Улица Кожанова, 4
В здании
Службы
NT
Nursultan Tilektes
Джони братан красавчик ,гүлдері свежий сапасы да бағасы да керемет!
Erassyl Assanov
Гул керек болса осы жерге келіңдер өтте керемет гүлдері жақсы жасап беред от душши❤️👍
Arystan Bai
Север мевер не надо)
Жумадилла Шобидинов
Гул керек болса ойланбай келіңдер ойдағыдай гулдер варянттар көп маған ұнады🔥🔥🔥🔥
DI
Davon Irismatov
Супер
Ерма Бек
Обслуживание 0/10 Выбор 0/10 Качества 4/10 Заказал с белым оформлением, пришел розовым и еще с надписями. Добавил записку, вместо записки воздух пришел. Хотел бы поставит 1 звезду, поставил 2 из за того что хотя бы отправили
DA
Doszhan Aidarkhan
Обслуживание отлично на высшем уровне пацаны все позитивные и находить цветы для вас рекомендую
Мне очень понравилось, я полностью довольна, спасибо💖🌺💐
обслуживание ужасс!! Букетты 3сагат куттым. И то баскасын салып жиберген. Оздеры ответ кайтармайт, баскасын салганнан сон Звондап коймай кетты. Акшамды кайтарып алдым обратно. Ещё отмена болмайды бызде деп берми отырды быраз🤦🏻♀️🤦🏻♀️