Высший медицинский колледж ТАРАЗ-БОЛАШАК
Алмаз 🇰🇿
Abdulla Adilhan
Балалары хулиган шакал
Arman .
Нормалный сеть ұстайтындай қылындарш, Болмаса Wife қосындар нормалный.
Makhambet Seidlda
болады
G N
Болашагы жок болашак колледжима
T2
Taraz 2024
Жақсы колледж, кешкі оқу бар, ұнайды маған, мед колледж қарағанда практикасы мол, рақмет
❤️
Күшті❤
Камила Тлебалдиева
Самая лучшая учительница Галима Насыровна 🫰
Ақбота Аужан
Ең нашар колледж өз беттерімен заң шығарып қояды ата аналар өтініш балаларыңызды бұл колледжге бермеңіздер бала өкіндіріп жібересіздер мұғалімдеріде нашар оқу дың ақшасынан басқа еш нәрсе айтпайды 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 Оқытпаңыздар мұнда
sh
s h
сделайте пожалуйста 5 дневку обратно, потому что не удобно, особенно тем кто далеко живёт, не где не успеваем и ещё есть студенты которые после колледжа работают, воскресенье нам не достаточно верните субботууууу, по субботам ещё маршрутов мало, я сама живу в гродеково и там только 1 машрут.
Gulsim Zhumabekova
Дәрігерлері салғырт қарайды, немқұрайлы, груба жауап береді, 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
. нурлыбек
7 күнге оқуға өтініш берем
_Aibekov.na 07
6 күндікті 5 күн қылу керек. Туалеттер сасып, су ақпай қала береді жондеу керек. Ыстық тамақ студенттерге қымбат бағасын түсіру керек.
АM
Арайлым M
Енді тамак алып кірмеуді шыгарды азанда уйден чай ішпей келемиз карнымыз ашады тамак алып кіргізбейді. Сыртта жеп улгермимыз сталовыйда орын жок далада турып тамак жимызба сонда ещё буфетте тұрып қалған тамақтарды да беріп жіберет дәмі бұзылған
сандугаш ….қ
Жұмыс-оқу күнін 5 күнге ауыстыру керек деп ойлаймыз Себебі: (Алыста тұратыр студенттер бар ауылдарымыз барып үлгермиміз ,жұмысымыз бар) Сенбі күндері аутобустарда өте аз болады сол себепті кешігу болады келу қиындық тудырады Басқа колледж студенттері демалып Ауылдарына барып жұмыстарын бітіріп жатса біз ештеңеге үлгермиміз аптасына 1рет болсын өз үйімізді көрумізге болатын шығар сенбі күні кетіп жексенбі келіп қайта қайта барып келе алмаимыз .
Sagynysh Zhalkash
6 күндік оқу дұрыс емес,алыста тұратын студенттер үиіне бара алмайды, жұмыс істеуге не выгодно. Тазалығ жағы өтте нашар туалет адам көргісіз!
К 🖤
Здравствуйте, учусь в этом колледже , не советую отправлять детей в этот Колледж, преподаватели не учат детей, сидят в телефонах или же говорят писать лекции, не объясняют тему нормально, а так же , Ш.Г. Насыровна преподаватель , унижает учеников, угрожает , один раз сказала группе «я могу весь Тараз перевернуть со своими связями , но я так же не делаю!!!» не объясняет вообще пару…. Примите меры!!!
JK
Janbota Karumbekova
Не дали точного ответа
Dinara _
Өте нашар колледж ,түсірмеңіздер балаларыңызды студенттерді қинағаннан басқа ештеме білмиді .Тазалығы жағыдайы жоқ .Инстаграмда жасанды керемет көрсетіп қойған .Білімді бағалай алмайды ,оқитын студенттердің де нервн құртып студентті морально жиді . Өздері 9 сыныпта келіңдер біздің колледжге деп шақырып түсіріп алғансоң ,ауыздарына келгенін айтып баланың психологиясын бұзып самооценкасын бұзады.Студенттерде еркіндік жоқ ,психологиялық тұрғыда жұмыс жасай алмайды студенттермен. Құрметті ата-аналалар балаларыңызды бұл колледжге бермеңіздер кеңесім!!!
AА
Ali Асқар
По. прикол
БА
Б А
Сотрудники общежитии вообще не знают что такое человечность! Звонили, а в ответ кричит какая та нервная женщина «ЖОҚ ОРЫН ЖОҚ , ҚАЗАҚША ТҮСІНБЕЙСІҢБА?» Не слушают до конца! Сбрасывают звонок! Звоню обратно, ответ: «КІМСІҢ СЕН ЗВОНДАЙ БЕРЕТІН» Что за ужас? Научите сотрудникам как правильно общаться по телефону!!!
AE
Azamat Elemes