GoldFinMarket

ТОО Ломбард GoldFinMarket
НБ
Нуржамал Бримкулова5 отзывов
1 ноября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо вам большое за добрые слова о нашей работе 🔥 Рады были вам помочь! С Уважением, «GoldFinMarket»!
ЗТ
Закира Турсынбаева2 отзыва
31 октября 2024, официальный ответ
Закира, сәлеметсіз бе! Бізбен бірге болғаныңыз үшін алғысымыз шексіз. Құрметпен, «GoldFinMarket»!
Алина Нарымбетова5 отзывов
30 октября 2024, официальный ответ
Алина, қайырлы күн! Бізбен бірге болғаныңыз үшін алғысымыз шексіз. Құрметпен, «GoldFinMarket»!
ЕД
Елдос Дуйсенбиев4 отзыва
29 октября 2024, официальный ответ
Елдос, қайырлы күн! Бізбен бірге болғаныңыз үшін алғысымыз шексіз. Құрметпен, «GoldFinMarket»!
Saule Madenova3 отзыва
28 октября 2024, официальный ответ
Saule, қайырлы күн! Біздің қызметімізге риза болғаныңызға өте қуаныштымыз. Бізбен бірге болғаныңыз…
ЖК
Жанибек Калмурзаев2 отзыва
22 октября 2024, официальный ответ
Благодарим вас, что выбрали нас. Нам очень приятно 😉. С Уважением, «GoldFinMarket»!
Айжан Буралхиева1 отзыв
7 октября 2024, официальный ответ
Айжан, добрый день! Большое спасибо за добрые слова о нашей работе 🔥 Приходите к нам ещё. С Уважением, «GoldFinMarket»!
A
Aipara3 отзыва
3 октября 2024, официальный ответ
Aipara, сәлеметсіз бе! Сізге үлкен рахмет, кері байланыс алу өте қуанышты 🔥 Біз сізді тағы да күтеміз 💛 Құрметпен, «GoldFinMarket»!
Мая Алимхан6 отзывов
2 октября 2024, официальный ответ
Eldos, қайырлы күн! Біздің қызметімізге риза болғаныңызға өте қуаныштымыз. Бізбен бірге болғаныңыз үшін көп рахмет. Құрметпен, «GoldFinMarket»!
Динара Казбекова1 отзыв
30 сентября 2024, официальный ответ
Динара, қайырлы күн! Бізбен бірге болғаныңыз үшін алғысымыз шексіз. Құрметпен, «GoldFinMarket»!
Асия Буралхиева1 отзыв
30 сентября 2024, официальный ответ
Асия, здравствуйте! Спасибо вам большое 💛 Всегда вам рады 🌸 С Уважением, «GoldFinMarket»!
Маржан Абдишарипқызы10 отзывов