Улица Байтурсынова, 27 · проезд Кадеева, 44
В здании
Службы
3.2
ayana .
мен көрген ең нашар салон записькеде обученияда алауға вообще не совутую өтее нашаар тек ақша алса болды келмеңіздеер
Madina ❤️
Оқу барысында тек тырнақ жасауды ғана емес, дұрыс техника, тазалық, клиентпен жұмыс істеу сияқты маңызды нәрселерді де үйрендім. Оқудан кейін бірден практикаға кірісуге толық дайынмын деп айта аламын. Маникюрді үйренгісі келетіндерге 100% ұсынамын! Уақытым да, ақшам да ақталды Мастер Диана ханым❤️❤️
akzharkynnm 💞
Маникюр өзіме өте ұнадыыы😍 Рақмееетттт көп!
Аяна Алдиярова
Өте жаман Дана деген мастер істеген тырнақтарым ажырап кетті 2 апта болмай өте нашар
bakzhan kadyr
Бир тырнакты кыйсык кылып жабыстырган кутикулдарын дурыс алмады ауыртып канатты,менин сурагнымды стей алмады,тазалык жок, бантиктин суретин дурыс салмады.
Аруназ Жаханшақызы
Нұрдана мастер күшті істейді екен.
дикон ✨
ойдағыдай шықты😍
Өте нашар істиді 6 күнде түсіп қалды тырнағым ито гель
Жанай Едилова
Очень плохой салон, внутри чистоты совсем нет. Попросила френч, а мне сделали нюд, сказали: У вас ногти не подходят для такого, хотя она френч делать не умеет, всё равно попыталась вышло криво и некрасиво. Если бы сразу сказала, я бы выбрала другой дизайн. Показала другой вариант тоже не смогла сделать. Она сама не умеет делать ещё грубит клиентам Не советую приходить.
ГС
Гулим Сыпабек
10/1000❤️Диана деген мастер топ🤭көп рахмет тез әрі күшті маникюр💋❤️
Кутбинисо Абдумавланова
Вчера вечером ходила в этот салон, попросила сделать дизайн и плюс френч. В итоге вместо дизайна получила каракули и неровный френч. Ужасно просто! Не советую!
Aya ❤️
Өте өте нашар салон келуге не советую таңғы 08:00 ге жазылып едік кешкі 20:00 жазып қойған запись аларда конкретно сурап жазу керек как попало жазбай 45 мин күтіп күтіп жазсақ біз 10:00 ашыламыз деп отыр жауапкершілік жоқ.
DK
Diana Klusheva
Салон керемет✅✅
Nuriddin Abdimalikov
Өте жаксы рахмет күшті жер екен бізге унады