Отбасы банк
4.2
DA
Dildayeva Akerke
Совсем не понравилось
Отбасы банк, таңғы сағат 8-де келіп, 9-да банкке кірдім. 163 номер алдым. Қаншама менеджер отыр, бірақ жартысы клиент қабылдамай бос отыр. Сағат 12:00 болғанда 154номер көрсетті. Ол адам жоқ. Неге ары қарай қабылдай бермейді 155 номерді? 155-ті қабылдамай менеджер босқа отырып, обедке шығып кетті. 9-дан 12-ге дейін 3-ақ очередь жылжыды. Не деген сұмдық? Неге сонша күту керек? Ақшаны отбасы банкке жинағаныма өкініп отырмын. Енді шешіп алып, салмаймын. Мынау сұмдық енді.
BA
Bella Alikhanova
Совсем не понравилось
Все и всегда медленно, то база не работает, то это не работает Медленное обслуживание, реакция сотрудников, никакой оперативности, никакой клиентоориентированности. Долгие обеды Черепашьи очереди
Б
Баке
Сабыржан деген бала қабылдады.Өз жұмысының маманы Алла Разы болсын. Красавчик 👍
Жанар Усубжанова
Совсем не понравилось
Ең төмен деңгейді банк. 21.04.2026 сағат 10:03те 193 номер кірген, кәзір 13:00 болды 194 әлі жанбады. Енді түскі үзіліс уақыты болды деп жатыр. Бақылайтын, бағалайтан басшысы жоқ па ? 14 столда бөлім басшысы шалқайып отыр, алдына барсаң менсінбей, жауап қайтарғысы келмейді. Бұларды тексеретін адам жоқ па сонда?
Азиза Лишанлаева
Понравилось
Большая очередь
ЖР
Жулдыз Рустен
Совсем не понравилось
Ужасный обслуживание, так долго принимают одного клиента и в регистратуре дали не тот талон, пришлось опять ждать.
DB
Danel Berdaly
Совсем не понравилось
Самый ужасный банк, в котором я когда-либо была. Чтобы снять свои же деньги, приходится ждать бесконечно долго — просто трата времени и нервов. То, что в других банках делают за 30 минут, здесь растягивается на 2–3 часа. Сервис на очень низком уровне: никакого удобства, нормальных условий для клиентов тоже нет. Полное разочарование. Больше сюда ни ногой и другим не советую.
Sezam Sezamovich
Сижу уже 4 часа, это прям ужас
А❇
Айдана ❇️
В восторге
Даулет Сейтжанулы, большое спасибо! 🙏 Всё сделал очень быстро и качественно, помог оперативно завершить мою работу. Желаю вам дальнейшего карьерного роста и успехов! 🚀
УU
Улан User
В восторге
Джусупбаева Асема Серікқызына улкен Рахмет! Жылдам -жылдам жасап берди! Сыпайы!
Нұрлан Қаржаубай
Совсем не понравилось
Клиенттерге қызмет көрсете алмайды өте өтеееееее нашар
Nurdaylet Kaldbek
Совсем не понравилось
Сервер очен плахой 4часа назад пришол до сихпор сижу мои талон еще ни вышла чтоза без придел много времени занимают ни советую
19 марта 2026, официальный ответ
Уважаемый клиент! Благодарим вас за обратную связь. Нам искренне жаль, что у вас сложилось такое вп…
Данияр Топаев
В восторге
Балтабаев Ғалымжан Еркінбайұлына және Джуспаева Асем Серкқызына отбасымыздың атынан үлкен рахыметімізді айтамыз
19 марта 2026, официальный ответ
Жақсы пікіріңіз үшін рахмет! Сұрақтарыңыз болса, әрдайым хабарласа аласыз. Сізді қайта көруге қуаныштымыз!
Аида Назарова
В восторге
Отбасы банк менеджері Асем Серікқызына көп рахмет, барлығын тез әрі түсінікті қылып түсіндіріп жұмысымызды бітіріп берді, осындай пысық қыздар көп болсын.
Асель Жанызакова
В восторге
Отбасы банк менеджері Әсем Серікқызы үлкен рақмет! Барлық сұрақтарыма түсінікті жауап беріп, өте сыпайы әрі кәсіби түрде қызмет көрсетті. Құжаттарды рәсімдеу процесін толық түсіндіріп, көп көмектесті. Осындай білікті қызметкерлеріңіз көп болсын!
НЖ
Нурлан Жаксыбаев
В восторге
Керемет менеджер алғысымыз шексіз осындай менеджерлер көп болса нұр үстіне нұр рақмет
НА
Нурболсын Абдушакиров
В восторге
Досмаханбет Жанайым өте жақсы білікті маман екен, барлық сұрақтарыма жауап беріп, мәселемді жүгіріп жүріп шешіп берді. Осы қызға көп рақметімді айтамын👍🏻
ГК
Галымжан Култасов
В восторге
Ахмет Сабина Әбдіразаққызы деген керемет қыз. Білікті маман. Еңбегі жемісті болсын. Отбасына амандық, деніне саулық тілеймін.
Зангар Кестебек
Совсем не понравилось
Персоналы ужасные,прям такие наглые.Условии самого банка ужасные!!!Всегда кассаларында ақша жоқ!!!Не советую
10 марта 2026, официальный ответ
G
Guli
Совсем не понравилось
Ужасное обслуживание менеджеров! Из 15 окошек 5 менеджеры сидят в телефоне. Все виялые и очень медленные. Очень высокомерные. Туалет грязный. В зале есть вода , но нету стаканов. За один вопрос 2 дня ходили.
4 марта 2026, официальный ответ
ЖС
Жандос Серикбаев
В восторге
Всё отлично, мне понравилось как Асем Сериковна обслужила меня.
N
Nurhan
Услуга жаман грубо обращается 😠😠
Молдир Жанкабаева
Совсем не понравилось
Сәлеметсіздерме!Отбасы банк Жайлау 15 ке интернет желісінен яғни 2 гиспен арыз шағым жазсам еш себепсіз менің жазуларымды өшіріп тастап жатыр,себеп не?Мен олардың өз орындарында отырмайтынын,тұрғылықты жеріме сол жер жақын болған соң жүгінгенімді,олар мені өзге жерге жұмсай беретінін,кезегімді біле алмай,кішкентайыммен өзге жерге бара алмайтынымды жазсам өшіріп тастап отыр қайта-қайта.Сын деп қабылдаңыз бар,және жұмыс жасаса жасасын жасамаса орындарын босатсын.
24 февраля 2026, официальный ответ
Құрметті клиент! Орын алған жағдай үшін шын жүректен кешірім сұраймыз. Сіздің пікіріңіз бен шағымы…
ГА
Гулим Алибай
В восторге
Отбасы банк қызбеткері Еримбетов Аян Альжанулы өте білікті маман, өз жұмысына тыянақты, жұмысына ризамыз, Наурыз әскеримен үй алдық
ҒЖ
Ғания Жанұзақова
В восторге
Мажитов Данияр мырза онлайн қызмет көрсету ден өте жоғары деңгейде қызмет жасады,алғыс айтамын,Рақмет үлкен
Almaz Kabylov
В восторге
Отбасы банк менеджерлеріне алғыс айтқым келеді, атап айтсам Балтабаев Ғалымжан Еркінбайұлына алғысым шексіз. Нақты және толық ақпарат беріп түсіндіру жүргізді. Қызмет көрсету деңгейі өте жоға.
СБ
Серик Булешев
В восторге
3 окошка Имя менеджера Динислам, отлично и понятно объяснил банковские услуги!
24 февраля 2026, официальный ответ
Спасибо за обратную связь. Ваше мнение важно для нас и помогает повышать качество обслуживания.
Арман Балабеков
В восторге
Оформляли ипотеку по программе, спасибо менеджеру Сабыржану Айтбекулы, как человеку и как сотруднику банка. Отлично проконсультировал.
Кунсая .
ужас
Самал Али
Совсем не понравилось
Дала суык 23.01.2026 дала боран, суык. 8.30да келдім, кіргізбейді 9дан деп. Ауа райынада қарау керек қой. Екі қабаттар тур, үлкен жастағы апалар тұр. Бәріміз жұмыс жасаймыз, бірақ осылай кіргізбей қою дегенді түсінбеймін
КБ
Казира Базарбаева
В восторге
Ұлданаға жоғарғы баға беремін.Ісіне сәттілік өзіне бақыт тілеймін 5 +5 .
Акерке Кыдырова
Совсем не понравилось
3 кундік тірлікті 10 күнге созды , жумыстан суранып келесин кырык адаммен отырып очередь аласын сонында база жумыс жасап турган жок деп кайтарады , Маган тегин Уй берип жаткандай жумыскерлер дөрекілеп сөйлейді , халык пен жумыс істей алмайды
24 февраля 2026, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет. Келтірілген қолайсыздықтар үшін кешірім сұраймыз. Қазіргі таңда клиенттер сан…
Yun Yun
В восторге
Хочу выразить благодарность консультанту банка Сабировой Молдир Баглезовне! Очень приятная и профессиональная девушка, которая действительно хорошо знает свою работу. Все подробно, грамотно и спокойно объяснила, подсказала по всем вопросам и помогла разобраться в ситуации. Честно говоря, раньше никто не консультировал меня так качественно и внимательно. Спасибо за такой подход к клиентам 🙏🏻
15 января 2026, официальный ответ
Благодарим вас за положительный отзыв! Нам приятно, что вы высоко оценили нашу работу. Всегда рады п…
Аскат Бесбай
Совсем не понравилось
Айналайын Отбасы банк, адам көп, кезек қырғын, кезегін келеді дегенше кеш болады, 1 ақ касса жасап тұр, бір адамды 20 минут қабылдайды. алдымда 12 адам бар барлығы біткенше 2 сағат. 2 кассаныда жұмыс жасатсаңыздаршы, не сұмдық мынау
Баха ☑️
В восторге
Сабыржан өз ісіне өте тиянақты, барлығын нақты әрі жақсы түсіндіреді!
15 января 2026, официальный ответ
Уақытыңызды бөліп, пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс айтамыз. Қызмет сапасын жақсарту үшін әрдайым жұмыс істейміз.
АЕ
Анара Есалиева
В восторге
Хочу выразить огромную благодарность Джусупбаевой Асем за профессионализм и отличную работу. Очень грамотная консультация на каждом этапе — по любым вопросам и запросам всегда была на связи и отвечала быстро и понятно. Вся документация была оформлена корректно и без ошибок, благодаря чему заявку на оформление квартиры приняли сразу Работать было спокойно и комфортно, чувствовалась ответственность и заинтересованность в результате. Спасибо ей большое!
DE
Didar Ermekbayev
В восторге
Менеджерлердің жұмысы өте жоғары деңгейде. Барлығын нақтылап түсіндіреді, өз істерінің маманы . Менеджер- Джусупбаева Асем ханымға мың алғыс!
Анастасия Тарапеева
В восторге
Спасибо большое Джусупбаевой Асем. Проконсультировала по вопросам ипотечного займа для покупки квартиры. Квалифицированный специалист.
15 января 2026, официальный ответ
Спасибо за положительный отзыв! Отбасы банк ценит каждого клиента и стремится к высокому уровню сервиса.
Аруна Ахметжанова
В восторге
Хочу выразить благодарность менеджеру Джусупбаевой Асеме за грамотный подход и отличное обслуживание. Все объясняет ясно, доступно и корректно. Остались только положительные впечатления, все очень понравилось. Спасибо за профессионализм! 🙏🏻
Самал Куандыкова
В восторге
Хочу сказать спасибо менеджеру Әбубәкірову Сабыржану Аитбекулы. Очень грамотный и вежливый, одним мловом профессионал своего дела, побольше таких менеджеров.
24 февраля 2026, официальный ответ
Спасибо за высокую оценку нашей работы! Обращайтесь, если возникнут вопросы.
Руслана Яровая
В восторге
Сабыржан аға просто лучший, прям хорошо объясняет .
15 января 2026, официальный ответ
Пікіріңіз біз үшін өте маңызды. Қызметімізге жоғары баға бергеніңізге алғыс білдіреміз!
ЕЖ
Еркин Жылкышев
В восторге
Сабирова Мөлдір ханым білікті де, білімді, өз ісінің нағыз маманы👍👍👍 Жүзі жылы, күлімдеп тұрып барлық сұраққа сыпайы және нақты, түсінікті тілде жауап бергені үшін алғысым шексіз…. Қызметкерлердің Мөлдір ханымнан үйренері көп екен. Атын атап, түсін түстемей ақ қояйын☺️(Премия) яғни сыйлықақы берсеңіздер осы Мөлдір ханымға беріңіздер☺️ Барлық жақсыға лайықты👍👍👍
15 января 2026, официальный ответ
Жақсы пікіріңіз үшін үлкен рахмет! Біз үшін әрбір клиенттің қанағаттануы маңызды. Келесі жолы да сіз…
Сауле
В восторге
Специалист Алиш Улдана..так грамотно..понятно и быстро проконсультировала..очень довольна..Спасибо большое!
15 января 2026, официальный ответ
Благодарим за отзыв! Если понадобится консультация, наши специалисты всегда готовы помочь.
НА
Назгуль Алимкулова
В восторге
ОТБАСЫ БАНК ЖФ Ұжым басшылығына, Үлкен рахмет Халыққа көрсеткен қызметтеріңіз жоғарғы деңгейде жүзеге аса берсін👏 Еримбетов Аян Альжанулы Оте жаксы кызмет жасады, үлкен рахмет🏠🫰✅ Екі бірдей квартира тез тиянақты оформить етті🔑
Акбота Ауезбекова
В восторге
Еримбетов Аян мырзаға алғысымыз шексіз! Дәрежеңіз өсе берсін!
Назерке Садуакасова
Было средне
Мөлдір әпкеге(12) көп рахмет!! Өте білікті маман! Биязы,мәдениетті,екен!!! Қарасаң көзің тояды! 7 ші окошкадағы сары бойы ұзын тётенка, адаммен қалай сөйлеу керектігін білмейді!Очень грубая! Халықпен жұмыс істеу оңай емес әрине, бірақ мәдиниетті сөйлеп тұрған адамға-мәдениетті жауап берілсе. Этика,эстетиканы арасында оқытып тұрсаныздаршы!!! СӘЛЕММЕН ЖАНБАТЫРОВА НАЗЕРКЕ)))
Аg
Аси gorgeous
Совсем не понравилось
Мадина ханым өте дөрекі,адаммен қалай сөйлесу керегін білмейді.Бірінші рет емес келгенімізге.Баска кісі қабылдап отсада жетіп келіп сіз өтпейсіз деп.Ол кісі Отбасы банктің басшысы болып тұр гой.Өтемін ба ,өтпеймін ба ол менің проблемам гой неге мұрнын тығып тұр значить жұмысы жок.
Айгерим Галымжанова
Совсем не понравилось
Были сегодня в Отбасы банке был консультант Дінислам 3 окошка ничего не знает не квалифицированный специалист👎🏻 груб в общении. Вообщем не смог ответить на элементарные вопросы, его ошибку пришлось исправлять в другом отделе у другого специалиста
ИС
Инара Сайлаубаева
В восторге
Сабирова Молдир , отличный менеджер. Очень оперативное было обслуживание. Дружелюбная, с улыбкой сделала свою работу. Профессионал своего дела
Руслан Руслан
Очень хороший специалист