Siberian Wellness
Магазин
ИП Маханова Эльмира
БД
Балайым Датай
«Магазин Сибирское здоровье приятно удивил! Огромный выбор продукции для здоровья и красоты, все товары качественные и натуральные. Особенно понравились витамины и косметика – составы без лишней химии. Консультанты грамотные, помогают подобрать именно то, что нужно. Доставка быстрая, упаковка аккуратная. Буду заказывать ещё!»
AT
Asel Tolybaeva
Хочу оставить честный отзыв об этой компании , на протяжении 5 лет я приобретаю продукцию Сибирского здоровья только в этом офисе , благодарю Всевышнего за то что познакомил меня с прекрасным человеком Эльмира Апке ❤️ Она всё доходчиво проконсультирует и даст дельные советы 👍 Продукция на высшем уровне 👍 Вся продукция работает на 100%
Arai Makhanova
Таңдау көп. Сатушылары сыпайы
E
Erke
Эльмира апкенің берген консультациясынан бөлек,өзі адамды энергиясымен баурап алады.Сибирскидің өнімдеріне келсек,өте керемет.Нәтиже жылдан жылга өсіп жатыр.Тек осы өзімдікі колданамыз
DA
Dinara Aliaskarova
Жаксы консультация береді,Эльмира апке клиентпен жақсы тіл табысады!Өнімдері таза табиғи шөптерден жасалған, денсаулыққа пайдалы😍🥰
Мадина Калиева
Ішінде консультация беретін апкелер өте сыпайы, барлык сұрақтарға толыққанды жауап береді, тіпті бара алмай қалсан вацапка жазсаң курер арқылы да салады, маған қатты ұнады
ГМ
Гульзира Мамырбаева
Керемет кісі,толық түсіндіріп,жеткізе біледі.Компания просто🔥🔥🔥
Жансулу Бакытжанкызы
Маган алып журген витаминдерим бари унады, коллагенди узбей ишип журмин танертен, результат байкалады.Енди осы жерден гана алатын боламын😄
Кәмшат Қапбарова
Мықты консультация мен қызмет көрсету🔥🔥 Эльмира әпке самая лучшая😍
Дамира Мажибаева
Керемет өнімдер,Покупайте только в офисах компании"Siberian Wellness"
ЭН
Эльмира Нурмахановна
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
DJ
Dara Junisov
Өте кушти компания и наставник суперго
Айгуль Аликулова
Маган қызмет корсетуі жаксы
Arslan Anarkulov
Ракмет!
Гульнур Бегжанова
Жексенбі демалыс екені жазылмаған. Босқа бардым
СМ
Сергазы Мелтан