Улица Озекти, 460/1
В здании
Службы
2.4
raia_a1 ..
Маган унады оз калауынмен журып тандайсын жанында адамдар турмайды если сурасан барын тауып береды
Айбар )
Крем для рук алган едым дым жокко ышынде 😱😱🤪
Сабрина Сайдвалиева
Рекламаны олдіре барсаң кыздар қарамады ваше потом доставка мен заказ бердік жібергені жок оптиканың 100% алып жібермеді как это понять ваше
Клиент келді демейді бағасын сұрасан адам менсінбегендей отыра береді
Казына💅 …
Почему они не продают мне вещи?обслужвание 0
Aizhan Arapbay
Сатушы қыздар өте нашар груба сөйлиді ,заттары арзан қолжетімді болғанымен клентті сыйлауды дұрыс сөйлеуді білмейді Бағасын сұрағанның өзінде қиналып жауап береді өте нашар.
БЖ
Балжан Жусипбекова
Кассадагы хиджабтағы қыз просто ужс,заттарды жұлқып бесплатно беріп жатқандай
АХ
Аяжан Хамзаева