Улица Торекулова, 50
Nurlykhan Aytbay
Тамақтары зор
О
Орал
Өте керемет жаңа бармен жақсы жасайды екен керемет👍
zhandos meiirkhanovv
Обслуживание ноль
Айбек Турсынбек
Нұрбек күшті офицант! Күшті обслуживание жасады топ
ДБ
Дана Баймырза
Бізге тамағы қатты унады 🔥 Келсеңіздер өкінбейді екенсіздер👍 Ет тамақ, ыстық бауырсақ👏
Айгерім Бахытжанова
Очень крутое завидение , татты тамактары
ЫА
Ынтымақ Абдразах
Было спокойно и тихо, мне понравилось, еда тоже отличная!
Almas Amal
Все понравилось,обслуживание хорошее,все гости довольны.Бешбармаки быстро готовится и вкусно.Сочентание горячий тапа нан с маслом прям супер.Буду всем посоветовать)
Айша Наурызова
Осыдан 4 жыл бурын ыстегем осы Бесбармакта тамактар өте дәмді вапше өзгерып кетыпты есымде 4 кабинка калгандары летни болатын 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 хазаиндары намаз окитын адамдар еды егер сол кысылер болса хазаиндары
ОА
Олжас Амангелді
Қонақ жайлығы өте жақсы👏🏻,керемет жер.Тамақтарыда 🍲 өте дәмді келіңіздері өкінбейсіздер👍🏻👍🏻👍🏻.
DA
Dias Aubakiruly
Тамақтары өте дәмді келіңіздер 👍🏻 Өкінбейсіздер
Бүгін Бесбармаққа бірінші рет келдім, сүрленген Бесбармақ және қойдың басын дәмі көрдім. Тамақтары дәмді, подачасына маринованная капуста,айран,аджика беріледі екен. Обслуживаниесі жақсы👍. Советую)
Саят Ахмет
Шымкенттегі ең дәмді бесбармақ. Тапа нан өте дәмді
Еркебұлан Тастанбек
Тамақ жағынан жақсы, бірақ кабинканы адам таңдап береді екен 😂😂😂 мына жерге көрсетіп қойыңдар тек гостарға жұмыс жасаймыз деп ато біз сыйақты қарапайым адамдар кіріп уақыт құртады 👎
Наталия Дудина
Классное кафе. Отмечали там сегодня день рождения ребенка. Есть игровая комната для детей. Вкусная кухня. Доступные цены. Дети повеселились на славу!
Асель Мейрамбек
Тағамдары өте дәмді, персоналдары өте сыпайы, маған ұнады. Рахмет сіздерге🙌🙌🙌❤❤❤. Келіңіздер👋
Виктория Микайылова
Была в этом прекрасном заведении и вам советую ! Так чисто , уютно , тепло , атмосферно , большая детская площадка , удобна тем , что детки играют , а родителям можно отдохнуть и спокойно насладиться трапезой . Вкусная пицца , прям с печи . Хорошие официанты , очень приветливый персонал , всегда улыбаются . У вас замечательная кухня , спасибо большое 💋