Ломбарды
Знакомые займы стали ещё выгоднее
ТОО М-Ломбард
ТОО «М-Ломбард». Лицензия № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
Узнать подробнее
ТОО М-Ломбард
Bx
Batyr xan
Өте жақсы ломбард керемет, тамаша👍🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥👌🏿👌🏿👌🏿
11 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің жұмысымызды жоғары бағалағаныңыз үшін рахмет. Біз қызмет көрсету сапасын, деңг…
БАГА ✌🏻 Khaliev
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
5 февраля 2026, официальный ответ
НЕ
Нурасыл Ермекбай
Жансая ханым оте керемет менеджер ,жумысына укыпты
30 января 2026, официальный ответ
Индира Сеитова
Жансая менеджер ханым өте керемет жан, сыпайы, қызмет көрсетуі жоғары
30 января 2026, официальный ответ
Айгуль Косыбаева
Отличное обслуживание,
24 января 2026, официальный ответ
ҚС
Қымбат Сатымбекова
👍👍👍
22 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Огромное спасибо за такой приятный отзыв 🔥 Будем стараться и дальше!
Nurjan Álıshbekov
Unknown User
Оте керемет родной
8 декабря 2025, официальный ответ
Айгерим Абилдаева
Родной, очень надёжный ломбард я у вас постоянно залог оставляю и повышенную россценку делаете
7 декабря 2025, официальный ответ
Аяулым Алибай
Спасибо за специалисту Бибигуль приветливая обслуживает очень хорошо, заботливая как радной😘😍
4 декабря 2025, официальный ответ
Ерзат Кенжебеков
уважение 100%
21 октября 2025, официальный ответ
Айдана Амангелдиева
Очень уважительно относиться к клиентам, очень довольна сервисом. Сама приятная женщина. Высший уровень
21 октября 2025, официальный ответ
БН
Балнур Нурхан
обслуживание 100% Барлыгын жаксы тусиндиреди )
17 сентября 2025, официальный ответ
Жасулан Абу
Наужан ханым өзінің жұмысына ұқыпты клиентпен жақсы қарым қатынас жүргізеді клиенттін жағдайына қарайды қай жағынан тиімді екенін айтады Рахмет сізге көп көп Жұмысынызға теек сәттілік өсе беріңіз өне беріңіз😘😘😘Отбасыңызға амандық
Венера Уалйева
Всегда рады помочь! Самый родной
AT
Aidana Tolegen
Надёжный ломбард, спасибо
Айгуль Шж
Жәния, көп рақмет 🤗 Бәрін өте тиянақты әрі түсінікті етіп түсіндіріп бердіңіз 🌸 Өте сыпайы консультант, жұмысыңызға сәттілік тілеймін✅
12 сентября 2025, официальный ответ
Коркем Амангельдиева
Қызыметтері өте тамаша
7 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптестеріміздің жұмысын жоғары бағаланыңыз үшін рахмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
NE
Молодцы барі унады🥰
19 августа 2025, официальный ответ
ДН
Дина Нуржанкызы
Милая красивая очень хорошо работает с клиентами вежливая девушка очень понравилась
МЖ
Молдир Жаксылыкова
Сыпайы мамандар
9 июня 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Кері байланысыңыз үшін рахмет! Қызмет көрсету сапасын әрі қарайда жақсартатын боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
РА
Рахима Асканбаева
Самый любимый ломбард,Жаниюше отдельно спасибочки❤️
12 апреля 2025, официальный ответ
NB
Nurbike Beisen
Зачем писать что принимаете мех, если по факту не принимаете!!!!
12 апреля 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Приносим свои извинения за то, что вы столкнулись с трудностями при обращении в М-Ломб…
СА
Сантай Абилкакова
Оте керемет обслуживаниясы!
18 марта 2025, официальный ответ
Сәлеметсізбе Сантай Абилкакова! Жылы сөздеріңізге көп рахмет. Біздің жұмыскерлерімізге алғысыңызды ж…
AB
Aida Bakhadurkyzy
Оценщики обученные Рахмет
17 марта 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим Вас за обратную связь. Будем и дальше улучшать качество наших сервисов и обслуживания. С уважением, М-Ломбард
ИБ
Инкар Бакыт
Кушти
14 марта 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Кері байланысыңыз үшін алғысымыз шексіз! Қызмет көрсету сапасын әрі қарайда жақсартуға тырысатын боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!
Нурсултан Карибаев
Жансая и Жания деген қыздар Жақсы қызмет көрсетеді өте сыпайы әрдайым күліп отырады рахмет
26 февраля 2025, официальный ответ
ГА
Гульнур Амантурлиева
Оте керемет специалист Жансая Сабыровна 💐😊М Ломбард компаниясына рахмет 😍❤️❤️
25 февраля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Әріптесіміздің жұмысына жоғары баға бергеніңіз үшін алғысымыз шексіз! Қызмет көрсету са…
Bakosh 08
Көп рахмет жақсы кісі екен 😍😍
18 февраля 2025, официальный ответ
Arailym Kasanova
Хорошая обслуживание
9 июня 2025, официальный ответ
Добрый день! Мы очень признательны Вам за высокую оценку работы наших специалистов. Мы рады стараться ради Вашего комфорта. С уважением, М-Ломбард!
ЖО
Жаксыгул Олжабаева
Рақмет керемет жандар
27 января 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Біздің жұмысымызға жоғары баға бергеніңіз үшін біз сізге өте ризамыз. Құрметпен, M-Lombard!
Айжан Балабек
Вежливые сотрудницы 👍
27 января 2025, официальный ответ
Айсын Баймаханова
Очень красивая девушка и хорошо обслужила
26 января 2025, официальный ответ
Оте жаксы унады
25 января 2025, официальный ответ
Серик Сыздыков
ОченьОтличьно
25 января 2025, официальный ответ
Добрый день! Мы очень признательны Вам за высокую оценку нашей работы. Мы рады стараться ради Вашего комфорта. С уважением, М-Ломбард
ГМ
Өте керемет 😍😍😍😍
17 января 2025, официальный ответ
отличные спецалисты😍
14 января 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим Вас за обратную связь. Нам очень приятно. Будем и дальше улучшать качество…
Неси Кудайбергенова
Кыздар сондай жаксы клитпен жаксы сойлеседи
9 января 2025, официальный ответ
Сәлеметсізбе! Пікіріңізбен бөліскеніңізге рахмет. Алғыстарыңызды әріптестерімізге міндетті түрде жеткіземіз. Құрметпен, М-Ломбард
Адиля Анасовна
Сыпайы өте жақсы кыз жұмысын жақсы істиді
2 января 2025, официальный ответ
ТА
Турсынбек Аметов
Отлично мне понравился обслуж.
25 декабря 2024, официальный ответ
AB
Arna Buharbaeva
Отличный сервис
14 ноября 2024, официальный ответ
Добрый вечер! Мы очень признательны Вам за высокую оценку нашей работы. Мы рады стараться ради Вашего комфорта. С уважением, М-Ломбард!
ASLAN ZHAMBYLBEK
Кызмет сапасы керемет
2 ноября 2024, официальный ответ
Сәлеметсізбе, ASLAN ZHAMBYLBEK! Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
SR
Saltanat Rakhimzhanova