Улица Пазикова, 3/1
Восток м-н, Аль-Фарабийский район, Шымкент, Шымкент городская администрация
В здании
Службы
Амангелди А
Баня керемет👍🏻,подругаммен келдік,бүгін генеральный уборка болған екен,өтте тазаа,иісі жақсы,массаж ,пиллинг ,тайский массаж бәрі керемет ,қуанып қайттық👍🏻 Таза баня іздеп жүргендерге кеңес беремін!!! Подругаларыңызбен келгенге күшті👍🏻😄
🤍 🤍
баня кайф
🐺🐺
🐺🐺 🐺🐺
Очень хорошая баня вчера приходил мне все понравилось теперь всегда буду уходить советую 👍
ЖК
Жанар Калмырзаеаа
Оте томен обслуживание ишке киргенше баска сумма,сосын баска сумма айтады екен,баруга не стоит,халаттары сасып кеткен админ жауапкершилик жок,жумысшыларын жумсап 1045рет,берген 2 простынья 2халатты алдынызба?алмадынызба?деп Фатимага жетер Монша жок,кирмей турып сурап алыныздар акшасын,киргесин булардын кирип шыкканына акша косыла береди екен,ужас кой пилинг болек акша,мойка болек акша ,енди жоламаспыз бастыктары тексермейди ау,билгендерин истеп отыргандарына караганда
Kazb3к
Онша емес бармандар унамад👎🏽👎🏽
Adil Alibaev
Почему в Шымкенте бани красивые , интерьер грамотный…но экономят на парилке, в этой бане сделали маленькую парилку на парогенераторе с красной лампой как в больнице 🤦🏻♂️….неужели нельзя сделать большую парилку на камнях как в Алматы , все баньшики города у вас будут парится
Ansarioo 🧔🏻♂️
Оте керемет жер особенно бармен Ансар деген жыгыт
Медет Керимку
Монша өте керемет. Жақсы демалыс орны екен өте керемет демалдық жане өте таза . Аян деген жігіт өте жақсы қызмет көрсетті. Өте таза қарайды екен 👏
Айкерим Салыкбаева
Асхат Жаксылыкулы
Керемет
FM
Free Man
Супер заведение! Парилка мощная, Все предусмотрено, кухня отдельно респект очень вкусно!! Если занята можно пойти в компьютерный клуб на 3 ем этаже, приятно провести время в ожидании! Общем советую таких мест больше нет в городе 👍
Аян Сырлыбай
Түсуге стоит барлығы супер кеңіздер
Nurs Nurs
Все красиво,современно,видно что люди постарались,пожалуй можно сказать что это баня класса LUX