Даримет
Медицинский центр
4.3
4.3
Диана Садыбаева
Ужасс адаммен калай сөйлесуді білмейдіі
Алина Чипполино
Лучшие, сделали больничный и провели обследование без заморочек и проблем
Гульжайна Бейсен
Самые квалифицированные специалисты и вежливый персонал. Сотрудники и врачи все приятные приветливые и улыбчивые😊🫶🏻
Aru Amanbayeva
Хочу выразить благодарность медсестре терапевта Акниет Инкарбековой. Она очень отзывчивая, добрая и внимательная.☺️🫶🏻 Всегда помогает в решении любых вопросов, оперативно отвечает на сообщения и поддерживает на каждом этапе. Спасибо за профессионализм и человечное отношение!
РР
Рахат Рашитовна
Ужс вашше не телефонға адам ұқсап жауап бермид
Дамир Советбек
Нашар, 40 минут уақытым босқа кетті, флюорографияға түскім келді, маған күте тұр деген, 40 минуттан кейін интернет жасамайды деп тұр, ерте ескерткенде басқа поликлиникаға барып үлгеретін едім
МЖ
Мадина Жумаханова
Недавно перевелась в медцентр “Даримед”. Очень понравилось — персонал вежливый, внимательный, всегда идут навстречу. Очередей практически нет, всё проходит быстро и комфортно. Рада, что выбрала именно их!
Айгерим Сман
МЦ "Даримет" өте жақсы орталық,барлық қызмет түрлерін алуға болады.Акушерка Назерке өз ісінің білікті маманы👍
СУ
Сакен Усипбеков
Сманова Назерке нағыз маман иесі
ГУ
Гулназ Умиркулова
МЦ "Дариметте" қызмет алып жүргеніме 3 жыл болды. Ешқандай кезексіз дәрігерлердің кеңесі мен емін алып, узи мен анализдерді тез өтуге болады. Учаскелік дәрігерім Саят Асылбекович өз ісінің маманы. Физкабинеттері мен ондағы медбике, массажистеріне алғысым зор. Кәсіби құзыреттілігімен қатар қарарапайым, әрқашан жүздері жылы.
УО
Умит Орынбасарова
Поликлиника жақсы, Назерке ханымғада рахмет, жұмысына өте тиянақты, сыпайы кісі, тіпті телефон арқылы сұраған сұрақтарыма толық жауып беріп отырады, білмеген нәрсені түсіндіріп береді, барлығы тез және очередъсіз.🫶🏻
ББ
Ботажан Байзакова
Акушерка Назеркеге рахметт өте керемет өз ісінің білікті маманы, арқашан сыпайы жауап береді
ЕА
Ерке Акмырзаева
Көңілім толады осы Даримет ке очередь кутписің жаксы
K
Мадина Толеутаева
👍🏻Қызмет көрсетулері күшті👏🏻
УС
Улдана Сейтмурат
Спасибо клинике Даримед за оказанную услугу!
ЗН
Забида Нуржигитова
Өте жақсы
Кундыз Бесенова
Осы поликлиникада тиркелениме коп болды даригерлери биликти мамандар анализ узи т.б бари жылдам жане тез.отбасымызбен осы поликлиникага тиркелгенбиз.🥰
Ayazhan ‘
Хорошая поликлиника. Персонал вежливый, врачи компетентные. Медсестра Айдана 🫰🏻👍🏻
AD
Aktoty Darshanova
Даримедтин қызметкерлері өте жақсы.Врачтары білікті өз істерінің мамандары 👍, енді мейірбикелеріне әсіресе Инкарбекова Ақниет пен Абдукадырова Айгеримге сөз жоқ пысық,жылдам🔥👍🥰
КТ
Камила Тоқсанова
Врачтары Оте мыкты медцентр таза тез барлыгы отырмайсын больница дагыдай. Биликти мамандарлар.
TR
Talipzhan Raximzhanov
Дәрігер Абдраймов .Н.өте білікті маман.Медбике Киреева.Г.Медбике Инкарбекова.А.медбике Абдыкадырова.А.жұмыстарын жақсы атқарады.Дәрілерімді уақытылы аламын.
E
Estay
Дариметтің қызметкерлері өте жақсы. Медсестра Киреева Гүлсім. Дәрігер Абдраймов. Нурбобек. Өте білікті мамандар. Дәрілерімді уақытылы аламын және уақыты келгенде звондап ескертіп тұрады.
ЖА
Жанар Айтбекова
Докторлардың қарым қатынасы жақсы пациенттерге .Поликлиникада барлық жағынан тексерілуге мүмкіндік бар .Рахмет.
Асылжан Асылжан
Өте жақсы поликлиника, кезек күтпейсің, врачтарда дер кезінде қабылдайды, осы емханаға 2 емханадан ауысып келдім, өкінбеймін👍👍👍
Золотце Волчонок
Бұл поликликаның дәрігерлері білімді маман.
Нургуль Даржан
Менин папам осында тиркелген,кушти обслуживание 🔥🔥🔥оте керемет,врачтары уакытылы жогары денгейде кабылдайды,папамыз риза😍,биз жактагы поликлиникага тиркелмейм деиди
Айдын Шайжанов
Осы поликлинкаға тіркелгеніме 5 жылдан асты. Врачтары өте жоғарғы деңгейдегі мамандар. Өте керемет. Қазіргі уақытта кез келген уақытта қабылдауға дайын тұрады👍👍👍
Е❤
Елена ❤️
Анализ барлығын уақыты алдым,ешқандай кезек күтпеи,барлығын жоғары дәрежеде жасады,пациенттермен қарым қатынасыда жақсы екен,қызметтері жоғары дәрежеге лайықты
Ансошаа ❤️
Ата-Әжем осында тіркелген,жәнеде барлық анализдерін уақытылы алады,өзіме де өте қатты көмегін берді,мейіргерлердің де жауапкершілігі мықты,нағыз өз маманының білікті адамдары,әрбір дәрігердің жұмысы көңілімнен шықты, Жәнеде ешқандай кезек күтіп,шаршаудыңда керегі жоқ)))Көп көп рахмееет)
НМ
Нурбек Мухаев
Мен осында тіркелгенмін,барлық анализдерім уақытылы келеді,жұмыстарыда ұқыпты,Әрдайым көңілімнен шығады,Жауапкершіліктеріде өте жоғары.Мейірбекелердіңде пациентпен қарым қатынасы өте жоғары деңгейде.
DK
Dana Kuanyshbekova
Очень хорошая поликлиника. Вежливый персонал, грамотные специалисты.👍
Нурлан Куанышбеков
Жақсы емхана, 1040 кезек жоқ. Тез қабылдап, жіберді. 👍
ТБ
Тогжан Бодаубек
Спасибо за заботу и вежливое отношение! Очень приятно!
Акниет Инкарбекова
👍
Арман Кожахметова
Не советую, плохая поликлиника. Сервис на нуле, принимают только наличными, платные услуги ждешь как бесплатно. После рентгена направляют к врачу который находится в отпуске, он должен дать назначения но трубку не поднимает и не отвечает!
Mani ...
грубые
Ди 💕
Не берут телефон! Пишу в вотсап говорят что не знают есть ли УЗИ, нет никакого взаимодействия с пациентами! Не советую!
Rainy days
тел не берут что такое
☠️ ☠️
Кардиолог вообще офигевший зачем такие врачи нам
KO
Kami Orinbai
экг барма деп звандаған кезде бар деді, Арай дан келдім аяғым ауыр 35 неделя, өзім арен жүрмін (отек). Келсем біріншіден каспий қабылдамаймыз деді( тел звандаған кезде айтпады) екіншіден ЭКГ істемейді деді ( звандаған кезде тоже айтпады). Қалай түсінуге болады?
Ирина Миллер
Пришла платно сделать флюорографию, в 7 кабинете нужно было произвести оплату, но женщина отказалась брать у меня деньги, так как я пришла в 17:30. (Хотя рабочий день до 18:00) стала грубить и орать «а че ты в 6 не пришла? ты видишь я делаю отчет. У меня нет времени сейчас на тебя. Иди плати в том кабинете где сделается флюорография.» считаю такое поведение крайне не приемлемым🤦🏻♀️ В итоге я оплатила парню который делает флюорографию, он спокойно все сделал. Без криков и нервов.
НБ
Назерке Байториева
Очень хорошая поликлиника. Врачи очень грамотные, хорошая обслуживание. Я очень довольна.
НБ
Назерке Байториева
ДТ
Дами Талык
Ужасная не компетентная поликлиника. Проверила свой дамумед они сделали много лжезаписей, лжеанализов и всякиз лженаправлений. Я даже не обращалась туда! Делают какие то противозаконные махинации. Надо антикор сюда направить. Что за беспредел?! Я пойду до конца!
Алмас Санақ
Тут кроме время провождения ни чем не занимаются встали на очеред к врачу в 12:00 уже время уже 18:00 все еще не дошли до него, проблема просто открыть больничный лист это еще не говоря о лечении.
Аяжан Муратбекова
Уже неделю прошу акушерку снять меня с учета чтоб зарегистрироваться в другой поликлинике. Она сказала что, вот снимает с базы, а когда пришла ее не было на месте. Как такой безответственный человек работает с беременными. Спросила есть ли другие акушерки или гинекологи, кто может это сделать, оказалось что нет.
SM
Serik Murza
Хорошая клиника всё почти есть , но минусы это рентген в разное время а не в одно и тоже и не берут трубку когда звонят что регистрация что администратор