Level up
4.1
Aidana Alijankyzy💟
помогу получить направление✔️📲8776 7933040
Балаука Нургалиевна
братик ходит в этот садик
Молдир Касымова
"Level up" балабақшасына балаларым барады балаға өте жайлы, ыңғайлы балаларға барлық жағдай жасалынған. Тәрбиешілері жоғары білімді.Осындай балабақша барына көп- көп рахмет алаңсыз балапандарымызды табыстаймыз!
Тони Асека
Самый Лучши садик.
ZK
Zhansaya Kanatkyzy
Оте жаксы садик. Иши кен, ауласыда кушти. Балаларга барлык жагдай жасалган. Тарбиешилери оте керемет жандар. 👍👍👍
Ердос Қырғызбай
Отличный садик в нашем районе. Всем рекомендую. Тихий район
Lu
Level up, детский сад
30 мая 2023, официальный ответ
Спасибо большое
Айзат Алимбаева
Бұл балабақшаға племяник пен племяницам барған. Ішіндегі условиесі нашар. Кухняда кафельде отырады балалар. Племянигім төсектен құлап, арқасын жара қылған. Даже ол туралы ескертпеді де. Үстілерінен арыз жазған сон барып 2 күннен кейін келіп тәрбиеші мен заведующий келіп кешірім сұрап отырды. Кешірмейтінімізді біліп уже бізарыз жазған орган арқылы арыздарын алғызып тастады. Таразда ақша болса любой проблема шешіледі екен. Егер балаңызды шын ойласаңыз балаларды бермеңіздер!!! Жаман отзыв жазсаңыздар сразу өшіріп тастайды екен 😅
MH
Mainura Han
Не рекомендую этот садик, самый не хороший и опасный садик, у меня 2 маленькие дети ходили в этот садик, ссадинами и побоями приходили,Я их предупреждала,но они продолжали,Я забрала своих детей,они каждый день меняет воспитатели и няни,психологический влияет на детей,мои дети не хотели ходить в этот садик, просто нам был удобен то что рядом с домом,Я так пожалела что отдала в этот садик,но худшее позади.Очень не рекомендую просто ужасный садик, не хочу даже называть садиком.
Отличные воспитатели.