Школа-гимназия №30
4.2
КГУ Школа-гимназия №30
4.2
Айару Ильясқызы
Қатал мектеп деп жатқандар что вы ожидали от школы ГИМНАЗИИ? гимназия мектептің барлығы қатал,Таразда тек қана 30 мектеп қана гимназия емес 5-6 мектеп гимназия мектептері бар ал олардың барлығы 30дан да қатал,если говорите что это строгая школа то просто и молча идите в обычную школу которую все ученики друг-друга бьют,а учителья на 90% строгие чем 30 школа-ГИМНАЗИЯ,өзім осы мектепте оқыдым даже если учители строгие они учат хорошо,а школа просто огонь тамақтары дәмді,тәртіп бар,сабақ оқыту деңгейі жақсы короче былай айтқанда Тараздағы ең жақсы мектеп
Асылай 𖣂
Жақсы мектеп.
Mer
Керемет мектеп ышы кен мугалымдеры урыспайды пропка жок кушты тамак береды былымы мыкты
Бекзат Усеров
Кезынде жаксы мектеп еды
🗽 .
Мектеп емес түрме бүкіл бұрышында камера бар, завучтары қатал особенно түскісі, оқушылары агрессивный, мұғалімдерін вообще айта алмайм қандай екенін. Көшіп келіп қателік жасамаңыздар.
Alina Askanbek
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Акума лова лова гейм ова
Фу школа ☠️ особенно быр завуч.
Amina Zhanadilovna
скучаю по своей школе,керемет мектепкой
Диша .
Samat Elnur
Маған өзім оқып жатқан мектеп ұнайды.
A🐺
Almat 🐺
Өте жаксы мектеп.Мұғалімдерде жаксы оқытады
Bekzat Kurmankul
Отличная школа, и учителя хорошие
Nurislam Ilesbek
Өте керемет мектеп
Aliar )
жақсы мектеп
アイシャ ...
ненавижу эту школу, учителя орут за мельчайшую ошибку, всё ещё помню как кл. руководительница дала подзатыльник
Аko A.
Пенсияға шыққандар кетпиді ма
NM
N M
Приемный не работает по графику. Когда не приедешь никого нет! Сказали работает до 17:00 .
aki 👾
тюрьма а не школа
рей 😴
отстой 👎🏻👎🏻
Карима Карабекова
Бауырларым оқиды. Жаксы мектеп екені көрініп тұр. Өзім де болып қайттым
bn
batyrbekkov nurdaulet
быр звездада жалко
ㅤ 𝓐𝓷𝓮𝓵
Кароче жаман мектепкои асобенно окушылары
B
Batyr🦁
Мыкты мыкты
камося .
в этой школе тупо ничему не учат, особенно хочу выделить Набат апки и Сәуле апки, Набат апки тупо придирается ко всем за ненужную мелочь, Сәуле апки вообще на пенсии и до сих пор ведет уроки по химии, я хим/био и я ничего не понимаю из уст этой учительницы, только и делает что кричит на всех подряд
azamat Islamov
школа полный фигня
Аскаралы Нурсаят
Өте күшті керемет мен оқыйм осы жерде күштң
Айлана Алдаберген
Өте күшті қызықты мен өзім көп достар таптым мұғалімде қатал емес сабақ өте қызық әрі әдемі әдемі және түсініті өтеді
Nurai ym
әділдік мүлдем атымен жоқ ұбт химиядан төмен балл алсақ бізді 3 шығарады тура бізбен бірдей балл алып отырған “қызыл дипломның” қызын 5 ке шығарады 🤦🏼♀️
Еркеайым Мадеш
мектеп унамайды ауыскым келеды бырак Ата нам руксат берииды
Ansariki 🌜
Бақыт Жарболсын
Өзім оқыған мектеп 💗
DS
Dimash Samiev
Учителя ходячие коррупционеры. Мальчику который просто прочитал свою презентацию дали 2 место
Дастан 🫦 inst: 018.usenov1ch
бітіріп кеткенсіңғо
ЯП
Ясмина Парпиева
это просто ужас выступали в вашей школе,защищали проек, детям которые действительно открыли что то новое не дали места,а биоритмы человека и фаббинг получили 3 места.За что?за то что они нашли информацию с интернета и рассказали,то что вы и сами прочитать можете или вы закрытыми глазами выставляете места.Почему от членом жури было слышно как они говорили «оставьте места нашей(30 школе)? Самое главное члены жури были довольны нашим проектом,хвалили его,а в итоге мы получили благословенное письмо.
NA
Nurislam Apen
Сұр түсті суретте,сол жағында тұрған бала,қарызыңды қайтар
alizhan 👀
Akzhan Bekbolatkyzy
Қатал мектеп
YK
Yersultan Kopbolsyn
Ну как сказать та школа просто блестящий
Its.ERA 300 метров от вас
Норм 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼