрі ұнады.Пиццаны фальгамен орап беріп жіберген😍👍🏻Ыстық күйінде келді бәрі.Суши жемейтін қызымыз 6-суши жеді😂🫶🏻
Мерей Болат
Суши өте дәмді супер постянно осы жерден заказ береміз
БМ
Ботагоз Мадибекова
3 жылдан бері осы жерден аламыз ең бастызы таза дәмді
NT
Nurbek Tazhibayev
Маған ұнады суши да пицца да әр түрлі саустарымен салып берди екен 👍👍👍
MN
Madina Nasirova
Очень вкусный и апетитный суши пицца😋😍 Только осы жердің сети мошный
АУ
Анастасия Ульянова
Заказывала здесь уже несколько раз, и каждый раз остаюсь довольна! 🍣🍕 Суши всегда свежие, аккуратно собранные. Пицца приезжает горячая, ароматная и с хрустящими краями — как из печи. Доставка работает быстро: привозят даже раньше заявленного времени, курьеры вежливые и аккуратные. Упаковка плотная, ничего не протекает и не перемешивается. Отдельно хочу отметить честные акции и хорошие порции — всё выглядит так же аппетитно, как на фото. Определённо рекомендую, одна из лучших доставок в городе! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Альфа Ермекбай
Сушилары и пиццалары керемет демде дайып береді
О
Оразмұхаммед
Оте дамды. Оте унады
MB
Meruert Bimurzaev
Қаладағы ең дәмді суши пицца осында! Біз үнемі О сушидың сетіне заказ береміз! Дәмі керемет, пиццаларын ыстықтай жеткізеді. Еш өкінген емеспіз. Балаларым ұнатып жейтін сущилар да осы жерде👍🏻. Еңбектеріңіз табысиы болсын!
БО
Балжан Оралбек
Дәмі өте керемет ыстыктаи алып келет 🍣 жаксы
Kaisar Ali
Оз багасына сай оте дамди ашылганнан беры келемыз бари тамаша👍👍👍👍👍👍
Айжан Алтынбекова
Дәмі енді керемет😍😋🫰🏻 Балдарым суйсініп жейді🥰 Доставкасы уақытылы👍🏻еше тегін Самый топ сет это Туркестан😍😍😍 Балдарға прям топовый😋
Нуржан Канаев
Жақсы екен. Дәмді, жылдам. Мен тағыда келемін. Рахмет. Обнял, поднял, поцеловал, поставил !!! От души !!!
Jantore Temirbai
Оте нашар адам мен калаи жумыс жасуды блмимды лас тамактары🆘🆘🆘🆘
Шынгыс Канал
Зор екен әрі жылдам
GB
Gulnur Borasova
Оте нашар заказ берменыздер,крылышки емес тек суйек катты,фри куйып кеткен,оператор сойлесуды былмиды,сушилер оте кышкентай,алданбаныздар инстамга арнайы пысыреды екен
Кажик Кахар
Зор екен тамашааааа
Ernar Zhappar
Керемет жер,суши пиццалары өте жақсы,дәмді.Рахмет қызметкерлеріне көп көп
Maby Baby
Депозитын кайтарсандаршы шырылдатпай
АЖ
Абылай Жиенбай
Керемет дамді жылдам!!!
sazhida🧘🏿♂️ <3
Очень хорошие суши, нам понравилось
Аружан Кудайберген
адамның ақысын жемей, официанттардың депозитін қайтарыңдар ұятсыздар
RR
Ruslan Rahimov
Очень вкусная кухня обслуживание хорошее 👍👍😋
SE
Ss Erf
Вкусно , и это показатель того что постоянно заказываем . Быстро доставля́ют .
linka🌊 🫴
все очень вкусно, будем заказывать еще 🌹🌹
GK
Gulnaz Kuat
Всегда с друзьями заказываем у вас очень вкусно а главное очень быстро везут водители. Приветливый персонал всем советую!
US
Ulyqbek Sársenbekov
Ескертіңіздер, мұнда не сапа, не мәдениет жоқ. Алған соң өкінесіз. Бір рет бардым – соның өзі жетеді. Ішіндегі атмосфера да, қызметкерлердің мінезі де көңілден шықпады. Этика деген атымен жоқ. Бір-бірімен айқайласып жүреді, клиентке даже назар аудармайды. Тамағына келсек – не жылы емес, не дәмсіз. Ең қызығы – кейбір даяшылары мен басшылығы “сен кімсің өзі” деген взглядпен қарайды. Былайша айтқанда, клиентке көңіл бөлу -0.⠀ Тазалық жағынан да күмәнім бар. Шыны керек, көріп тұрып тәбетің қашады. Түбінде мұндай жер ұзаққа бармайды. Қазірдің өзінде негатив отзыв көп екені бекер емес
ДО
Динара Оспанова
Заказ кабылдайтын кыздары ответственный емес. Ауыстырып бер дегенди ауыстырмай касына косып береди. Айтсан кухнянын кинаси деп соларга жауып коя салады. 1 рет емес уже неше рет. Еще ауыстырганган акша алады гой. Цезарьды запечённыйга ауыстыр десем 20 Цезарь салып жиберген. Басшылык кадагаланыздар. Кыздар алсын ответственность оздерине. Уйренсин. Ауыстырыныздар или. Шыгарыныздар осыны инстага отирик отзыв шыгара берми. Еще пиццасы камыр арасы дурыс писпеген
ЫА
Ырысбала Амангелді
Рахмет! Қазір ғана жеп отырмыз. Дәмі, размері барі барі қонымды! Керемет!
nurzh1 .
Бізге ұнады жеткізу тез екен! Апшемнің клиентпен сөйлесу зоор Тиімді және зор бағада
DK
Den Kudaibergen
Заказали сет Хазакура, Спасибо менеджеру быстро приняла заказ и так же быстро отправила! Привезли за 40 минут, что удивило! Доставку в столь кратчайший срок не получали никогда! Курьеру спасибо привез быстро в целостности и очееень горячими!! Сушисту спасибо Роллы действительно очень вкусные свежие и сытные, начинку не жалели клали прям добротно много! Пицца тонкая правда ноо очень вкусная!! Курочка хрустящая сочная, не сильно острая и соли в меру! Большое спасибо команде Osushi приятно удивили! Процветания Вам и Всех земных благ! Наелись от души вкусно сытно и быстро, настроение прям сделали топовым!❤️👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Одназначно буду Вас рекомендовать✅
ZP
Zangar Pernebek
Сервис очень ужасный заказды алып 6:40 келетің сетты 3:13болганда жеткізді жазсак жауап бермид блокка салып советую не заказывать пиццасынын туры анау ужасно конечно🤢😡 далбанутые