Той шашу
Банкетный зал
ТБ
Толкын Баймуханова
В восторге
Были на мероприятии, ресторан с отличной и очень вкусной кухней! Официанты очень вежливые и предупредительные! Рекомендуем!
Daniyar Abdikarim
В восторге
Отличный банкетный зал на 80 человек. Кухня на высшем уровне, оформление столов супер, все было вкусно! Музыка, лэд экран, светомузыка все есть! Рекомендую всем отличное заведение!
БС
Бану Серик
Все было на высшем уровне 🎉 Плов просто огонь 🔥
Ainaz Bahkytbekkyzy
В восторге
Очень понравилось мейрамхана «Той шашу»! Самса — самая вкусная, сочная и ароматная. Круассаны и пирожные готовят сами, всё свежее и невероятно вкусное. Ни в одном ресторане такого нету! Обязательно придём ещё.😋🥰💗🫶🏻
Айз Бакытбек
В восторге
Той шашу мейрамханасы Оте керемет 🥰! Малый залда кудалык отти! Жогаргы денгейде отти! 3000 тг адам басына шыкты, еті кіреді екен👍 Ыстық тамақтары керемет екен!!!еті мол, камыры да дәмді!
8 посещений
Nazerke Makka
В восторге
Очень приятное место с уютной атмосферой. Обслуживание на высоком уровне — персонал вежливый и внимательный. Блюда подаются красиво, всё свежее и действительно вкусное. Особенно порадовала подача и детали — видно, что здесь заботятся о гостях.
_al1khanov1ch_🎰
В восторге
Ресторан просто шедевр всем гостям советую чтобы здесь мероприятия проводили.Кухня просто вкусно.Админстратор просто золатая человек приходите всех ждём.С вами Ресторан Той шашу🔥
Roma B
В восторге
жұмысшылар күшті жұмыс істейді, тағамдары да дәмді, не пожалели что здесь отмечали день рождение бабушки, особенно хочу отметить администратора Диля апке ❤️❤️❤️
Aisha 💫
В восторге
Өтеее керемет.Тамақтары тәтті.Прям жоғары деңгейде өтті.Чистота прям.Диля апкеге көп көп рақмет❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Adi .k
В восторге
Бүгін бізде ауызашар болды и бізге қызымет жасаған официантка дана Өте ұнады күшті тамақ и обслуживание
6 посещений
ЖИ
Жанар Имамбекова
В восторге
Правели 5 марта ауызашар как нам и обещали вкусно обслуживая была на высшем уровне всем рекомендую Диля самый лучший администратор
S🤍
S 🤍
В восторге
Куштыы ресторан тамақтары татты свежий, бугынгы ауызашар оте керемет деңгейде отты. Обслуживание 10+ офицанттары керемет кухня соз жокк
9 посещений
Dilnaz Meirkhan
В восторге
Керемет ресторан админ зор тагамдары Жаксы кухня дамди обслуживая Жаксы биз ауызашар жасадык Унады Бари
SD
Sultan DeSent
В восторге
I really liked this toykhana because it is very beautiful and comfortable. The hall is big, clean, and well decorated. The lights and music create a great atmosphere for celebrations. The staff are very kind and helpful, and the service is excellent. The food is delicious and there are many different dishes. I think this toykhana is a perfect place for weddings and big parties. I would definitely recommend it to everyone
Ж
ЖАНДОС
В восторге
Если вы думаете, что уже пробовали вкусную еду - вы ошибаетесь. Этот ресторан ставит планку слишком высоко. Кухня нагло хороша, сервис без оправданий, отмосфера затягивает. Остальным заведениям есть чему поучиться.
ГД
Гулшат Доненбаева
В восторге
Тараз каласындагы "Той шашу "ресторанда 40жас жасадым . Кухня прям соз жок келген конактарым жепте алыпта таусый алмадык деп риза болды👍 Улкен рахмет 😘Осе бериниздер.Мен ушiн кузнясы вкусный, сочный,лучший Ресторан Той шашу!
Аида Айтахан
В восторге
Күшті ресторан,дастарханы мол өте дәмді😍 Обслуживание керемет,администратор тоже лучшая
dinar nurlankyzy
В восторге
Мен бұрн истеп каиттан келдім озиме осы ресторон қатты ұнайды и админде барлығы өте жаксы
7 посещений
Нәби Жұмабаи
В восторге
Адия деген кыз керемет обслуживание жасады Администратор да мыкты екен👍👍
) nursaya
В восторге
Бүгін атамнын 70 жас тойын жасадык. Ресторан өте кушты. Обслуживание бари кушты барі унады😍😍
Zhaga Anap
В восторге
Бізге өте ұнады офичан қыз жақсы екен аты Адия рахмет ❤️
9 посещений
Ainur Smetova
В восторге
Ресторан керемет кухня жаксы дамди админ оте жаксы киси Маган унады биз той жасадык
LB
Lazat Berdymbekovna
В восторге
Тойшашу ресторанына той жасадык өте керемет өтті биз ойлагананда кушти өтті Кухнясы сондай дәмді качествога жумыс жасайтындары коринип тур Ойланбай барып той жасасаныздар болады
Erkinbekvv Miras
В восторге
Я работаю в ресторане той шашу я рад что тут работаю именно в этом ресторане самавы открытый и многому я на учился рахмет Диля апачу очень добрая идеальная и справедливая женщина
k.m
В восторге
Сегодня в ресторане «Той Шашу» проходил сырга салу у моей сестры, и это было просто идеально. Всё было организовано на высочайшем уровне, но отдельное и самое большое спасибо администратору Диле. Диля это человек своего дела, невероятно внимательная, заботливая, доброжелательная и очень профессиональная. Она контролировала абсолютно всё, всегда была рядом, помогала в каждом моменте и создала ощущение полного спокойствия и уверенности, что праздник пройдёт идеально. Благодаря Диле наш важный день стал по-настоящему тёплым, красивым и незабываемым. Таких администраторов большая редкость. Огромная благодарность и искреннее восхищение.
Дана ❤️
В восторге
Да она бывает с нами строгой но ради справедливости если бы она не воспитывала нас таким образом и не требовала дисциплины, наш ресторан не был бы таким, каким он является сейчас
Жако ❤️
Совсем не понравилось
админ қонақтарға қатал админ ауыстыру керек ужас вапше кухния лас склат тоже лас вапше тар. КЕЛУГЕ СОВЕТ ЕТПИМ ….🙄🙄🙄
Айфон Айфон
В восторге
Той шашу ресторанында той жасадық, тамақтары дәмді ыстық мол болды, администраторы айтқан сөзін орындайтын, жақсы жасап беремін деп еді келіскенде қалай айтты солай жоғары деңгейде өткізіп берді рахмет айтамын!!!
Айдос Турсын
В восторге
Ресторан той шашу үлкен алғыс тамақтары супер офицант өте жақсы тазалықты жақсы үстайды 10+ администратр Диля әпкеге мын алгыс өкінбисіздер.Акустика керемет.Вообщем дәмді таза ресторан.Админ Диля әпке өз жұмысын жоғарғы деңгейде атқарды.Ризамыз!!!
Галия Турарбек
Ресторан тамаша
Асия Бекетова
Дастархан отличный.Просто слов нет
8 посещений
Anel Kaldybek
В восторге
Делали сырга салу 26.10 в этом заведении. Мне очень понравилось дизайн этого ресторана еще с инсты, как приехали были в восторге и сразу остались тут. В день самого мероприятия все было гладко, четко и профессионально. Отдельная благодарность Диля апке, которая держит в балансе всех- персонала и гостей как в своем доме. Бастыктарынызга на заметку🫢 куштилеп премия берсын😁 Рахмет❤️
НИ
Нұрбақыт Қанатұлы
Той күшті болды
Айдана Сеитова
В восторге
Той шашу мейрамханасына көөп рахмет , ойымыздағыдан керемет өтті. Қонақтарымыз дән риза болып қайтты, тамақтары дәмді тіл үйіретін, администратор Диля әпке вопще супер алла разы болсын❤️
Айкерим И
В восторге
Ұлымыздың 1 жас туған күнін өткіздік.Қонақтарымыз риза боп қайтты,бәрі дәмді молынан болды. Отдельно рахмет админ Диля апкеге, жұмыстарыңыз берекелі,жемісті бола берсін
АЕ
А Е
В восторге
Кеше «Той шашу» ресторанында болдық, тамақтары мол, семгасы керемет 😍 Барлығы көңілімізден шықты, персоналдарына рақмет жүгіріп жүрген 👍🏻
НД
Нурлан Давлетбаев
В восторге
Сегодня был в ресторане Той шашу. Встретил администратора Дилю. Был очень рад! Потому-что именно она была организатором многих наших мероприятий!!! Встретили шикарно!!! Спасибо болшое Диле!!!
KA
Korpebaeva Aizhan
В восторге
18 қаңтар күні қайнағам осы мекемеде соғымбасын берді. Мейрамхана мәзірі өте жақсы. Тамақтары мен салаттары өте дәмді, ыстық, балғын күйде әкеліп жатты. Жеміс әр столда 1 жерден, бірақ мол салынған. Администратор қыз да жауапкершілігі мол қыз екен. Бәрін қадағалап жүрді. Осы жерде той өткізуге кеңес беремін
ЖА
Жолдас Айдана
В восторге
Бану ханымға көп-көп рахмет!!! Анамыздың 60 жас мерейтойын керемет деңгейде өткіздік. Дастархан мол, обслуживание мықты, бастығы өзі жүргені көрініп тұр! Өсіп-өне беріңіздер. Тағы да тойларымызда тек Сіздерді таңдаймыз🙏🏻🙏🏻🙏🏻☺️
Asylbekkyzy A
В восторге
маа пряяяям кааййффф оффицианттарыда мейырымды тамагыда дамды🥹🥹🥹
Айка 🔕
В восторге
Очень хороший ресторан, еда очень вкусная и свежая. Администратор вообще лучшая, именно из за неё ресторан такой чистый и аккуратный.
твой растафарай
Совсем не понравилось
офф болып істеудің қажеті жоқ, бостан боска ұрыс естп жүресндер не за что, админ нашар. 3,5к не стоит.
Кундыз Молдабаева
В восторге
Керемет! Тамақтары дәмді, жанға жайлы жер
АЖ
А Ж
В восторге
Очень вкусная кухня! Всем рекомендую!
Nurs K
Sanat Dildabek
Ұнамайды
А.
Аят .
Понравилось
Бәрі әдемі