Улица Калдаякова, 74а
Туран район, Шымкент, Шымкент городская администрация
В здании
Службы
Aiaru Muratovna
Бәрі күшті болды тамақтары дәмді, барлығы ұнады бізге обслужвание жасаған қыз Нұрбақыт есимді оффицант көп көп рахмет. ❤️❤️❤️❤️
Аяулым Кушкинбай
Бүгін әпшелеріммен келдік іші өте жайлы керемет атмосфера тағамдары өте дәмді 😋😋😋 Нурбакытка өте үлкен рахмет ❤️❤️ обслуживаниесі өте керемет🫶🏻
Айман Журман
Сегодня пришли с подругами нам очень понравилось, нас хорошо обслуживали спасибо Милане 😘 Еда просто бомба❤️
Была очень вкусно. И так уютно ❤
Asel Abdikerimova
Тамактары Кушти кыздар совать беремин келиниздер 🥰👍🏻
MS
Moldir Serik
Оте керемет!!! 🤤👍
Мейржан Багжан
Өте дәмді әдемі даяшыларға рахмет