Микрорайон Достык
4.2
4.2
Daulet Agabek
В восторге
Сатушы кыз молодец, жаксы кызмет корсетеди, рахмеет👍🏻
Madiyar bratan
Ваенкамоттағылар дафига абайлаңдар
Samat Mansur
Понравилось
Сгемиз барін
Darkhan Папаң
🐥
БУ
Батыр Усманов
Совсем не понравилось
Очень пыльно на полковник операторы ГРУБЫЕ
Alikhan Alikhan
В восторге
Новый лесаны осы жерден аласыздар, сапасы жаксы,зор👍
АЕ
Ахмеди Елтай
Совсем не понравилось
Достық мкр шет жақ ауыл сиақты жер мен Мұзтау көшесінде тұрам мысалы қаланың ортасына бару 60 70 минут керек
NR
Было средне
военкомат жур жиги
D.
Dake .
Понравилось
Военкомат жүр жиги 😂😂
Аа Аа
Совсем не понравилось
Достық қалаға жатқанмен,ауыл ғой таза.Балаларға ойнайтын жер жоқ,тал жоқ,жан-жақта жабайы иттер өріп жүр балаларды таңертең сабаққа шығарып салайын десен қорқып зорға шығарып саласын!Жағдай жасалу керек қой,Парк керек,Поликлиника керек,Көгалдандыру керек!!!
차우는 ❤️🥷🏻
Понравилось
😍
ГД
Гаухар Дадаева
Совсем не понравилось
Амбулторныйлары расчёт жасалмаган, соншама населениеге, бардак іші, дурыс жауап бермейді, көшенің врачын сұрап барсан, ол тускайта келеді дейді дежурный врач, не номерін бермейді.Номерін тауып врачка звондасам мен қалада емес едім дейді. Ең қиыны!процедурный жок , тек жамбаска саламыз дейді, тамырга салуға лицензиясы жок деп жауап берді.Сомен ақыры медсестра оздеріңіз сала берсеңіздерші деп жауап жазды. Мен Достыкта туратын халықтың жағдайын корип журмин, арасында платныйга процедурага жағдайлары жоктары коп .
Nurtileu 👑
В восторге
бул районга жететын район жок проста супер👍🔥😍
Айбын Әбдіразақ
Было средне
Негызы жап жапсы ак жергой проста кышкентай балдарга жагдай жасалмаган, ашейын журып кайтайын десен баратын жер жок, хотя бы агаш салып гул салып кулпыртып койсандар зор болар еды.
A A
Совсем не понравилось
Сотрудники как бабы!Нет делового этикета, сидят и обсуждают всех. Еркек деген аттарына сай болмасандар , адамдар шаршатса несіне жетісіп ол жерде жұмыс жасайсыңдар ?
Erik Itto
Не понравилось
Пустыня, сажайте деревья, вокруг гуляют собаки с бешенством. А еще овцы, козы, коровы гуляют и срут на тротуар и кушают мою траву из дома. Уберите их вообще , не законно внутри города вот так их на прогулку отпускать. Почему для детей ничего не предусмотрено? Дети здесь как дикие стали, ни площадок ничего нету
Shurik Shurikovich
Место супер, живу уже больше 10 лет
IG
Iskak Gapparov
Зынгой Район
Бекарыс Орынбек
Дерска раион тттвтвьвьвьвьвл
Ез Гг
Понравилось
Алла жар болсын сіздерге
Наталья Цацко
В восторге
Хай я яй ллалалдуьсьцщдйдаа аиипппрьсьалущлвьсткша п псоуьзцлстаовлс8алоцлвоаттаа аа п п п пп у в а