Улица Байтурсынова, 79/4
В здании
Службы
3.5
Майра Мамырбекова
Сағат 11 ге жазылған едім,уақытылы кіргізбеді кеше басқа қыз жазған деп күтіңіз деді.. обслуживание көрмедім ешқандай.. Кеше хабарласқанда айту керек еді,мен басқа жаққа барар едім,енемді ары қарай врачқа апару керек еді.бұны білгенде басқа жаққа уақытылы кіргізетін жерге баратын едім..ақшаны алып алды,мен кіргенде ақысын алмай тұрып ескерту керек еді..дұрыс болмады.
НХ
Нұртас Хайыржан
Бердияр доктор рақмет брекет таққаныма 3 ай болды жақсы результаты беріп жатыр
МУ
Майра Усипбекова
Хочу оставить отзыв клинике Сау журек! Мне очень понравилось обслуживание мед персонала, девушка на ресепшене очень ответственная, грамотная, вежливая, всё чётко объясняет и регулирует очередь! Пришла снимать ЭКГ и УЗИ сердца! ЭКГ сняли быстро, измерили давление, рост, вес! Очень приятная молодая медсестра!
ayazhan sunnat
Алимсаков Оралхан стом жумысын кушты аткарады😍👍🏻
С любовью «Asyl »
Жұмыстарынын сапасы жоқ отвественность 0
Арман Иримбетов
Направление мен келдік бірақ уақытынан жарты сағатқа кеш кірдік құзырлы органдар назарға алыңыздар. Рақмет! ВОСМС направлениясымен келгенбіз
НУ
Наргиза Умарова
Спасибо вам. Особенно Сауле Раимбековне, я не жалею что сюда пришла. Благодарю за все что есть такое место. Спасибо Георгий.