Областная клиническая больница
3.4
СН
Сабохат Назарова
Совсем не понравилось
Ортопедиядагы мейірбеке Гулфайруз ищакбас !!!!! 😡😡😡😡😡😡😡😡😡🤬🤬😡😡😡😡🤬😡😡😡😡😡😡😡🤬😡😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😡😡🤬🤬🥵🤬😡😡😡🥵🥵😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😡😡😡😡😡😡😡🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵😡😡
СБ
Сандуғаш Бозорова
В восторге
Осы мекемедегі Ревматолог -Рахматов Сайдулла Тилавбоевичқа көптен-көп Рақмет!Өз ісінің маманы.Мықты дәрігер екен.Маған нақты диагноз қойып,ем тағайындады.Қанша Ревматолог емі дұрыс болмап еді🙏
Ayasem Rustem Kanatovna
Онша қаты ұнаған жоқ
Qwerty 05
Совсем не понравилось
ОХРАНИКТЕР ВООБЩЕ МАЛДАР. ПУСКАЮТ КОГДА ХОТЯТ И СМОТРЯТ НА ВНЕШНОСТЬ.БОЯТЬСЯ РУССКИХ.АДАМ АЙЫРЫП КЫРГЫЗЕДЫ ЧТО ЗА БЕЗПРИДЕЛ
NB
Nasiba Baba-mamed
В восторге
Спасибо огромное Исаметовой Рано и врачу Батырхановой высший сервис сопровождения все очень понравилось спасибо ещё раз
Ерлан Шекеров
В восторге
Пульмонология бөлімінде жатырмын. Емдеуші дәрігерім Турдалы Фариза Манарбекқызы. Жас маман болса да өте білікті дәрігер. Ризамын. Жұмысына сәттілік тілеймін!
Nass1 .
Рахмет дурис корсетеди