Birlik zhihaz
Магазин мебели
Д
Диярбек
Стол стулья алып едім жақында сапасы ойымдағындай шықты, кухнямның көркін ашты🔥🔥🔥 Тапсырыс берсеңіздер өкінбейсіздер!! Қаладағы оптовый баға дегені рас екен👍
Асет Амангелди
Сапасы зорр и заманауи 🔥🔥🔥🔥
Жансейіт Нүсіпжан
Очень качественный продукт
Adilzhan Sergeev
Сапалы мебельдер. Сотрудниктері вежливый екен. Ұнады
Adilet Sagyngazy
Жақында осы дүкеннен жиһаз сатып алдым. Қызмет көрсету жоғары деңгейде болды — сатушылар өте сыпайы әрі көмектесуге дайын. Таңдауға болатын өнім түрлері көп, бағалары да қолжетімді. Жиһаз уақтылы жеткізілді, сапасына көңілім толды. Болашақта тағы да осы жерден сатып алғым келеді. Рақмет!
007 007
2 раза покупал мебель в данном магазине, ребята вежливые, доставили в срок. Цены вроде дешевле чем в базаре, мне понравилось.
NS
Nadira Saipova
Жиһаз алдық осы магазиннен, рақмет көп. Үстел ойдағыдай болып шықты, өте сапалы, әрі әдемі, отбасымызға ұнады. Барлықтарыңызға советую осы магазинді, бағалары қол жетімді 👍🏻👍🏻👍🏻