Мүбәрәк Мөлдір
Детский сад
DM
Diana Muratbay
Мөлдір Мүбәрәк балабақша ұжымы ең керемет😍👍 Бала бақшаның ауласы кең , бөлмелерде кең . Үйімізге қанша алыс болсада осы балабақшаға тасимын бала шағамды . Тазалыққа күшті қарайды. Тәрбиеші Шырын апкиіміз өте мықты маман 👍🏻Ақерке апкиімізде қатты ұнайды бізге☺️ Нянямыз Феруза апкиіміз өте керемет адам , мінезіде жақсы,баламен қарым қатынас дұрыс жұмыс жасауды біледі , өмірден тәжірибесі бар адам екені байқалып тұр. Балабақша басшысыда өз ісінің маманы , азанымен тексеріп сабақтарға қатысып жүреді , тәртіптің сақталуына қатаң қарайды. Хатшы Лаура апкеде өте жақсы жайдарлы кісі , келген ата анаға балабақша жайлы жақсы түсіндіріп бере алады 🥰😇
23 февраля 2026, официальный ответ
Рақмеет!!!!!
Альмира Кайнарбек
Мөлдір Мүбәрәк балабақшасына алғысымыз шексіз! Феруза ханым мен Шырын Юсуповна ханымға көп көп рақмет. Өз істерінің шебері🥰🥰🥰Феруза ханымға алғысымыз шексіз, ата - анамен қарым қатынасы өте жақсы, ар баланың, ата - аналардың көңілін таба біледі. ❤️❤️❤️
Шакизада Ибраимова
Қызымды 1 жас 10 айдан бастап бердим. Садик унады тамагы да жаксы, иши де ыстык. Айсулу апки мен нянямыз Сандугашка кызым жаксы уйренип кетти. Казир жыламай тобына жугирип кетеди. Кызым минези киындау етин бираз нарсе уйренди ашылап. Ай сайынгы бағасы да көнилимизден шыкты 👏👏👏
НЖ
Нурайым Жырганбек
Мүбәрак Мөлдір Тараздагы ен керемет балабакша, 2балам осы бакшада өсті . Айнура Караболотовнага, Ирина Генадиевнага, Елена Владимировнага алгысым чексиз. Бала мен керемет жумыс жасайды. Тамактары унатып жейды, Робототехника кружогын унатады балам🤩
6 февраля 2026, официальный ответ
рақмеет!
НА
Нуржамал Алпамысова
Менин 2 балам осы балабакшага барады оте жаксы тарбиешилери и нянясы атап айтканда Акерке и Диля кызымнын тарбиешилери и баламнын тарбиешиси Айсулу апке бул бала бакшада ас мазири оте дамди дайындайды осы мекеменин басшысына алгысымыз шексиз
Рақмеет!
Махаббат Дуйсенова
Екі балам барады. Өте жаксы бала бакша. Тазалығы,тамағы,білім беруі өте ұнайды. Әсіресе МАД тобындағы Салтанат Зарыққанқызы мен Жібек Жомартқызына мың алғыс. Мектепке толық дайындап жатыр. Еңбектеріңіз жана берсін. Және кіші топтағы Макпал Қасымқызына еркше алғыс. Кішкентай баллармен жұмыс жасау оңай емес. Әр балаға өзінше подход жасап отырады. Балам да ұстазын жаксы көреді.
Үлкен Рақмет!
Очень хороший детский сад. Мы уже 10 лет вместе, и все четверо наших детей ходили сюда. Всегда тёплая, доброжелательная атмосфера, внимательные воспитатели и заботливое отношение к каждому ребёнку. Дети с радостью идут в сад, а для родителей это самое главное. Спасибо всему коллективу за профессионализм, терпение и любовь к детям!
Спасибо большое!
Aigerim Kalymbetova
Қызымды 1,5 жасынан бастап таныстарым мақтаған соң бердім. Бала -бақша өте жақсы,тәрбиешілер,басшылары да әр балаға аса жауапкершілікпен қарайды. Тамақтары өте дәмді және балаға пайдалы,бала-бақша өте жылы екен. Бала -бақша әрқашан да таза тұрады. Бірнеше бала-бақшаны қарап,осы бала-бақшаны таңдағаныма өкінбеймін,қызымның қауіпсіздігін уайымдамаймын
23 января 2026, официальный ответ
Пікірлеріңізге рақмет! Сіздерді біздің бала бақшада көруге қуаныштымыз!
ЖН
Жансая Несипбай
Искали хороший сад для своих детей. По рекомендациям знакомых поехали туда, территория чистая, кабинеты деток тоже без вопросов. Но, из того что нам не понравилось было то , что при нас , то есть при родителях одна воспитательница очень сильно ударила по голове одного ребенка. То есть для них, по моему мнению норма. Из минусов еще есть то что детям не дают играть вне беседки, то есть они находятся только внутри беседки, и я не увидела игрушек, они просто сидели на полу. Беседка малышей находится на теневой стороне откуда сильно сквозит. Не удивлюсь, если дети очень часто болеют. В младшей группе, некоторые малыши сидели без штанов на холодном полу. Дети ели свои же сопли. После увиденного я не долго думая решила ,что туда не отдам своих.
ФШ
Фируза Шухратова
Пришла дать детей в садик. Без прививки не принемают. И что я увидела ребёнок вышел в коридор и воспитательница как даст этому ребёнку🤦🏻♀️. Кошмар передумала!!
М ❤️
Очень хорошие воспитательницы
23 января 2026, официальный ответ
Добрый день! Спасибо большое за добрые слова о нашей работе 🙏👌 Ждём вас в гости снова 💛