Поиск
Подробнее о подтверждениях
AE
Aqbilek Erzhan
1 отзыв
«Келешек» мекемесінде практикадамыз. Практика барысында бәрі жақсы өтіп жатыр. Апайлар бізді жылы қабылдап, сабақтарын түсіндіріп, көп нәрсені бақылап үйренуімізге мүмкіндік беруде. Мекемедегі орта өте жақсы, ұжым сыпайы әрі қолдаушы. Өз ісіне жауапкершілікпен қарайтын, білімді мамандардан көп пайдалы кеңес алдым.Осындай жерде тәжірибе жинап жүргенімізге қуаныштымыз.
Дарига Бектибай
Өте күшті мектеп 👍😍
….. .
2 отзыва
Менін балам келешек мектебіне баргалы бері тертібі жаксарды. Муралімдері білімді мамандар. Сіздерге кеп кеп рахмет!
Гулдана Асылбекқызы
2 отзыва
Келешек-Тараз мектебінде қызым оқиды. Білімі жақсы, оқушылардың тәртібімен көп жұмыс жасайтыны көрінеді. Еңбектеріңіз елене берсін! 👍👍👍
8 посещений
Aikyn
1 отзыв
Менің қызым келешек мектебіне барғалы сабақ улгерімі жақсарды сыныптастарыда өте керемет мен бул мектепке қызымды бергеніме өкінбимін
8 посещений
BA
Bakdaulet Aset
1 отзыв
Бұл мектепте жақсы оқытады тағыда жақсы акпеилеры сыпайы мені балам осы мектепте оқыған дурыс деп ойлаймын
NA
Nurdaulet Abdrahmanov
1 отзыв
Мен Келешек интеллектуалды лицейі туралы өз пікірімді қалдырғым келеді. Бұл лицейде білім беру деңгейі жоғары, мұғалімдер оқушыларға ерекше көңіл бөліп, түсіндіруді жақсы жүргізеді. Оқу бағдарламасы заманауи талаптарға сай, түрлі олимпиада мен іс-шараларға қатысуға мүмкіндік көп. Оқушылардың тәртібі мен білімге деген қызығушылығын арттыруға жақсы жағдай жасалған. Жалпы, сапалы білім алғысы келетін оқушыларға бұл лицейді ұсынар едім.
3 посещения
Aiko❤️ Sagatoovnaa❤️
1 отзыв
Бұл мектепке тәжірибе жинақтауға келдім. Өз тәжірибелерімен бөлісіп, үйретуге барын салған ұстаздарымызға алғыс білдіргім келеді.❤️❤️
7 посещений
А
А
1 отзыв
Мен осы Келешек мектебіне практикант болып келдім бұл жақты тәртібі жақсы , мұғалімдер жақсы білім береді әсіресе дене шынықтырушы Гүлбаршын апки өте керемет кісі өте күшті мектеп😉
MS
Meirambek Shabden
1 отзыв
Хочу выразить искреннюю благодарность школе, в которой учатся наши дети. Коллектив школы ответственно относится к своей работе. Учителя не только дают ученикам качественные знания, но и уделяют особое внимание их воспитанию. В школе часто проводятся различные мероприятия, олимпиады и конкурсы. Это даёт ученикам большие возможности для всестороннего развития. Руководство всегда тесно сотрудничает с родителями. Я рад(а), что мой ребёнок учится в таком учебном заведении.
Саяжан Тохан
2 отзыва
Менің балам Тараз қаласындағы “Келешек” мектебінде оқиды. Қазіргі уақытта оқу үлгерімі өте жақсы, сабаққа қызығушылығы жоғары.👍👍👍👍👍👍
ℰ𝓇𝓀𝑒 ⚜️
3 отзыва
Мектеп – білім мен тәрбиенің ордасы. Мұнда оқушылар өз болашағына қажетті білім алып, жаңа нәрселерді үйренеді. Мұғалімдер оқушыларға қолдау көрсетіп, олардың дамуына көмектеседі.
Альтаир Казакбай
2 отзыва
За время практики проявил(а) себя как ответственный, дисциплинированный и добросовестный специалист. Своевременно выполнял(а) поручения администрации и наставника, тщательно готовился(лась) к урокам, грамотно составлял(а) поурочные планы.
Нұрзада Шарапхан
5 отзывов
Мен практикант ретінде мектептін білім беру сапасына кенілім толды, мугалімдер әр окушыга жеке көніл бөледі.
Мөлдір Төлеген
1 отзыв
Келешек өте керемет мектеп.Білімі жақсы оқып жатқан балалар оте білімді, тәртіпті.Ата аналар балаларынызды келешек мектебіні берсеңіздер өкінбейсіздер.
I
Islam
1 отзыв
Менін балама ұнады мектеп өте жақсы екен апкилері де жақсы екен
Айдана Сәрсенбек
1 отзыв
Келешек-Тараз мектебі өте жақсы менің баламның оқу үлгерімі жақсарды 👍🏻
3 посещения
Айсана
8 отзывов
Күшті мектеп. Менің балаларым жақсы баға әкеп жұр Осы мектепте ештеңе лас емес Мен осы мектепте менің әпкелерімнің балалары оқыған Келешек Тараз мектебіне келіңдер,жақсы мектеп
Айсезім 🎀
4 отзыва
Я там учусь
Балауса Болат
1 отзыв
Мен практикант ретінде мектептің білім беру сапасына көңілім толды,мұғалімдер әр оқушыға жеке көңіл бөледі. Оқушылардың білімге деген қызығушылығы өте жоғары деңгейде 👍
AБ
Aruzhan Бб
1 отзыв
Оте жаман мектеп буллингтен 1 шы орын бары бырын быры кемсытып байларды болед жагдайы жоктарды урад ыныме солай буллинг жасаган мугалымдер жаман мектеп оте жаман тук окытпайды
asekkam 💋
Жақсы мектеп ұнап жатыр🫶
4 посещения
Aa Bb
2 отзыва
Очень хорошая школа чо вам не нравится
Айгерыччч .
𝑅𝑦𝑠𝑧ℎ𝑎𝑛𝑘𝑦𝑧𝑦.𝑖𝑛𝑘𝑎𝑟𝑎 🤍
Супер 🔥🔥🔥
Нұртілеу Жарымбет
1 отзыв
Мен бұл мектепке жақсы баға беремін. Мұғалімдері мейірімді, білімді. Сабақтар түсінікті өтеді. Мектептің атмосферасы өте жақсы.
НБ
Нурасыл Бекмурат
1 отзыв
Менің балам келешек мектебіне барғалы бері тәртібі жақсарды. Мүғалімдері білімді мамандар. Сіздерге көп көп рахмет!
MM
Meirjan Meirbek
1 отзыв
ӨТЕ КЕРЕМЕТ МЕКТЕП МҰҒАЛІМДЕРІ ЖАҚСЫ ӨТЕ ЖАҚСЫ ОҚУШЫЛАРЫ ТӘРТІПТІ ДЕНЕ ШЫНЫҚТЫРУ МҰҒАЛІМДЕРІНЕ МЫҢ АЛҒЫС 🌹🌹🌹 МЕКТЕП ӨТЕ ЖАЙЛЫ ІШКІ ТӘРТІП ӨТЕ ЖОҒАРЫ ДЕҢГЕЙДЕ ТОП 5 МЕКТЕПТЕРДІҢ БІРІ ДЕП САНАЙМЫН ❤️🌹 ГҮЛБАРШЫН АПКИГЕ МЫҢ АЛҒЫС ПРАКТИКАНТТАРДЫ ЖОҒАРЫ ДЕҢГЕЙДЕ БОЛАШАҚ МАМАНДЫҚТАРЫНА ДАЙЫНДАП ЖАТЫР БОЛАШАҚТА ГҮЛБАРШЫН АПКИ СИЯҚТЫ МҰҒАЛІМ БОЛҒЫМ КЕЛЕДІ ❤️❤️❤️
БС
Бекарыс Сайлау
2 отзыва
Біздің балаларымыз білім алып жатқан мектепке шынайы алғысымды білдіремін. Мектеп ұжымы өз ісіне жауапкершілікпен қарайды. Мұғалімдер оқушыларға сапалы білім беріп қана қоймай, олардың тәрбиесіне де ерекше көңіл бөледі. Мектепте түрлі іс-шаралар, олимпиадалар мен байқаулар жиі өткізіліп тұрады. Бұл оқушылардың жан-жақты дамуына үлкен мүмкіндік береді. Басшылық құрамы әрдайым ата-аналармен тығыз байланыста жұмыс жасайды. Осындай білім ордасында баламның оқып жатқанына қуаныштымын.
GA
Ganibek Asilbekuly
6 отзывов
Саламатсыздар ма!Ужас.Биз Грузиядамыз.Балам 2 сынып окушысы.Документты бер десе бермейди,международный розыске беремиз деп коркытады.Маган документты бермесе мен калай баланы окуга тиркеймин?Документ акелген сон гана,баланы тиркеймиз дейди.Тек сол кезде гана справка беремиз дейди.Окымагандар отыр,занды мулде билмейди
nur
Келлешек 🐐🐐🐐
5 посещений
LT
Lara Tara
1 отзыв
Школа ужасная. Общая успеваемость детей низкая.Темы проходят голопом. Учителя не успевают закрепить пройденный материал. Несколько тем вообще пропускают не обьяснив. Потом по этим темам детям писать ТЖБ и БЖБ. Отношение к детям ужасное. Буллят не понравившегося ученика. Ребёнок становится забитым в такой среде и издерганным. Админитрация школы проблему не решает. Бесполезно к ним обращаться. К директору попасть вообще не дают.можешь пройти только до приемной. Сами проблему не решают. Для спокойствия родителя только головой покивают, а к директору попасть не дают.Преподаватели очень молодые и грубы в основном. Не знают подхода ни к детям ни к родителям. Самое мето, что бы испортить оценки ребенка и его психику.
EY
Eter Yasharovna
1 отзыв
Самая лучшая школа для детей,и учителя лучшие, все есть для развития детей🔥🔥
ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ
4 отзыва
жалею что перевалась, очень хорошая школа. скучаю по учителям и знакомым(((
Здравствуйте! Благодарим за добрые слова о нашей работе 🙏 Ждём вас 💛
Kuralai Marat
Ужасная школа.Никогда не вернусь.🙂 поставила бы 0/10
Bekturganovaaaa_ …
3 отзыва
лучшая школа бары унайды окушыларды кинамайды,все хорошо
Aнеля Ахмет
6 отзывов
Школьники курят оценки плохие и то не учить
Sanzhar N
Нұрай апки
𝓓𝓾𝓵𝓪𝓽𝓲𝓴 ❤️
❤️
22 апреля 2025, официальный ответ
Благодарим вас, что выбрали нас 🤗
ES
Erganat Serik
2 отзыва
Мыкты мектеб достарда коп апкелер урспайды
Erganat, спасибо вам, что оценили 🙏👌 Успехов вам 💛
Адил Азатбай
1 отзыв
Менің мектебім – білім мен тәрбие беретін керемет оқу орны. Мұнда оқушыларға сапалы білім беріліп, олардың жан-жақты дамуына барлық жағдай жасалған. Мұғалімдер өте білімді, тәжірибелі және әр оқушыға ерекше көңіл бөледі.
Димаш Каденов
3 отзыва
Келешек мектеп білім беру деңгейі жақсы. Мұғалімдер оқушыларға түсінікті әрі сапалы білім береді. Мектепте тәртіп сақталған және балалардың жан-жақты дамуына көңіл бөлінеді. Әртүрлі іс-шаралар ұйымдастырылып, оқушылардың қабілеттерін дамытуға мүмкіндік жасалған.
gulnaz amankul
1 отзыв
“Келешек Тараз” мектебіне үлкен алғысымды білдіремін. Балаларға сапалы білім беріп қана қоймай, жақсы тәрбие де беріп жатқан ұстаздардың еңбегі зор. Әр балаға ерекше көңіл бөліп, болашағына жол ашып жатқан мектеп ұжымына ризамыз. Осындай білім ордасы бар екеніне қуаныштымыз. Рахмет! 🌸
Айя Амантаева
1 отзыв
білім сапасы өте жақсы апайларыда керемет
Загрузить ещё
Лицензионное соглашение