Xot dog House
Пункт быстрого питания
В здании
BK
Bizhanov Kanat
Это просто лучший кебап, который я когда-либо пробовал! 🔥 Мясо сочное, идеально прожаренное, с насыщенным ароматом специй, овощи всегда свежие и хрустящие, а соусы — это вообще отдельная любовь, хочется добавки снова и снова. Порции щедрые, всё готовят быстро и прямо при тебе, поэтому всегда горячо и максимально свежо. Лаваш мягкий, ничего не разваливается — есть одно удовольствие. Отдельно хочется отметить персонал — очень вежливые, улыбчивые и реально заботятся о гостях. Атмосфера уютная, чисто, приятно зайти даже просто перекусить на минутку, а в итоге остаёшься дольше. Если хочется вкусного, сытного и качественного фастфуда — это место 100/10. Обязательно вернусь ещё много раз и всем рекомендую!
ГТ
Габит Талипов
Дәмі өте керемет маған және қасымдағы бірге барған жігіттерге ұнады 👍
Алтынай Онжигит
Рекомендациядан шыгып калган болатын, заказ берип кордик, расымен дами ерекше, дамди, тойымды, соустары коп сочный екен! 👍🏻👍🏻👍🏻
Саят Сабырбек
Дәмді және тойымды Базар жоқ баса беріңдер жігіттер
ШЭ
Шокан Элмурат
Реально өөте дәмді анау мынау онша ұнатпайтын папама да қатты ұнады сүйсініп жедік істеріңізге береке берсін😍😘😘
Mahi Sanzharova
кебабтарыныз өте ұнады вкууусный, обслуживание супер 👏🏻істеріңіздің жемісін көріңіздер🫶🏻
Байсал Мухтар
Инстаграмнан көріп осыны бір жеп көрейінші деп жалғыз өзім келіп едім. Өте дәмді ерекше дәмді екен. Енді жостарымды ұялмай алып келе беретін болдым. Жарайсыңдар жігіттер осы беттеріннең таймандар. Алдағы уақытта дәмі бұзылып кетпесін)
КТ
Камила Тлендиева
самый вкусный кебаб , не могу😍😍 Очень сочный Стоит своих денег и ребята очень вежливые
Габит Ануарбек
Ассалаумагалейкум Прям кушты екен тойымды порцялары улкен начинкаларыда жаксы тойымды Жарайсындар жыгыттер бырыншы рет жеп риза болдым 👍👍👍
KO
Kamila Oralbek
Супер вкусно
Amangeldi Kuandikov
керемет. дәмді
AE
Akerke Ermakhan
Хит болған хот дог кебаб алып едік, күшті дәмі😻 ұнады, сочный екен👏🏻 істеріңізге сәттілік🙌🏻 рекомендую всем 💯
ДА
Дастан Амангелди
Тик токтан корип кызыгып заказ бергем ойлаганнан 2 есе керемет дам сыйлады Рахмет истериннин жемисин кориндер Шымкент сила
Олжас Сейсенбаев
Тигры 💪💪
Аяна Мұрат♡☆
Алматан қонаққа келіп не жейм деп заказ беріп ем дәмі зоррр заказ берсеңдер өкінбейсіңдер (Айуан екен прям )
Adil Alshinbai
Другой уревень мощ🔥🔥🔥
Нурсултан Кожабек
Дәмі зор екен ұнады Всем советую
⠀ Berdykhanov
Мощный дәмі🤤
Merey 🖤
Өте дәмді әрі тойымды, порциялары үлкен. Қызмет көрсету жоғарғы деңгейде — персонал өте сыпайы әрі внимательный. Атмосферасы да жайлы. Нам всё очень понравилось, обязательно ещё раз придём. Рекомендуем!😍
Asa Arz
Кебаб үлкен ен куштысы
SA
Shakarim Altynbek
👍🏻👍🏻👍🏻
DD
Damira Dd
Маған өте қатты ұнады енді үнемі алып отрамын дәміде өте ерекше
Рома
Риза болдым!!! Шымкенттің жігіттеріне респект!!! Бастығынан бастап жұмысшыларына дейін ағалап сіз деп сыпайы жұмыс атқарады 👍👍👍 Дәмін айтпасамда болады Бұндай дәм көрмеппін👏👏👏
Gulsezim Begimbetova
дәмі мощно 😍😍😍всем советую 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Кебаб,хот дог вообще тема
Сардор Мырзатаев
Лаваш шаурма дан жалыққан адамдарға жақсы орын. Өзіне жараса ерекше дәмі бар советую.Жігіттердің жұмысына береке берсін
Алмас Абдикадиров
Өте дәмді 👍🤙
MB
Moldir Baitursyn
Очень вкусно, сытно, и очень вежливое обслуживание. Приходите не пожалеете 👍
АЕ
Айзере Ермахановна
Очень вкусный кебаб😍😍👍🏻👍🏻👍🏻
Aidos Ismail
Отличное кафе. Ооочень вкусно готовят. Куырдак здесь без подобен! Просто шик. Кымыз, кымыран свежие и вкусные, не холодные, что говорит о том что они не хранятся в холодильнике, а значит свежие. Также понравилась обстановка, непринужденная и уютная. Очень креативный и красивый ремонт. Думаю купить у них лицензию на франшизу.