Ayaulym hall
R0
R 08
Тараканы везде 🤦♂️
Мансур Максатулы
Админынде запзалдарыда оффицантарыда нашар нармално киынып жумыс ыстеуды блмиды столдарында таракан журеды
𝓐𝓴𝓮𝓻𝓴𝓮 ✨
Прям ужс везде тараканы вся посуда грязная!!!!
Адош .
Ужс іші таракан жур таза емес
altynai🖇️ qudai
Очень классная,Поварларға рахмет бәрі дәмді болды,Сүндет той керемет өтті,Официанттар өте сыпайы өз істеріне жауап кершілікпен қарайды,Админ Жанна апкеге рахметт😍😍😍😍😘😘😘🤩🤩🤩🤩🤩🤩
. аяжан
офиктер нашар форма жок,жумыс лас оте нашар ас басшылар слабый
BN
B N
Хороший сервис оффицанты очень хорошо обслуживает отличный ресторан
Erkebulan S
Была вкусно рахмет көп көп 28.08.2025г 📍
СА
Серик Асембек
Обслуживанте оте нашар. Админ жоқ. Бари бардак. Офицанттары есі ауып журеді. Айтасың йа диди бирақ істемиді. Бакал сурайсын 10 рет айтып жындандырып кейін акеледі. Той жасауға не стойт
SA
Sulu Assembek
Өте нашар сулары жып жылы, қымыз берген офицандар есі ауып столға қоймаған не дастархан жинамайды айтсаң мен билмим диди казір келдім деп. Не стойт той жасауға баска тойханада суын құйып мусорын тазалап алады. Уакыт артка кайтса ол жерде еш қашан той жасамаған болар едим
Нурайым Асет
Ужас сервис официанттардын есі ауып жур, бір бірімен ойнап өте жаман көрінед
SB
Sabyrzhan Baidullaev
Здравствуйте
ZE
Zari Ergalievna
Қызмет көрсету сапасы өте нашар, офицанттар түк істемейді. Өзіміз дастарханды реттеп жүрдік ары-бері. Тойхана іші әдемі, тек офицанттардың қызмет көрсету сапасы өте төмен!
Нуржигит Садуакасов
Прр
Insta Bauyrzha_
Хорошый ресторан
alimbekov_13 .
Лучший Ресторан для той Администрация Отличная Особенно Алимбекова Жанна Еда вкусная
Adoka oo1
Офицанттары әдемі обслужвания өте керемет маған осы ресторан ұнады келуге совет беремн😍🫵
Begildaevv @077
Хорошие официанты вежливо отвечают вежливо работают Администраторы работают все хорошо там самый лучший ресторан
ЖК
Жания Койшыбек
Офицанттары өте жақсы 10/10 берем😍🫢❤
Қорлан 🤍 Калкен
Красивый ресторан 😍
UA
Uldana Abildaeva
Дастарқан өте нашар болды. Балықтары, тауықтары, чикендері қан, нашар. Самсалары дұрыс піспеген, фарш вообще онша емес. Обслуживание 0
Гульназ Тойгамбаева
Хорошая кухня
Жанарай Кульчикова
сервис ноль! официанты грубые. совсем не советую!