Жамбылская областная многопрофильная больница
ГКППХВ Жамбылская областная многопрофильная больница
3.6
РМ
Рыскул Мамалы
Жамбыл облыстық көп бейінді аурухана ең күшті.Мен гемотология отделениесінде емделген болатынмын.Дәрігерлер Арайлым,Айнұр ең керемет дәрігерлер.Мейірбикелер өте сыпайы,жақсы.Қал жағдайымды күнніге сұрап тұрады.Тамақтары тәтті.Санитарлар барлық жерді таза ұстайды.Осы ауруханада емделгеніме қуанамын😀😀😀👏
Максат Тохтаев
Акниет Ауданбеккызына рахмет всегда в позитиве Ұлдана Аяткызы рахмет өз ісінің маманы
EE
Erke E
26.10.26 күні жедел жәрдем шақырған болатынмын. Қай бригада екенін өкінішке орай нақты білмеймін. Исманова Ақбота деген кісіге үлкен алғысымды білдіремін! Қиналып жатқан қызыма ем домын жасап, жағдайын жақсартып берді. Өз ісінің нағыз маманы! Өте сыпайы, жанашыр жан екен. Баламен қалай тіл табысу керегін біледі, асықпай, мұқият қарап, емін көрсетті. Исманова Ақбота сияқты мед.қызметкерлер көп болсын. Үлкен рахмет сізге!
ЖБ
Жамбыл Бердихан
Проктология маманы өте жоғары деңгейде жұмыс атқарады. Өз істерінің маманы. Қолдарыңызға дерт бермесін. Проктология специалисты професиналы своего дела Я очень благодарен за такую коллектив
РС
Русалина Сейдазимова
Я Зулуф - оглы Эмирия, совсем недавно экстренно попала в больницу в отделение сосудистый хирургии. Врач Муханов Мухан Болатбекович экстренно провел тяжёлую и сложную аперацию, в несколько этапов. От всей души я хочу поблагодарить весь персонал данного отделения. Особенно заведующего отделением Шалтаев Ж. И. за преданность своему делу, огромный профессионализм, и тёплое отношение к больным. Рядом с ним собрались лучшие из лучших команда врачей и мед работников. Пусть Аллах оберегает вас всех и ваших родных и близких. Вы врачи от Бога!
BM
Baurzhan Makhashev
Огромное спасибо всему персоналу отделения Ревматологии! В особенности, врач высшей категории, профессионал своего дело, и просто человек с большим сердцем Баглан Маратовна. Спасибо за прекрасную организацию работы мед.персоналов ст.мед сестра Гульнар Париевна, и конечно же всему персоналу мед.сестёр. Огромное вам спасибо, всех благ и процветание.
SB
Shekerim Beysebay
скораямен барсак та ,экстренно болса да дұрыс қарамайды пропискан басқа жақта деп чтобы без спроса не приходила деп айғайлап еще тексермеген заттарды жақсы бәрі деп жазып берді
🫂♥
🫂 ♥️
Врачи от бога 💞 Пусть всевышний благословит ваш труд
AT
Anastasiya Teryokhina
Благодарю за квалифицированную помощь и человеческое отношение. Рекомендую всем, кто ищет опытных и профессиональных врачей! Спасибо за профессионализм, деликатность и уважительное отношение всему мед персоналу (проктологическое отделение)
НД
Нурлан Дунбаев
Мен реабилитациялық бөлімінде жаттым. Врач Таушан Камшат Алла-Шүкірқызына және барлық медбикелер Меруерт Анель Айгерим Аружан, Балжан Айтолқын, Айбану Мира апкелерге алғысым шексіз. Өте жақсы қарады, барлығы мейірімді
УМ
Умиджан Марипов
Я Марипов Умиджан Арибжан оглы лежал в проктологие после операции мой врач Серик Нурлановичь меня оперировал я иду на поправку чувствую себя очень хорошо спасибо ему большое рабочий персонал относятся очень хорошо внимательно все на высшем уровне большое спасибо
Алтын Толепбергенова
Құрметті Усенов Абзал Темирбекович! күрдели операцияны сәтті өткізіп, мені аман-есен өмірге қайта әкелгеніңіз үшін Сізге шын жүректен алғыс айтамын! Алла Тағала Сізге мықты денсаулық, қажымас қайрат, сарқылмас күш-қуат берсін! Әрбір жасаған операцияңыз – сәтті, әр науқасыңыз – сау болсын! Еңбегіңіздің жемісін көріп, биік белестерден көріне беріңіз!
Акерке Абдилдаева
Саима апке рахмет коп коп Оз исинин маманы !Проктология
ЖЕ
Жангул Егембердиева
Өте білікті дәрігерлер жұмыс жасайды, пациенттерге қызмет көрсету жоғары деңгейде. Ревматология бөліміне алғыс айтамын-дәрігер Әлібекова Арайлым Асқарқызы, жаста болса өте білмді, білікті маман
Arailym As
Білікті мамандар жумыс жасайтын аурухана
Неиро Инсульт болимени Медбекелерге санитарный апкелерге врач Олжас Аманбаевичка Улкен Рахмет!!!Оналту болими болим менгерушиши Камшат Алла Шукиркызы ЛФКмассаж физио мамандарына алгысым шексиз сиздерге улкенРахмет
Айгүл Жылқыбаева
Областой больницаның проктология болімінің медбикелеріне санитаркаларына көп көп рахмет аурып келген науқастарға жылы жүзбен қызмет еткендері үшін
Сандугаш Муталева
Мен 19.08.2025ж ауыр жағдайда тынысым тарылып облыстық ауруханаға келдім, барлық дәрігерлер оның ішінде ревматология бөлімінің меңгерушісі, ревматолог дәрігерлері қарап, біліктілік пен білімнің арқасында нақты диагноз қойып, дер кезінде көмек көрсетіп, медбикелер тыным таппай көмектескеннің арқасында 3-4 сағаттың ішінде жағдайымды қалыпқа келтірді. Жамбыл облыстық көп бейінді аурухана ұжымына, ревматология бөліміне, бөлім меңгерушісі С.Т. Алибековаға , емдеуші ревмотолог дәрігерім А.А.Әлібековаға, М.Е.Көбейге отбасымызбен үлкен алғысымызды білдіреміз! Жұмыстарыңызға сәттілік тілейміз! Алғыс айтатын науқастарыңыз көбейе берсін!
Айнур Сейдазимова
Менің анам 20 тамыз күні тромбо-эмбалея диагнозымен, өкпесінен демала алмай, кардиореанимация бөліміне түскен. Дәрігер реаниматолог Құрбанов және оның реанимация әріптестеріне, медперсоналға шексіз алғысымызды білдіреміз! Жоғарғы дәрежеде көрсеткен қызметтерінің нәтижесінде анам аман қалды , Алланың қолдауымен және осы дәрігерлердің арқасында. Науқас Утегенова Райхан және оның жақындарынан шексіз алғысымызды білдіреміз! Отбасыларына амандық, жұмыстарына табыс тілейміз!
ТТ
Талгат Татибеков
Хочу выразить огромную благодарность и признательность врачу гастроэнтрологу Малдановой Арайлым Семиханқызы. В течений 10ти дней моей госпитализации, она была внимательна и отзывчева к больным. И это при том, что, как я слашал, на несколько отделении она была отвественной одна, в связи с кадровыми ситуациями. Она держала на ежедневном контроле состояние каждого своего пациента, и профессионально назначала курсы лечения. Во все время госпитализации я ощущал заботу с ее стороны. А в отношении к пациентам отсутствие гонора и высокомерия ( ни то что у старых врачей.) За все это большое ей спасибо. Дай Аллах ей здоровья и дай Аллах нашему государству больше таких профессиональных, отзывчивых и чутких врачей 🤲
НА
Назира Алимкулова
Здраствуйте хочу отблагодарить работников отделение эднокрилогия Аселя Асановну за ее труд мед персенал и тех санитарок спасибо большое за внимание и хорошее отношение чисто приятно я сейчас лежу в этом отделение все нравиться но:::::если посмотреть на состояние палат побелка сыпиться но отделение после покраски ,кровати очень плохом состояние тумбы старые 80 годов матрасы старые светильники старые все такое некрасивое ,,,но мы живем каком веке в эту больницу еще евро ремонт не пришел ,туалеты плохом состояние один туалет где два унитаза когда заходишь сидит один втрой смотрит как опорожнянться другой есть люди которые стесняються балко висит боязно выходить такое чувство что упадешь если перейти к еде всена воде ,да действительно мы должны соблюдать диету но есть не возможно ,,если бы смогли поменять еду прекрасно было бы ,,,, А так все работники очень внимательные,если бы администрация помогла бы с ремонтов то было отлично надеюсь я довела вам это наши пожелание ,,но не курорт но хотелось бы видеть отделение в ширрокими палатами и туалетами удобными пожалуйста помогите ,сделайте ремонт чтоб больные с удовольствием приезжали принимали лечегие и так хотят жить
А Курамай
Отдел хирургий медсестры ваше ужасные как будто у меня дома работают 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ не довольные нормально не отвечают хоть что ругаются 🤦🏻♀️ Спасибо за такое обслужевание 😘🤦🏻♀️ Спросили стулью для спроваждаюших больных сказали 1 стулья для одной палаты🤦🏻♀️ В большом ОБЛАСТНОМ больнице нет стульи🤦🏻♀️ там было 2 сопровождающий кроме меня🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ сказали по очереди будете садится😂🤦🏻♀️А врачам только деньги 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Даурен Суиндиков
Лечился в отделений проктологий. Слаженная работа. Хороший мед персонал. Спасибо всем врачам и медикам.
AN
Altynai Nurzhanova
Мен осы ауруханаға жатқалы бүгін 3 ші күн.маған қатты ұнады.Дәрігерлердің біліктілігі,медбикелерде өте жақсы қарайды .тамағы да өте дәмді өте жайлы.Дәрігерлер мен медбикелерге мың алғыс🫰🔥🔥🔥
Айсұлтан Кеңесбек
Өте жақсы больница өзіме ұнады 3 мезгіл тамағың 24/7 көмектесуге дайын медбике, медбраттар бар... Проктология бөлімінің қызметкерлері өте жақсы өз істерінің маманы👍 Бірінші разметім Аллаға 2 рахметім осы отделениенің врачьы (Нүркен Қаржаубаев) және медик кісілерге қиын кезде барынша көмектесуге тырысқан
Сымбат Кулбаева
Спасибо за ваше терпение, человеческое отношение и то, что возвращаете людям здоровье и веру в лучшее. Желаю вам успехов и благодарных пациентов!
A…
A.S.F …
Все в ужасном положении, лестницы построены плохо наступаешь на лестницу песок сыпется кондиционеры старые место воздуха поступает пыль не разрешают включать уборщицы запрещают ходить по помытому и отправляют пожилых людей в другоцйй вход чтобы они поднялись на лифте лифты не работают лифты старые везде стоит дикая вонь скамейки сломанные условии нету холодильники маленькие нерабочие зато у глав врача есть хундвй элантра 2025 новая
Саида Ганиевна
брсают трубку;(
ХЮ
Хабиб Юлдашев
Ужасная регистратура врачей ждём нет на рабочем месте наплевательское отношение,мы приехали с другого города с маленьким ребенком,просто нет слов ужас
Aqqanat Samatovna
Отзывтарды оқып шошып отырмын. Неужели ОБЛАСТНАЯ деген аттарына лайық болмайды. Адам өліміне қатысы бар врачтарды жұмыстан шығармақ тұрмақ, үстерінен іс қозғау керек!
Арна Алмаскызы
Бұл ауруханада инсульт бөлімі өте нашар.Іші ыстық давлениемен келген пациенттер өте көп,қарт кісілер болғандықтан бар жағдай жасалуы керек деп ойлаймын.Қарт кісілердің ыстыққа одан сайын давлениелері көтеріліп кетеді.Туалеты ужасный ескі кіруге қорқынышты.35-40 градуста апа аталарға обал ыстық.Жас адамдардың өзі шыдай алмайды мына ыстыққа.Қолға алу керек осы мәселені.Хоть бір үлкен кондиционер қойп қойсада бәріне жетедіғо.
Бұл ауруханадағы инсульт бөлімінің жағдайы — сұмдық! Пациенттерге ешқандай жағдай жасалмаған. Палаталар тар, ауа жоқ, желдету жұмыс істемейді. Ыстықтан тыныс алу мүмкін емес. Дәрі-дәрмек берілмейді. Шприц, физраствор, антибиотик — бәрін өзіміз сатып алдық. Мемлекеттік аурухананың түрі осы ма?! Кім кіргісі келсе — емін-еркін кіріп-шығып жүр, реанимациядан жаңадан шыққан науқастар бар, олардың қауіпсіздігіне ешкім жауап бермейді. УЗИст дәрігерге қатысты: Науқасқа деген қарым-қатынасы — өте төмен! Инсульттен кейін адам психологиялық тұрғыда әлсіз болады, ал бұл маман керісінше, қысым көрсетіп, дөрекілік танытты. Науқас дәрі ішуден бас тартуға дейін жетті! Мұндай қатынаспен адам емделмейді, керісінше — ауруы асқынады. Емдеу орны емес, жүйке тоздыратын жерге айналған! Қажет болған жағдайда бұл мәселені тиісті жоғары мемлекеттік органдарға дейін жеткізуге мәжбүр болатынымды ескертемін!
Anuarrrrrr 🦈
Очень хорошая больница, нам никто не смог помочь в нашей ситуации, кроме них. Наблюдается положительная динамика у мамы, отличный мед персонал, отдельное спасибо всем врачам нейроинсультного отделения в особенности заведующему отделения Айгуль Аскеровне и инструкторам ЛФК, настоящие профессионалы своего дела! Молодцы!
Снежана Епанчина
Ужасная больница . Привезли на скорой 2 часа лежали в коридоре ждали пока прийдет врач , врачей нет говоря . Человек лежит мучается от боли , всем все равно . Пока не начали скандалить и говорить что напишем жалобу в минздрав никто даже не пошевелился , еще и ходили смеялись , типа не умираешь же . Что бы к вашим родственникам так же отнеслись как вы .
AB
Alnar Bee
По прописке не принимали тяжело больного человека и не могли отвезти в другую куда направляли, сказали «закажите такси». Ее на скорой привезли из другой больницы там тоже не принимали. Ужасное отношение
Айбар Адилхан
Звониль просиль есть ли узи говорить незнаю зачем работает если не знают что есть
Ayagoz Bakkara
В области единственный гематолог и не компетентный врач! Опоздала на 1,5 часа. И побывали в ее кабинете 5 мин. Не отвечает на вопросы, грубиянка. По телефону разговаривала по своим личным вопросам. Почему люди выбирают профессию врача , если не любят свою работу и людей?! К врачам От хорошей жизни просто прогуляться не ходят! К ним ходят чтобы узнать причину своей болезни, а они с тобой обращаются как самому последнему человеку в мире! И в конце выходишь От них еще в худшем состоянии!
Дильназ ㅤ
Ужасно воняет🤢
А Абдуллаева
ГЕМОТОЛОГ ДЕМЕКОВА АРАЙЛЫМ КАЛЖАРБЕКОВНАНЫН КЕСИРИНЕН ИНИМ ЖАН ТАПСЫРДЫ😣 АЛЛА ЖАЗАНДЫ БЕРСЫН ДЕМЕКОВА АРАЙЛЫМ КАЛЖАРБЕКОВНА !!! АДАМНЫН ОМЫРЫ ОЗ КОЛЫМДА ЕКЕН ДЕП ЕРНУРДЫ ТРАМАДОМ МОРФИНМЕН ОЛТЫРЫП ОТЫРДЫН ТЫ ДАЖЕ НЕ ВРАЧ ГЕМОТОЛОГ НЕ УМЕЕШЬ ЛЕЧИТЬ ЛЮДЕЙ НЕ ЛЕЧИ НЕ УБИВАЙ ЛЮДЕЙ!!!АДАМНЫН ОМЫРЫ САГАН ОЙЫНШЫК ПА!!!АЛЛА ЖАЗАНДЫ БЕРСЫН!!АЛЛА КОРЫП ТУР АЛЛА БИР КУНЫ ТОБЕҢНЕН УРГАНДА САБАҢА ТҮСЕРСІҢ!!!АЛЛА ЖАЗАҢДЫ БЕРСЫН 7УРПАГЫНА ДЕЙЫН КАРГАП ОТЕМЫН ОМЫРЫМНЫН СОҢЫНА ДЕЙЫН!!!
НР
Нуржан Раушанов
Асел Бектеновнага коп рахмет айткым келеды.оте керемет кысы 100жасаныз!(анамнды емдеген )
Жамбыл Казибаев
Іші ескі тарлау бірақ варчтар жақы кісілер
Аружан Досымбекова
Убили человека своими руками.
Шадияр Солта
Жантөре Мұратұлына және медиктерге хирурги бөлімінің ұжымын көп рахмет Рахмет анам жазылып келеді.
001 07
тут убивают людей ……
ZM
Zufar Mukhanzaev
Очень плохая больница , врачи не опытные не умеют даже нормально разговаривать У них нет невропатолога 🤦🏻♂️ абсолютно никакого Мама лежала 24 часа ее даже не зарегистрировали Нужно принять меры против них , больница просто для ✅
Khrisana Sidiropulo
Отвратительная больница и безумно отвратительное отношение персонала. 24.11.2024 Они убили мою бабушку😔 Отделение сосудистой хирургии и все врачи работающие в этом отделении, не компетентны. Три дня в сосудистом отделение капали капельницы, которые как оказалось бабушке вообще нельзя было капать. Они просто залили ее. После третьей капельницы она попала в реанимацию с отеком легких. Тянули с операцией, должны были сделать ампутацию, в итоге три дня ее просто убивали капельницами. Аманов Мухангали Болатбекович, лечащий врач, который и сделал бабушке назначение этих запретных капельниц э!!! В первый же день, как бабушка попала в реанимацию из за его назначений, он предложил сразу забрать ее домой так как она якобы уже не жилец. Как так можно? Что за хамское и не профессиональное поведение? В наглую хотят чтобы им дали денег. Так же врачи в реанимации, при подключении ИВЛ выбили бабушке зуб и разорвали уголки рта, это просто кошмар. ПРОШУ Администрацию больницы наконец-таки обратить внимание на свой персонал, уже не в первый раз в этой больнице от рук врачей умирают люди, которые пришли к ним за помощью, но отправили их на тот свет..
Тлеукабыл Канатбек
Людей убивают тут
Самал Карашолакова
Адам емдейтін емес, өлтіретін жер! Врач Қамбаров Жолдасбек әбден тойынған, адаммен қалай сөйлесу керек екенің білмейді!!! Больницада ауыр халде жатқан Әкеміздің жағдайы ауыр, қоштасып алыңдар деп айтудың орнына анамызға “ Оны не істейсің, шық палатадан” деп қуып шыққан. Сол күні әкеміз қайтыс болғаның ескертпей бірден моркке тыққан. Ертесі күні қоймай хабарласып жатып білдік моркке апарып тастағандарың! Қамбаров Жолдасбекті адам деп айтуға келмейді. Құдай алдына келтірсің жасағандарың!!!
Aida Abdullaeva
Осы больницанын кесиринен инимизден айырылып калдык . Оте нашар больница .Емдудин орнына,адам олтиреди
ГТ
Гульжан Токтахуновв
Самое ужасное произошло именно в этой больнице!!! Нашего мальчика по имени Абдуллаев Ернур Положили в Гемотологическое отделение 28 09 2024 года. Жалобы были на желудок . Назначили лечение ; повредила медсестра руку из за не правильного вставления катетера!( рука опухла и посинела ) На что лечащий врач ответила ; что так бывает и это пройдёт… Но с каждым днём всё было хуже и хуже 😡 Боли появились ужасные , начали обезболивать различными препаратами делали перевязки но рана не зажила !!! Если писать все подробности то можно писать без конечно ( ПИШУ ОТЗЫВ потому что я сопереживала вместе с его родителями!!! В итоге 09 11 2024г Ернур устал бороться за жизнь и сдался 😡Ему ведь только 18лет было Он не мог терпеть больше эти адские боли !!! Как так можно было запустить и допустить до такой степени ???