Умид
3.7
3.7
С.
Сергей .
Сырники - откровенный обман, творога там нет, просто кусок теста. Пластиковую тару считают по 100тг - очень дорого, в целом кухня на 3.
Тётя Мотя
Все просто и вкусно, дешево и разнообразно. Вообщем простая столовая, с элементами совка ))
КА
Каракат Абдиманап
Мантылары нашар,майлы асказанымыз ауырып отыр
Asel Ardakkyzy
Ужасс тамақтары каз заказ беріп едім адам жей алмаид құдай кесір қылмасын масқара Енді жоламастай болдық Бір жұлдыз қоюға да не стоит мяяя
ДА
Дарига Абекова
Алла тамаққа кесірленбеу керек. Бірақ жазбасқа болмады больницаға балаға алдыртып едім ни толька бала өзім іше алмай отырмын маскара картошкасы қатып калған етінің дәмі тұрып қалған не свежый сорпасының дәмін айта алмаймын адамға істелініп жатыр ғой өздеріңіз бір ішіп дәмін көрсеңіздер болмайма
Арман Досұлы
Болнитцаға тамаққа заказ берейін деп звандасам ,заказымды естіп болған сон өшіре салды,түсінбей қайта звандадым заказымды естіп болған сон кәзір қыздар звандайды деп содан жоқ болды,прям наглый ,егер онлайн заказ қабылдай алмаса онда неге қабылдаймыз дейді?өте нашар прям 0,басқа жақтан тапқан сон 2 сағ тан сон жазып тұр ғой ,Походу естеріне сол кезде түсіп кеттау ,Кішкене тәкаппарланбай жұмыс жасаныздар ,болса бар ,болмаса жоқ деп ,адамды күттірмей
Gongo Kassymova
Ужас,тойынған бәрі,итке істеп бергендей тамактары,уят деген болу кереккой,больницага алады көбіне,ой бламық істеп қойсанда өтеді дима білмеймін,адам жейтін тамак емес,салат под шубой кешеден кап кеткен пюре катып калған, сәбіз и свекла не майонез жоқ арасында не тұзы жоқ не бетінде жұмыртқасы жоқ салатница деп жұмыска алдыңдарма жасаған адамды итте жемейді ондай салатты, НОЛЬ НОЛЬ проста зря кеткен продукты,өздерің жемейсіңдер мейлі ОБАЛЫН ОЙЛАСАНДАРШЫ,ОБАЛ САУАБЫ БАРГОЙ,АДМИН КАЙДА КАРАП ЖҮР,НАЧАЛЬСТВО КАЙДА КАДАҒАЛАЙТЫН,ШЕФ ПОВАР ДЕГЕН БАРМА ТАМАҚТАРҒА ЖАУАП БЕРЕТІН ПЮРЕ РИС ГУЛЯЩЬ БАРІ БІР ПАСУДАҒА УСТІ УСТІНЕ САЛЫП БОТКА КАША ЖАСАП БЕРГЕН,КАНДАЙ ЕЛДЕ ЖОҚ ЖОҚ СЕРВИС СЕНДЕРДЕ,СТАЛОВЫЙ БОЛСАНДАР ДА НА СОВЕСТЬ ЖҰМЫС ЖАСАСАҢДАРШЫ 27.09.2025 НАДЕЮСЬ НАЧАЛЬСТВО ҰЯТЫ БОЛСА ҚОЛҒА АЛАДЫ Даже 1 звездочкағада тұрмайсыңдар
Аружан Бекбосынова
Очень вкусно и дешево
Айдана
Тағамдары дәмді, ұолжетімді баға. Арнайы доставка бар екен тиімді бағадс. Рахмет
Аружан Мекемтас
19.08.25 күні сағат кешкі 8 дер шамасында күйеуіммен бардық, атына мән бермеппін бірақ шашы сары өрілген қыз с нарощенными ресницами обслуживать етті бізді. қызмет көрсету сапасы 0, өте дөрекі, пюре алдым котлетпен, и пюре тағы қосасызба аз сияқты десем, толком ешнәрсе түсіндірмей, әйтеуір жәй бірнәрсе деп сама себе возмутилась, и пюрені салғанын айтпай ақ қояйын, міндетсініп как будто бесплатно дает, шашып төгіп берді айтеуір. Сотрудник өзі басынан недовольное отношение көрсетті. сұрақ қойсақ зіркілдеп жауап береді. енді бармайтындай болып қайттық🤦🏻♀️
Diana Dosanovna
обслуживание өте нашар!!!! кыздары мен ушин жумыс ыстеп тургандай тамак берип турып боктап айтканды дурыс тындамай
ЭН
Эльмира Ногаева
вообще не вкусно, взяли котлеты, котлеты мааааленькие, и не дожаренные, фарш красный. сырники как будто кушаешь только тесто, творога мало. потратила 6435 тенге, считаю деньги на ветер, потому что вообще не вкусно. пожалела что зашла
dzhonss 💕
Обслуживание калай калай ози, грубо-ужас вообще🤦🏻♀️
ГБ
Гаухар Байтелиева
Вкусная еда за приемлемые цены🥰
YY
Yekaterina Yelgina
Доставка очень долгая, ждём больше часа так и не доставили. Очень разочарована в этой столовой. Не рекомендую. Ходила, обращалась к администратору обещали в течении 10мин доставить. До сих пор нет. Испортили все впечатление о себе
Айнура Раева
Бұрын тамақтары дәмді болатын, қазір вообще дәмдері жоқ. Раздачадағы бұрынғы әпкелер жақсы еді.Ал, қазір жас қыздарды алған грубая, ауыздары істеріңен қарағанда жылдам дұрыстап обслуживать ете алмайды. Әрине өкінішті. Жап-жақсы асхана еді
Илияс Ерденов
Приехали с Астана поели в 2, плотно вышло 5тыс. вкусно и недорого 👍
Камилла Бисенгалиева
Дәмді, бірақ халық көп.Өте шулы және иісі көп
Бауыржан Мелдебек
Анель деген кыздын инстаасы барма?)
Asylzhan Nurmahan
О
BS
B. S.
Вафли засохшие, а оливье с курицей (даже не написано об этом и не предупреждают)
НН
Нуржан Нурлытай
Ужасное обслуживание
Даурен Сыздыков
Қарапайым, дәмді
А❤
Ару ❤️
тамақ пен кампот с собой заказ берген едік, кампоты ашып кеткен не масқара сасып кеткен иісі анау 1күндік кампот емес, 1күнде кампот олай сасымайды! ертен үстілерінізден шағым түсіремін!
Azamat Klyshzhanov
Хорошее место для обеда, ничего более. Порции огромные, можно брать на двоих.
Sabirjan Medetbekov
Бүгін азанда ғана больницаға куриный суп пен нарын алған едім. Екеуі де ашып кеткен. Іше алмады тамағын. Төгіп тастадық бәрін. Чегін тастай салған едім.
Ai Rasulovna
Умида кафесі тамағы әр кезде әр қалайма ? Әрине кейбір кезде дәмді қылып істейді,кейбір кезде салаттары ашып кеткенің байқаймын.Бағасы өзіне сай.Тазалық болады.Тамақ жейтін болсаныздар абайлап,дұрыстап,таңдаған дұрыс.Поварлары әр кезде ауысып тұрама?
Артем Пригода
Вкусно. Цены приятно удивили. Чисто. Приятная атмосфера
Ерлан Мырзабай
Отличное место
BK
Balkia Kunisbaeva
Мен ұнаттым
Айгуль
Персонал некультурные, грубые,вечно недовольные,кассирша вообще на клиентов кричит,еда не вкусная стала,раньше часто приходили, жаль конечно , надеюсь воспримут отзыв с пониманием , хотя наврятли
Жанат СМ
Зашла по обедать, выбор средний, антисанитария , посуда пластмассовые , желаю процветания
Н У Р Х А Т .
Орысша тусинбейм десем сотка берем нацисын дейди
amir 1million
Здравствуйте как можно доставку оформить есть номер? Я не могу найти?
Alipbaievv
Хорошая столовая,очень вкусно 😋
ЗБ
Зульфия Бердимуратова
До этого было вкусно. Когда была беременна не хотела кушать домашней еды. И всегда после приема сюда пришла кушать. Но в этот раз был просто ужасно. Заболела ангиной и так хотела суп, взяла суп из баранины и куринный суп. Суп из баранины был безвкусный и соли почти не было. Куринный суп на вкус норм,но когда съела курицу, сразу было понятно что сделано из протухшего мясо. Мне хотелось есть заказала шашлык, тоже какой-то неприятный вкус масло был. Вроде норм но вкус масло перебило весь аппетит. Сходила я 29.10.2024. После этого не хочется идти туда.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 👍👍👍👍👍
D .
тут очень вкусно
SS
Shahnoza Sultanova
Вкусно вкусно
IT
IT_Park_ TaRaz
Очень вкусно и быстро, отличная столовая. Есть намазхана. Всем советуем.
РР
Ромул Рэмус
Столовая для камазистов из 90-х, когда выбирать было нечего.
KR
Kalamkas Rustem
Надо писать что закрыть
Абдикасым Сайлыбаев
Намазхана бар👍 шамандар кірмеңдер көре алмай іштерің жарылып кетер.
ST
Sss Tttrrrr
Ужасно сервис все грязные девушки по имени Анел такая не адекватная девушка я хочу что админ нашел себе норма девушки
BB
Berik Bidaibek
Быстро и свежо
NА
Nur Ата
Великолепный столовая цена и качество отличное! Заходите и кушаете здесь постоянно. Всем советую!
Эльмира Ногаева
Все очень вкусно и по домашнему свежее
А А
Взяла суп а тут половина почти масло Ужасно меня тошнила после этого Еще и персоналы не вежливые работает как попала
Анна Мухамедьярова
Самая лучшая столовая!Девочки приветливые! Особенно хочу отметить Малику,очень внимательная и вежливая,побольше бы таких ! Кухня шикарная,уютно,тихо,чисто, тепло и не дорого) Спасибо большое Умид! Всем советую от души!
Анар Сулейманкулова
Персонал грубый,они нам что в долг дают что-ли,,а эта казашка на раздаче вообще мисс вселенная ничаино на работу устроилась да к вам беспордонная,просто стоять там и ругаться себе нервы тратить