Медина
3.7
3.7
АХ
Айдана Хабашева
Осы садикке үш қызымда барады. Өзімізге ыңғайлы, іші кен. Қосымша бассейн, логопед, биге барады. Логопед специалист жақсы. Ішінде тұзды шақтасы бар. Өзіміз 15 микр тұрсақта осы садикке келеміз)) дайындық тобы Айман апкеміздің мектепте даярлығы ұнайды👍🏻
УЕ
Уланай Есенгалиева
Екінші балам осы балабақшаға барады, Алла қала үшінші баламды да осы бақшаға үлкен сеніммен апарамын. Бастысы балларым өз бақшасын, апайын жақсы көреді. Бақшамызда барлық жағдай қарастырылған кең, таза, үйірмелер… тіпті бассейін, солевая шахта ға дейін бар. 🩷🩷🩷
RN
Renat Nurgozhaev
Хороший садик, воспитатели хорошие. Ребенок всегда довольный. С утра идет в садик с настроением и желанием.
ЕЕ
Елдос Есиркепов
Садик оте нашар берген акша жалка оларга Баланы тапсыру оте кауыпты не туракты тарбиеши жок балалар нанга таласып тобелеседи екен балдардын кимине карамайды ауыстырып киндирип жибереди лас болып келеди Алла сактасын бул садикке бергениме окинемин оте нашар тегин беруге болмайды если честно
Гаухар Жумашева
Садик не очень, сначала сказали что приняли нас, потом отказали, чувствовали себя ужасно, аж плакать хотелось.
ZZ
Zhuldyz ZhS
Нормальный садик
Здравствуйте, Zhuldyz, благодарим вас за добрые слова. Приходите к нам ещё 💛
Фируза Юлдашева
Здравствуйте !Никому не советую этот садик!Да,здание хорошее.Но отношение и воспитание не соответствует!Заведующая не хочет вникать в проблемы,которые необходимо решать,а не пропускать и прикрывать!
Нургиса Нургали
Ужасный садик
МН
Мадина Нургали
начало не верила что садик ужасный, с виду не скажешь но как время проходить действительно ужасный садик тугис и люди которые пишут тут отзывы оказывается всё правда, не советую туда ходит
Здравствуйте, Мадина! Спасибо за такой приятный отзыв. Приходите к нам почаще ❤
LO
Lena Omelich
Очень хороший садик. У нас двое деток тут. Отношение к детям очень теплое . Детки из садика выходят всегда чистенькие и с улыбкой!Все устраивает !👍👍👍 Мама Милены и Максима.
25 сентября 2024, официальный ответ
Благодарим вас за отзыв 😌 Очень приятно, рады сотрудничать.
VB
Vejdjhxgx Bdmfiixhc
Памперс ауыстырмайды екен балам жылап ұрды деп көрсетіп бірінші күннен ақ өте нашар садик екен
JS
Julia Solovyanenko
Летом ставят детям бассейны на улице.В столовой кормят вкусно,сын все ест с удовольствием .Просторные помещения
Большое спасибо за отзыв! Приходите в гости ещё 🙏🏼
Айка Антеева
Где-то год назад детей водила в бассейн Юнга. И случайно услышала как на детей ругалась женщина. Не видела, только слышала. Очень неприятно было каждый раз слышать. Тогда ещё собиралась написать отзыв, но забыла.
РШ
Роман Шаимов
Не советую этот садик
GO
Gulnaz Oshakbaeva
Садик нашар ішінде түк жоқ ойыншық өзің әкел,туалетный бумагасы салфеткаға 2.500 тенге әкелесің фондқа 5000 мың теңге ай сайынғы жиыны бар ай сайын 15.000 ,көп болып барады сұрауы, не советую садик нашар ,ішке кіргізбейді 1-ай апардық 24.000 кетті айтқандай подгузникті ауыстырмайды, үсті басы кір кір болып қайтарады,сменный киімдерін ауыстырмайды,балам көп ауыра береді ,перерасчет жасамайды группада 4- бала бар, Не советую!