Ломбарды
Знакомые займы стали ещё выгоднее
РекламаТОО М-ЛомбардТОО «М-Ломбард». Лицензия № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
ТОО М-Ломбард
Ademi Usen2 отзыва
12 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптесіміздің жұмысын жоғары бағалағаныңыз үшін рақмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
AZ
Aida Zhumanova3 отзыва
11 января 2026, официальный ответ
Alimzhanov .3 отзыва
10 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің жұмысымызды жоғары бағалағаныңыз үшін рахмет. Біз қызмет көрсету сапасын, деңг…
VF
Viktoriya Fomina4 отзыва
9 января 2026, официальный ответ
Алишер Нурсейтов2 отзыва
9 июня 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Кері байланысыңыз үшін рахмет! Қызмет көрсету сапасын әрі қарайда жақсартатаын боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
SZ
Marjan Алпысбаева1 отзыв
ЗБ
Зарина Бипозова1 отзыв
25 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рақмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
Елдар Бауржанулы3 отзыва
Apple User3 отзыва
26 ноября 2025, официальный ответ
Алтынай Асылбек4 отзыва
25 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Огромное спасибо за такой приятный отзыв 🔥 Будем стараться и дальше!
Asel Abishova3 отзыва
21 октября 2025, официальный ответ
БК
Бинур Кенесов1 отзыв
19 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рахмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
Мэри Степбай9 отзывов
19 октября 2025, официальный ответ