Тамерлановское шоссе, 53Б/4
1.2
EB
Era Bostan
Совсем не понравилось
Колдарынан дым келмиді каропкамды куртты датчиктерді жалгамаган
Nurkeldi Tursynbek
Совсем не понравилось
Вапше ештенке сти алмаид екен норм тұрған каробкамның малын шғарп жбердіғой барғаныма өкініп кеттм нашар жер екен👎🏿
Нуржан .
Совсем не понравилось
Дұрыс істи алмаидыы новый каровкамнын 2-3жане задни скорсын жоқ қылып жіберді бұлжер істи алмаидыы
Ернар .
Совсем не понравилось
Жұмыстары өте нашар коропка істеуге апардым 13 сағат істеді оның өзінде дым бітірмеді наборот бұзып берді
Жасик )
Совсем не понравилось
бұл жерр сти алмайды менің новы каровкамды шашып енді соны дұрс құрай алмады 12 сағат ішінде новы каропканы шашып қайта дұрс құрамады нашар сти алмайды енді скорсым 3 ке түспей назад тартпайды