Жан-Уя
Гульмира Кыдырбаева
Жақсы кафе
ЭЖ
Элмира Жанабилова
Все было хорошо, но долго ждали заказ
ЖЖ
Жансая Жаманова
Жанұя мейрамханасында бүгін болдық, өте нашар сервис. Біздің тапсырымыз 51 минуттан кейін бір ақ әкелді. Админ орнындағы Әділет есімді жігіт өзін кассирмін деп таныстырды. Өте дөрекі сөйлейді, жеке шекарамызға өтіп сөйледі. Өз кінәләрін білмейді, тұтынушыларға салғырт көзқарас танытады. 0/0
Асем Тасхожаева
Админ өте дөрекі! Адамдармен қалай сөйлесу керек екенін білмейді! Жекеге өтеді! Оған қоса книга жалоб и предложений жоқ! Бұл заңға қайшы! Залда 1 ғана стол отырсада да тамақ 50минут көлемінде дайындалады. Бірақ официанттан сұрағанда 20-25 минутта дайын болады деген. Түскі асқа деп барғанбыз тамақтың ұзақ келгенінен жұмысқа кешіктік!!
RR
R R
Тамақтарды 51 минут күттік 🤦♀️ келгенде алдын ала сұрадық тамақ қанша уақытта дайын болады деп 20-25 деп жауап берді🤯Админді шақырсақ жекеге өтіп ерегесіп грубо жауап береді. Официант қыз 20-25 минут деп аитқанын мойындап тұр. Книга жалоб сұрасақ бізде ондай жоқ болған емес деп тұр “Кітапша жоқ” деу – заңсыз – Кез келген қоғамдық тамақтану орнында шағымдар мен ұсыныстар кітабы болуы міндетті. Оның болмауы ҚР заңнамасына қайшы.
Айсана Нурмухамбетова
Заказывала родителям еду оттуда не раз, маме как то не понравился асип, сказала что сухой, недавно была в городе и сама сделала заказ, заказывала асип тоже 2 порций без задних мыслей, оказался таким же сухим, написала админу, ноль реакции, ни единого ответа. Разочаровалась и удалила номер. Вроде вначале всё было вкусно у них.
БО
Бекдаулет Оспанов
Супер, отлично вкусные блюда
Лаура Орынбасар
Официанты нету, заказы готовятся слишком долго, два раза приходили так и был нет все то что в меню
Сымбат Кожанияз
Админ нашар адам,вообще адаммен сөйлесуді білмейді, дұрыс меню қабылдауды білмейді, грубо жауап қайтарады. Тамақтары жақсы только администратор өте нашар,ауыстыру қажет !
БШ
Бекарыс Шынболатулы
Тамактары дамди унады! Таттилери Жаксы
Атагулова Индира
Ораза айында алдымыздан мороженое жеген жигит представился администратором и директором заведения, ешкандай улкен сыйламайтын тарбие кормеген, 76000 га заказ алып турып кешириниз емес заведениеге келмениздер деген соз естидик, кулагында телефон клиенттин созин кулагына аспайды, оз кателигин естимейди, булай жасауга болмайды, Мына баламен бар клиенттеринизден айырыласыздар,
Ernurr.o8x
Админ жаман оффтары обслуживание жасамайды меню сурасак акелип Бермид оте нашар тамактары Адам житн тамак емес не советую вообще
Нурбек Сайлаубек
Онша емес не советую👎🏻
Jony
Адилет админ нашар адамдармен сойлесе алмайды грубый меню жайында сұрасақ жауап бере алмайды кеңес беруді білмейді. Заказ берген тамақ нашар
Жантасик
Тамактары оте дамди озым осы жерден тамактанам 10/10❤️
Айдана ☘️☘️
Тамақтары дәмсіз Нарын алдырып едім камыры шикі
Айгуль Токубаева
Оте нашар заказ бергеніме өкініп қалдым дәмі жоқ бәрі сухой колбасный ассорти👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Тоғжан Медетханова
тамақтары дәмді👍
Baidibek Toishibek
Кавказский шашлык баранина потолок🔥🔥🔥
Айерке Серик
Год терпели плохое обслуживание так как по вкусы нравились некоторые блюда. Но хамят и переходят на личности из-за просьбы отменить только заказанное блюдо. Система лояльности к постоянным клиентам отсутствует. Делайте выводы сами.
Набат Ереханова
Қызмет көрсету сапасы өте төмен! Алыс жолдан іздеп келіп отқаныма арзымады. Тамақтары ұзақ куткізді көңілімнен шықпады өте өкінішті Кеңес бермеймін!!!
Марал Мырзакулова
Көңілім қалды. Біріншіден менюдан шатасқан.Екіншіден тамақты ұсыну жағынан нашар. Өздеріне шаң жуытпайды. Семганың күріші де нашар. Сервис, клиентпен сөйлесу өте нашар.
Я БУДУ ЧЕРЕЗ ЧАС
Очень приятное место, с отменными алкаголными напитками😘
ZZ
Zharkynbek Zhalgasbayev
Тамаша тамақтану болды
ШК
Шырымбек Куттыбай
Тамактары татти,тек кызмет корсету сапасы нашарлау
РР
Ромул Рэмус
Кухня отстой! Вообще не рекомендую ни разу!
Есбембет Куаныш
Бешбармағы сөзсіз дәмді. Комфортно барлығы. Официанттары 👍
Baur Saipnazar
Обстановка хорошая, персонал приветливый все отлично. Но повара нужно поменять. Оформления блюд отличное но вкуса в еде нету. Удачи и успехов во всем вам.
Кәусар
Абсолютно не умеют готовить. Какое было разочерование когда доставили наш заказ шашлык, салаты. На 25 тыс. Все выбросили на помойку. Написала администратору, игнор.Не умеете готовить, не беритесь. Мясо было то ли испорченное то ли непонятно приготовленное, все в жидком дыме и сваренное как будто. Кошмар.
Arailym Esenbekova
Классная кухня если закажете на 🏠
Анэля Нурбаева
Замечательное место, вкусная кухня и большие порции! Рекомендую👍
Aslan
Бүгін 24.07.23. Заказ берген соң 45 минут күттіріп қою дегенді осы жерден көрдім. Элементарно пловты 45 минут күткен қызық екен. Обслуживание нашар өте. Келесі жолы келмейтіндей болдық қой
MA
Mukhamedali Akhmetalyev
вообще не советую персонал не знают когда будет готова блюда говарят грубо будет готово то принесем говорят на ифтар мы заказы утром на 12 человек пришли во время но наша еда не готова бл…. жыным устап отыр не компитентый пустой стол только вода
Ермек Сыгаев
Очень вкусная еда, доброжелательный персонал, рекомендую к посещению, также можно заказать доставку еды
AG
Arvo Galadrien
Отличное место, хороший шашлык, манпар, хошан, а особенно миксеры куырдак в тесте. Были проездом, куырдак в Алматы увёз.
Мадияр Сабыр
Обслуживание все норм!Но кухня очень слабая!
АЖ
Айгерим Жумабекова
Обслуживание ужасно, заказали салат, но забыли принести видимо, но посчитали в чеке, еда не вкусная, все жирное
RB
Rimma Bimenova
Дәмсіз, оливьеде картоп коп,дау дау кылып тураган! Жульен тоже дами жоқ бирнарсе кылып жасай салган. Еще кафеде де, с собойда коп кутесын. 40мин куттик!
РМ
Русик Малдыбай
Өте керемет жер бағасыда тиімді порцияларыда үлкен... Сөзбен жеткізе алмайсың барып көру керек...
IS
Ivars Saknitis
Плов вкуснейший. Цены не кусаются, уйгурская кухня. Рекомендую!
Бахтияр Асылбеков
Очень вкусно!☺️
ДШ
Динара Шакирбаева
Очень вкусное место. Порции большие и вкусные. Готовят на совесть. Все есть.