Moldir
Банкетный зал
Rk
Roma koke
Очень старое заведение плохие официанты кухня плохая вообще не советую
asikk 🚶🏻♂️
Ресторан өте күшті 👍🏼 қатты ұнады тіпті керемат официанттары сөзсіз керемет жаксы жумыс жасайды өз жумыстарын бледі тамактары керемат дамді 😮💨
Нуртас Назарбаев
👌
AyuMoon
Всё в целом очень понравилось: уютная атмосфера, аккуратный интерьер, приветливые и внимательные официанты — почти идеальное впечатление. Однако есть один момент, который сильно портит общую картину. Хотелось бы обратить внимание на посуду: многие тарелки потресканы, и это выглядит не только неэстетично, но и немного тревожно. Что касается бокалов… о них я вообще предпочитаю промолчать, потому что на некоторых заметны следы ржавчины, и это совсем недопустимо для заведения такого уровня. Пожалуйста, обратите на это внимание — это действительно важно для качества обслуживания.
rahmatulla 🤙
Бекасыл краш
Ерназ _SARSENBIEV
Өте керемет рестаран ⭐⭐⭐⭐⭐🔥
Ералы Досимбеков
Офф тар обсужваниесы зор ыштегы отмасфера да оте адемф тагамдары таты
Balnur Eshimkhanova
НБ
Нұрдәулет Бектібай
Кремет
Qntbknlm .
Одна женщина пожилых лет, Администратор или не знаю кто наверное тут все боссы, уровень интеллекта 0 при всех официантов и гостей орут на заказчиков, просто ужасно мероприятия на тот момент еще не начался, очень плохой осадок у нас остался. Почему же таким неадекватным позволяют работать с клиентами 🤦🏻♀️
sine pari
Біріншіден, звуковик өлеңдерді шуылдатып, тамаданың даусын бақыртып қосты, ертеңге құлағым күні бойы ауырып шықты. Екіншіден, дастархандағы салаттардың дәмі нашар болды, бірнеше күн холодильник ішінде тұрған тағам, оған тұзды/соусты тым көп қосқан. Әжетханасы туралы айтпай-ақ қояйын. Бірақ официанттары жақсы, оларға үлкен рахмет!
Айгуль
Өте күшті болды іші кен салқын болды офицанттарыда күшті тармақтарыда тамаша өзім отқан столдың офицанты өте жақсы қарады шәй әкеп құйып берді Суымызды құйып беріп отты және етті өзі турап алдымызға салып берді сарқыт салатын кезімізде бәрімізге тендей қып күштілеп салып берді опслужваниясына 10/10деген баға берем осындай офицантардың зарплатасы кем дегенде 6-7мын тг болу қажет деп ойлаймын
Хаджат Махаділда
Іші өте әдемі, үлкееен, салқын еще жап жарық🥰
GB
Gulsum Bektursunova
Вчера в такую жару были на тое . В зале кондеры не работают толком. Все на улице ходили. В зале какая то баня. 👎👎 . Оценка 2 .
Акерке Исмаилова
Өте нашар сезімде қайттым. Тойдың алдында меню қымбататып жіберіп бір перед фактом койып, кымбаттамады деп мойындамау тагы бар. Залды жинағаны ушин тагы акша. Не соответствует, надо персонал менять Вам. Про официантов молчу, даже слов нет. Салбырап не істеп жүргендерін өздері білмейді. Халыққа дым жағдай жасалмаган адам ыстықтап өледі. Кондерлары ол то кондер то кондер емес. Ешқандай жұмысына жауапты адам көрмедім өкінішке орай. Зауре апкеге рахмет онын жақсылығы осынын барин жауып кетті. А то әңгіме басқаша болар еді. Бір официант 6 бутылка арақ ұрлаған. Той жасайтын қауым абай болыныздар
Алтыным 🤍
оттее нашар
Еңлік 🫶🏻
8 июнь жездемнын тойына барғанмын,официантқа таза прибор алып келші деп едім сол күйі жоқ болып,через 10 минут кола куяйын ба деп сурап тур👎🏻👎🏻
100 100
Сегодня второй день на мероприятии. На будущее КОНДИЦИОНЕРЫ нужно включать за 3-4 часа до начала мероприятия, а не в 19:00. Ужасно жарко кондиционеры не справляются, всем гостям очень душно. Все официанты вспотевшие ходят 😡😡😡
Daulet Nabiev
Ресторан ужасен еда не вкусная официант пролил на рубашку колу которая стоит 45 тыс тенге
БЖ
Бекнар Жунисбай
Керемет тойхана екен! Қуырдақ деген керемет! Қызметші қыздар да Керемет
Сауле .
Ужасное обслуживание , Пролили колу на мое БЕЛОЕ ПЛАТЬЕ. , Вовремя не убирают мусор со стола , Салфеток нет на столе, мы сами попросили принести🙄🙄
Zhuldyz Ustarbek
Чисто, дизайн красиво👍🏻