ERK oil
Автомойка
1.3
1.3
Leclerc 🏎️
самый худший филиал в таразе место газа наливают воздух персонал худший не стоит сюда приходить
Елдос Елдос
Алдайды бензин газ куйганда Газдын орнына Ауа жберп соган акша стиды (левый) Айтсан мойндамайды Бр куны устап берем буларды
ШБ
Шарбану Болатбековна
Обслуживание ноль оте нашар персонал только на телефоне сидит оте нашар кызметкерлер жумысын аткармайды
BA
Bek Agmattullin
Автомойка сы оте нашар жуады, жабайы 1 тряпкамен барин сурте береди. Терезе айгыз, машинанын сыртын сызып тастайды.Заправкасындагы жумысшылар оте жалкау, асиресе охраналары. Операторлары оте дорекi сойлеседi, как будто кала бойынша номер 1 заправка сиякты. Общым баруга не стойт жер конилим калды. Пистолетшиктери омири сотка карап отырады. Ким акша берсе соган бензин куйады, бермегендерге куйып бермейди.
НН
Нургали Н
после их бензина 95, пришлось менять свечи, + обман недолив
Айкерім Бескемпір
Обслуживание өте нашар,персонал өте дөрекі😤 Пистолетті алып үлгермедік, счетчик айналып жатыр🤦🏻♀️ Бұл бір ғана случаи емес! Басшылық, тексеріс жасап, реттеңіздер!
НА
Нуркелди Алимбек
На газ заправке всегда талон, хотя у меня второго топливо нету только заводской газ хендай Соната. Всеравно талон спрашивают . Сотрудники грубые менеджера и газ заправщики