Микрорайон Кайтпас-1
Микрорайон
Шымкент, Шымкент городская администрация
Александр Иванов
В восторге
Яндекс Еда — требуются курьеры (Шымкент). ПАРТНЁР сервиса доставки https://bit.ly/3MWFgLd
ШК
Шахноза Кадырбекова
В восторге
Мне очень понравилась в ресторане Алиф классная отмосфера кухня очень вкусная особенно Лагман спасибо вам большое процветания удачи успехов
ЖА
Жасулан Амирбек
Не понравилось
Жол салсандаршы
Islam Imanov
!
winter ❄️ bear
В восторге
Сымбат дитын қызға рахмет 😍😍 дружелюбная и гостеприимная 🫂❤️✨үйіне соғып кету керек еді
BS
B S
В восторге
Шындәулет жақсы қызмет үшін рахмет✊
Багдат Тастанбек
В восторге
Пробкааа ебаа няхаа дейн кегенба быля
БЖ
Бақытбек Жуманазаров
Не понравилось
У6ю
Ermurat Esen
Кайтпас=кайф
04 04
Кайтпас=комфорт
Sultando 🇮🇹
K-1
Serzhan Kalmyrzaev
Понравилось
П.57ш д и7 я 8
Арина Балтабай
кайтпас сила остальное магила
Aset Anapyia
Лучи места
Совсем не понравилось
Самый натуральный чёрт особенно у богатых место
СО
Сабит Орынбаев
Совсем не понравилось
Осы кайтпаста уй алатын болсандар, ен биринши коршилерге карап дурус уй тандау керек. Себебы мал устайтын сасыктар коп кайтпаста. Кайтпас 1 Алтынсарин кошесынен екы боликке болынеды . сол жак жане он жак. Сол болыкте элита турады,зоопарке жане байдибекке жакын. . Ал он жакта онкей бичтер, шарамигалар ,бок жандыратын малшылар турады. Он жакка жоламандар . Уй алатын болсандар сол жактан алындар .
Assem ____
Кайтпас-Техас