Айнелек
Частный детский сад
МТ
Молдир Толен
қызым барды ясли топқа екінші күні шығарып алдым. Бала таңертең жылап қалған кезінде тәрбиеші бір жұбатайын демеді. Камерадан 1 сағат қарап отырдым. 1 сағат бойы тәрбиеші тарапынан 100% игнор.
АЗ
Аселя Забираева
2 Қызым осы балабақшаға келеді. Бізге барлығы унайды . Бейнебақылау болғаны өте ынғайлы. Тарбиеші апайлары өте жақсы білікті мамандар Мадина Ергалиқызы мен Жұлдызай Асқарбековна👍👍
Маржан Самиева
Керемет балабакша бастыктары керемет еки кызым барады тазалыгы керемет тап таза
Акерке Шаринова
Керемет балабақша Тәрбиешілеріде керемет Бастықтарыда керемет Өзімізге ұнайды 🌹🌹🫶🏻🫶🏻
Нурай Куземберды
Өте керемет балабакша😍😍 інімді осы балабакшага берип едік, өкінбедік . Балабакша таза, әрі іші жайлы , әдемі. Тағамдары да жақсы , тәрбиешілері ақкөңіл екен😍
УК
Улбосын Косалбаева
Айнелек садик рахмет 2қызым осы садикке барады.Тәрбиешілеріне көп көп рахмет😘
РТ
Роза Таджиназарова
Айнелек ең керемет садик😍 3қызым осы садикке барады. Тарбиешилер оте жаксы карайды👍🏻 Балдарға барлық жағдайларын жасап береді👍🏻❤️
Тимур Дарханов
Баламдв осы бала бакашага бергеныме окынбимын Оте жаксы апкилеры миырымды
СЖ
Султан Жанабай
Осы балабақшаға баламызды бергенімізге қуаныштымыз.Тәрбиешілері мейірімді,балаларға үлкен көңіл бөледі.Балабақша таза, жайлы, ас мәзірі де көңілімізден шығады. Баламыз күнде қуанып барып,шаттанып қайтады. Ұжымға алғысымыз шексіз!
Жания Кемелбекова
Айнелек балабақшасына алғысым шексіз😇 Гульзира Әділетқызына рахмет балаларымызға беріп жатқан тәрбие біліміне😘
Асылбуби Кулшанова
Айнелек балабақшасына кішкентай немере қызым барады.Осы балабақша тәрбиешілерінің еңбегі зор.Еш мойымайды. Қызметтеріне адал. Балалар тәрбиесіне аса мән береді.Еңбектерің жана берсін.Бір бала тәрбиелеудің өзі оңай емес.Үлкен құрметпен алғыс айтам.
DO
Darkhan Otembai
Балабақша балаларға өте жайлы😘👏 Қызым күнде мәз болып қайтады, азанда баруға асығып тұрады👍
НЕ
Нурбол Ерланулы
Өте керемет балабақша! Тәрбиешімізде керемет!
Улбала Нургаликызы
Өте керемет балабақша 😍🙌
🙌😀
🙌 😀
Нам очень нравится этот садик раньше ходили сейчас племянники ходят , очень уютно внутри садика приветливые заведующая сада каждый день утром встречает детей это не в каждом садике так приемлемые цены на сегодня, спасибо администрации и всем спасибо.
ТТ
Талгат Татибеков
Очень хороший детский сад. На территории всегда чистота, ухоженные деревья и сад. Воспитатели всегда отвечают вежливо и внимательны к просьбам родителей. Часто организуются веселые мероприятия для детей. Рекомендую.
ЖС
Жансая Санаева
Менің екі балам да осы садикке барады,біздің көнілімізден шығады Альмира Сайдовнага,Уаливнаға баламның воспитательдери Рахмет Особенно кызымнын воспитатель Елена Михайловне особе благодарность И Райсе Рашидовне
ТМ
Талшын Маратова
Очень хороший садик все условия предусмртрены для детей у меня двое детей ходят в этот садик и с удовольствием идут, Спасибо руководству методисту всем персоналам которые там работают , каждую неделю проводят праздники для детей нам очень нравится наш садик
Айбын Айбын
Жақсы садик Ініммен Қарындасым барады Тәрбиешілеріде жақсы кісілер 👍👍👍
Merey Zhanbolatova
Очень хочется выразить огромную благодарность Вам за воспитание, заботу, доброту и чуткость к нашим детям. Этот детский сад посещает мой второй ребенок, и мы снова не можем нарадоваться теплой атмосфере, которая царит в саду. Спасибо Вам огромное за Ваш неоценимый труд и весомый вклад в развитие наших любимых детей, за индивидуальный подход к каждому ребенку. Благодарим за преданность своей профессии и за доброту души. Пусть все Ваши воспитанники отвечают Вам любовью, искренностью, заботой и уважением.
Arai Serikbay
Әрине әр ата-ана өз баласына ең жақсыны қалайды. Дәл мен де өз балам үшін ең керемет балабақшаны іздеп таптым ол "Айнелёк" балабақшасы. Осы балабақшада тәрбиеленіп қана қоймай алған білімінің арқасында қызым гимназияға еш қиындықсыз өтті. Балабақша тәрбиешілері мен басшылықтарына айтар алғысым шексіз. РАХМЕТ
M
Maira
Менің балам осы садикке барады. Өзімізге және балама қатты ұнайды. Тәрбиелішелері өте жақсы, тамағы дәмді. Балам қуана барады. Жыламай барып қайтады.Таңғы ертеңгіліктері жоғары дәрежеде өтеді. Осы ұжымның меңгерушілері мен тәрбиешілеріне үлкен алғыс білдіремін!!!
Саят
Менің 3баламда осы садикке барады. Улкенім дайындык тобына барып аяқтап бітіріп шықты.Аллаға шукір гимназияға окуга тусті. Казір екі кызым келіп жур. Ересек тобындағы қызым би уйірмесине қатысып,алматы қаласына садиктің атынан биден жарысқа барып 1ші орынды жеңіп қайтты. Осы балабақшаның ерекшелігі балаларға сондай жағдай жасап қойған, қосымшаа сабактар мен каратэ, агылшын, хореография уйірмелері бар. Екі қызым би уйірмесіне барады, жалпы садик көңілімнен шығады, балаларым с удовольствием барады. Басшылыққа ризамын күнде садткке кіргенде жылы жүздерімен куліп қарсы алады. Ешкандай мекемеде басшы олай істемейтын шығар. Айнелек балабақшасының басшылығына, тәрбиешілеріне көп рахмет дегім келеді
Nurila Shubai
Хороший сад, элитный среди садиков. Меня устраивает полностью. Может и есть незначительные минусы, но это всегда и везде есть. Приятно что начальство с утра встречает лично детей и родителей, всегда идёт навстречу к родителям, создала все условия для детей. А наш воспитатель вообще самая лучшая. Спасибо вам за работу и желаю успехов и процветания 💐
Дико Жумахазиева
Айнелек балабакшасы Тараз қаласының номер ✅1 балаларды өте керемет тәрбиелейді.Лично маған өте қатты унайды.Тарбиешілері мен нянялары да өте қарапайым жандар.Бул кісілерды басқарып отырған басшыларына мың алғыс айтса аз шығар.Тамак жағы да өте дамды 5 мезгіл балапандарымызды тамактандырады.Бір сөзбен айтқанда керемет балабакша.
GM
Gabiden Mustafin
Барлық адамның көңілінен шығу мүмкін емес. Бірақ өзімізге ұнайды. Тәрбиешіміз бен нянямыз да жақсы. Балалармен жақсы жұмыс жасайды. Каждый пятница праздник балаларға. Уайымдамай қалдырамыз балаларды. Демалыс күндері жұмыс жасаса да қалдырар едік. Рахмет басшылыққа. Үлкен балабақша ғой негізі. Жаман болса мұнша бала болмас еді ғой
Altynshash Altynshash
Осы балабакшага улкен улым барды,былтыр кызым келдi рахмет айткым келедi.Осы балабакша басшысына,жане осы жерде жумыс жасап журген тарбиешiлерге.Биыл май айында кызым аяктаган сон екi егiз кыздарымды акеллiм.Казiр Алтын балык тобына келiп жур.Бiр айткым келгенi жаз айынын бiр аптасын бос откiзген жок.Апта сайын ар турлi ойын сауык,жарыстар откiздi.Екi кызым сондай конiл куймен барады Балабакша ужымы унемi iзденiс устiнде.Тек биiктерден корiнiнiздер.
ОБ
Оралкул Байганусова
Айнелёк балабақшасына екі немерем барған.Шария Балпанкуловнаның түлектері.Басшысы Гүлжан Қонысқызы өте керемет кісі.Тамақтары дәмді,онлайн камерасы бар қалаған уақытта балаларымызды көріп отырдық.Тәрбиешілері еңбекқор,өз істерінің шеберлері.Жұмыстарыныз алға баса берсін,тек биіктен көріне беріңіздер
МР
Мадина Раимкулова
Салематсыздарма. Менің кызым барады и еки синлим барады. Балабакшамыз озимизге унайды. Бурын баска садикке барганбыз . кызым аш келетин. Унамагандыктан осы балабакшага елдин жаксы отзывтарымен алыс болсада акелдим.шукир Айнелек балабакшасы конилимизден шыгады. Каншама туыстарымыз менин инстамнан корип байкап осы Айнелекка балабакшага акелди. Өзімізге катты унайды
НУ
Нуртлек Утегенов
Осы балабакша катты унайды тамактары оте дамди, балама уйде тамак жимиди. Балабакшанын тамагын суйсинип жиди. Балабакшада баладарга барлык жагдай жасалган, конилимнен шыгады
ЗМ
Зауреш Мухамбетжанкызы
Менин балларым осы садикке барады. Кунде жыламай калып, тарбиешилертне еркелеп жыламай кала береды. Озимизге катты унайды
Ай Сериковна
Очень плохой садик. Не видитесь на камеру, камера только на общем зале и все. Из за камеры пошли туда думали и в спальне есть но нет. Кто пишет хорошие отзывы не знаю наверно работники пишут сами о себе. Думали хороший садик но нет. Антисанитарии вообще нет слов. Барлык комнатасы прям ужасно шан басып кеткен. Шкафтарынын астынын бари шан. Группага кире беристеги коврикке аякпен басу мумкин емес жеркенесин. Вообще полы грязные. Не нянясы не воспитатель тамак бергенде шаштарын жинап фартук тагу дегенди билмиди екен. Вообще тазалык жок 😏. Куда смотрят методисты не знаю. Отдельно хочу сказать о еде. Питания у них ужасная. Тамактары сухой, грам ет жок сорпалары сылдыр су. Компоттары енди дамин айта алмаймын. Ужас прям. Бир су бермиди балаларга. Вообще слов нету сразу через день забрали документы. В группе 30 детей даже больше. Играться игрушками не дают. Отзывтарга отирик создерге ермениздер лучше барып кадагаланыздар.
Сандугаш Сматова
Все мои дети ходили в этот сад. Сейчас ходит младший. Никаких проблем не возникали
Айгуль Канат
Хороший сад. Приветливый персонал. Много праздников и мероприятий. Детям очень интересно. С удовольствием ходят
Наргиз Галымбекова
Очень рада, что отдала своего ребенка именно в этот садик. Довольна абсолютно всем😍 Хочу отметить высокий профессионализм, чуткое отношение к детям и заботу со стороны воспитателей👍
Салтанат Шакирова
Очень довольна! Прекрасное питание! Замечательные воспитатели 😻 Выражаем благодарность всему коллективу сада за их труд, терпение, заботу и внимание 🙌🏾❤️
AT
Assylai Tileshova
Очень хороший садик за приемлемую стоимость, 5и разовое питание, постоянные праздники,утренники, солевая шахта, логопед,бассейн,дети очень хорошо развиваются
AY
Anara Yerkinova
Хочется выразить благодарность за добросовестный труд и личный вклад в развитие детей всему коллективу детского сада . Всегда приветливы, с детьми очень терпеливы, имеют подход к каждому ребенку. Ходим в детский сад с удовольствием!
СТ
Салтанат Тажибаева
Отличный детский сад, племянник ходит с удовольствием. Работы с детьми поставлены на высшем уровне, очень нравится этот сад👍🏻
Кызгалдак Жаксылыкова
Чистый уютный садик, мой ребёнок ходит с большим желанием, меню тоже нравится 👍🏻 Честный отзыв, мы благодарны за работы
Aidana Ahmetova
Очень плохой садик,моего сына избила воспитательница,синяки были на лице на руке царапины,следы от пальцев большого человека,еще сын показал что его били по лицу,мало того что избила даже прощения не просила,по камере ничего не видно,кажется бьют в туалете,методист и заведующая на это совсем не обращают внимания
НЖ
Нурасыл Жорабек
Нам лично всё понравилось... тепло встретили, администрация садика и воспитатели приятные, сам садик тоже чистый и красивый. Главное есть видеонаблюдения и солевая комната
RS
Rustam Sydykbekov
Наш ходил в этот садик .Один раз узнали что иголкой втыкает воспитательница и то чисто случайно … ее уволили! Потом пришла другая вместо нее … с ней так же столько скандалов на видео снялась тоже случайно что как ребенка успокоивает ущипнув. И в группе 30 детей не многовато для частного садика при этом ежемесячная оплата 30 тысяч… есть видео доказательство!!!
РР
Ромул Рэмус
Закройтесь уже!
Ирина Миллер
Делюсь своим мнением об этом садике. Привела впервые своего ребенка в данный детский сад, и нас выгнали в первый же день! Подробнее: отдала на входе документы, завела ребенка в группу, вышла на улицу и находилась на территории детского сада около часа так как заполнение документов, установка приложения для онлайн наблюдения и тд занимает время. Подхожу к группе чтобы забрать ребенка (дабы не перегружать его в первый день) встречаю заведующую со словами- «А что вы здесь делаете?» Говорю я отставила утром ребенка, сейчас хочу забрать Цитирую ее слова: «если вы не доверяете детскому саду, то заберите свои документы и смотрите за ним дома сами. Я не давала вам разрешения сидеть здесь» Я стала объяснять, что ребенка ранее никогда ни с кем не оставляла, и считаю что 1,5 часа для первого дня ему достаточно. На что снова получаю ГРУБЫМ тоном возражение: «Оставлять ребенка должны утром и уходить, потом забирать в 12. Ни в одном садике не разрешают ждать» Далее заведующая поднялась в группу и сказала отдать мне документы и ребенка. Я забрала сына, сегодня пойдя в ДРУГОЙ сад узнала, что я могу сидеть рядом с группой первую неделю, смотреть как адаптируется ребенок. Главное чтобы он меня не видел. Очень разочарована в хамском отношении заведующей! Секретарь, воспитатель и остальные работники очень вежливые и улыбчивые.
Ареке А
Не рекомендую. Он давно не такой хороший какой был раньше. Постоянная текучка детей, так как родители поняв куда попали забирают детей. Питание это вообще ужас, поприветствуйте когда дети кушают и будете в шоке. Обязательно в пятницу начинают болеть, обратите внимание. Гигиена вообще на нуле. Он раньше был хороший, но все изменилось. Видео наблюдение всегда не работает. Поприветствуйте один день перед тем как отдать ребенка и вы все поймете.
Arman Bekberdiyev
Садик нормальный. Заезд сложный. Оплата 18 000тг. Есть солевая комната. Камеры не всегда работают, часто зависают. Перерасчёта нет. Болеют дети часто
Айдана Асимова
Очень нравится садик, пятиразовое питание и цена 15000тг😍👏🏻 Дети с удовольствием ходят,Рахмет воспитателям! Огромная благодарность Гульжан Консовне!
Настя Ивлеева
Хотела отдать своего ребёнка в этот сад. Заведующая не знает свою работу, на вопросы корректно не отвечает. Указали номер телефона звонишь , пишешь а они не отвечают. Если заведующая так относится , я не знаю что с воспитателями. Первым делом начала говорить об оплате, хотя вопрос был в другом . Очень разочарована .
Stable Bar
Лучший садик в городе!!!