Мирас
Детский сад
Идёт набор в группы. Обучение на казахском и русском языках
Записаться
islam sabitоv
нармалн
СБ
Софья Беклер
Добрые воспитатели, ребенок с удовольствием ходит в сад .
Ж.
Жанэль .
Нам очень нравится сад сын ходит с удовольствием 🥰😘
Амина Оразбекова
Отличный садик😍, детям очень нравится особенно воспитательницы и няни. Я не жалею что отдала именно в этот садик. Спасибо большое воспитателям и руководителям детского сада ❤️
AE
Aruzhan Ergen
Отличный садик, нам очень нравится. Очень приветливый и вежливый коллектив. А воспитатели так трепетно относится к детям ❤️ Сам садик очень большой и красивый. Всем советую ❤️
АО
Айнагул Осербаева
Менің көңілімнен шықты қызым осы балабақшаға барады, қуана жақсы көңілкүймен👍👍👍
SB
Sairanbek Bahtiyaruli
Мирас бала бақшасы керемет 4 баламда сол жақта бардық 2 кішкентай қыздарым сол жақта қазір міні жоқ шүкір қыздарымызға жақсы қарайды тәрбиешімізде жақсы басшылығыда керемет асханасы тамақтары өте жақсы қыздар аш келмиді мүлдем🌸🫶🏻рахмет Мирас бала бақшасына Алғысымыз шексіз🫶🏻
Адлия Мухамеджанова
Қызым кіші топқа барады, бәрі ұнайды, тамақтары дәмді🥰
КР
Карлыгаш Райсова
Мирас балабақшасына қызым барады.Өте жақсы балабақша!Сенімді түрде баламды тапсырамын!
Талгат Телибаев
Мирас балабакшасы жаксы 2кызымда барады биликти мамандар
Exa Zh🪙
Мой садик я учился в нем в 2017🥺🥺 очень хороший садик даже скучаю по нему воспитательницы были хорошими а сейчас не знаю какие
Makhabbat Molzhigitova
Все отлично мне все нравится❤️❤️❤️
Alima Akizhanova
Хороший садик, но то что пишут что есть логопед И так далее , не знаю ни разу не видела. Часто менялись воспитатели, а на счет еды вроде норм
GB
Gulsara Bekbergen
Менин 2баламда 1жасынан осы садикке барады. Бул садиктин кызметкерлери оте кишипейил. Кудай каласа осы жылы кызым битиреди. Садик просто супер. Всем советую.
Муслиха Мамашарипова
Керемет садик 👍👍👍тәрбиешілеріде мейірімді жаксы
DT
Didar Tuyakbaeva
Мирас балбакшасында жаксы специалист мамандар жумыс жасайды. Логопед дефектолог,психолог, музыкант, физрук. Тарбиешилер Жана технологиямен турли креативті адистеримен балаларыңызбен үнеми жумыс жасайды.
Амина Кадрали
Очень приветливый коллектив, большой и красивый садик😍 У воспитателей ко всем деткам трепетное отношение🥰 Советую всем!