Микрорайон Астана, 82/3
1.1
NN
Naz Naz
Совсем не понравилось
На весь Магнум работает одна касса, а очередь толпой! Наймите уже кассиров! Или закрывайтесь!
Светлана Васильева
В восторге
Девочки молодцы
Ayassh .
Инкар Оразбай
Arna Allmasova
Совсем не понравилось
Бір құлағы естымейді екінші құлағы тек орысша естиді достар)
Aray 🌙
МЗ
Мерлан Зайлаги
Қазақша қызмет көрсетілсін!
МХ
Молдир Хамитовна
Совсем не понравилось
Клиентпен жұмыс жасай алмасандар.жабыла салындар
DK
Dana Kopzhasarova
🇰🇿♾️🙌🏻qazaqsha
sss s
Совсем не понравилось
қазақша қызмет көрсету жоқ))) баруға, сауда жасауға кеңес бермеймін.
Kuanyshev .
👎🏻👎🏻👎🏻
Meruert K
👎🏻
🤍 ❤️
Совсем не понравилось
Қазақша біліп тұрып орысша сөйлесе нағыз топас екен тағыда тесттен өткіздіме🤣🤣🤣🤣🤣
Еркебұлан Сұлтан
Совсем не понравилось
Қазақша сөйле, жұмыс істегің келмесе демал!
HI
H I
Совсем не понравилось
🤌 қысып өз жұмысыңды дұрыстап істе, мінезіңді көрсетпей
zhannur xalmaxan
👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿
НУ
Наурызбек Умирзаков
Совсем не понравилось
Өз ана тілінде сөйлеуге намыстанатын мәңгүрттерді қалай жұмысқа аласыздар Құрметті шым қала тұрғындары ана тіліміздің аяққа тапталуына жол бермейік мына кофеинияға бармаңыздар @global БАЙКОТТТ👎👎🤮🤮
ademmokaa I
Совсем не понравилось
Адам баласын жұмысқа алғанда сұрайдығо екі тілді білу міндетті деп сол сұранысқа байланысты қылып алмайсындарма!Өз еліміз өз жерімізде неге өз қазағымыз қыйналу керек?Осындай адамдармен жұмыс істейтің жерде неге мінездері беттеріне шығат,келген қонақтың мәселесін шешімін таппаса неге жұмысқа алады?
ZA
Zarina Abisheva
Совсем не понравилось
Жоқ Шымкентте тұрып енді орысша сөйлеуіміз қалып еді, мұнда бәріміз қазақша сөйлейміз. Мен мысалы орысша сөйлей алмаймын, ондай жағдайда қалай болады?
NS
Nuray Shansharkhan
Совсем не понравилось
👎🏻👎🏻👎🏻 су ішіп жүрген құдығыңа түкірме ☝️
Боташка Метжанова
Аяулым Тусупова
👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
Kira Stark
Совсем не понравилось
Неге қазақ тілінде қызмет көрсету жоқ?
Ayaulim Amir
Совсем не понравилось
Тек парақшаларыңызды ғана екі тілде жүргізбей, жұмыскерлеріңізге де екі тілді қызмет көрсету бойынша жұмыс жүргізіңіздер❗️Ұлтымның мәселесі, қазақ тілінде қызмет ала алмау. Беттерін бедірейтіп, көкіректерін көкке көтеріп орысша сөйлемей, қазақша да, орысша да тиісті қызмет көрсетсін❗️
Гулназ Узакбай
Совсем не понравилось
Қазақ жерінде тұрып неге қазақтарды менсінбейді бұл қыз?Бұл қым кім соншама?
001. bktvs
Совсем не понравилось
Қазақстанда тұрып, “қазақ тілінде қызмет көрсетпеймін” деген не бассыздық? Осындай қызметкерлер цп - әдемі жұмысы жүріп тұрған жердің бизнесін құртады. Жұмысшы болғансоң клиенттің тілінде, клиентке қалай ыңғайлы солай сөйлеуі керек! Клиенттікі әрқашан дұрыс! Тіпті бір жұлдызшаны қойғында келмейді.
LS
Laura Sagynbekova
Совсем не понравилось
Қазақша қызмет көрсетпейтін, қазақша сөйлейтін тұтынушыны менсінбейтін қызметкер жұмыс жасамауы тиіс!!!!
Ajar M
Совсем не понравилось
Тілді қашанда құрметтеу керек!!!
Совсем не понравилось
Тамақтары тәтті емес , қызмет көрсетуі нашар
Aisulu A
Не понравилось
Здравствуйте, почему отказались обслуживать на казахском языке?
TT
Tik Tok Kazakhstan
Совсем не понравилось
Қазақша сөйледі екен деп дұрыс қызмет көрсетпеу жарамайды. Осындай жұмысшылардың арқасында өркендемейтініміз анық
Arman Okauly
Совсем не понравилось
Қазақша және тәртіпті қызмет көрсете алмасаңыздар қоя салыңыздар.
Aknur Kydyrbek
Совсем не понравилось
ужас казахстанда турп казакша обслуж жасамау деген🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ чеза беспредел
Касиет Кадылбек
Совсем не понравилось
Қазақ ша сөйлесін немесе жұмыстан шыксыгэн
AТ
Aiko Ті
Совсем не понравилось
Өте нашар! Қазақ тілін де сөйлеп үйренсін бариста.
AB
Abzal Beisebek
Такие сотрудники угробят бизнес владельца в ноль.После проведения собеседования нужно обязательно отправлять «тайного покупателя» и проводить всестороннюю проверку.Чтобы подобных случаев не было. А то берёте на работу первого встречного , которые элементарно не умеют здороваться, нарциссов, а потом сидите и говорите что работа не идёт.Самое первое правило привлечения клиентов в этой и без того суровой жизни подарить человеку хотя бы немного хорошего настроения и встретить его с улыбкой. В такое место хочется возвращаться снова и снова.
Не влияет на рейтинг
Аида Бахыт
Совсем не понравилось
Адамды сыйламайтын қызметкерлеріңізді жұмыстан шығаруды талап етеміз!Қазақстанда қазақша сөйлеп қызмет көрсетпесе алмаңыздар ондай қызметкерді
AH
Aigerim Humar
Совсем не понравилось
Орыс тілін қалай құрмет көрсетсендер, қазақ тіліне де солай құрмет көрсетіндер. Клиент келгенде неге қазақтар күтіп тұруы керек? Олардың басқа жұмыстары жоқ па? Егер қызметкерлерің қазақ тілінде қызмет көрсете алмаса, онда басқа қызметкерлерді алыңдар.
ДА
Дилноза Аринова
🇰🇿🇰🇿🇰🇿🇰🇿🇰🇿
Ками La
👎🏻👎🏻👎🏻
ДД
Диас Диасов
Совсем не понравилось
Клиентке дұрыс қызмет жасамайды, Әшкидегі қыз
Дильназ Кенес
Тілді сыйламағандық.
МU
Молдир User
🇰🇿🇰🇿🇰🇿
B
BUZIK
Совсем не понравилось
Қазақ тілін білу қажет, сол ушин 1⭐.
Dinara Yelmurat
Совсем не понравилось
Қызметкерлерді жұмысқа аларда екі тілді де талап етіңіздер! Бұл не сұмдық қазақша сөйлемеймін, қазақтарға қызмет көрсетпеймін дегені?! Өз елімізде өмір сүре тұра, тілмен алысып келеміз. Бұндай мәселелер туындамауы қажет деп ойлаймын!
ГТ
Гаухар Танатар
Совсем не понравилось
Қазақша сөйлей алмайтын түсінуге тырыспайтын қазақ тілді сатып алушыларды бөлектейтін адамдар жұмыс жасайды бармаңдар!!!!!
ЖА
Жанар Арыстан
Совсем не понравилось
Кісімсініп, менсінбеу не сұмдық? Қазақ тілін түсінбеймін деп, жауап беруге міндеттісің қазақша сұраған адамға!
Айгерим Маратова
Совсем не понравилось
Қызметкерлер неге қазақ тілінде сөйлемейді, ең болмаса сыйластық танытып тырысса да ештеңе демес едік