Taza LUX
1.4
ИП Taza LUX
1.4
Айнур Зият
кілемдеріңізді бұл жерге бермеңіздер жауапкершілік мүлде жоқ 👎👎👎👎👎👎👎
KO
Karina Omari
Самая ужасная химчистка. Когда забирали ковры, мы живем на 5 этаже, они их тупо ногами толкали по лестнице, волокли по грязному подъезду. Во вторых не доставили в сроки, пришлось ждать 2 недели. Ковры как были грязные, так и остались. Приходится обратно сдавать на химчистку. Все химчистки всегда заворачивают чистые ковры в специальную пленку, они просто связывают два конца скотчем. Ужасссс. В инсте показывают, что все идеально у них, а на самом деле полная антисанитария по фотографиям отзыва. Никогда не сдавайте ковры в эту химчистку.
Аяулым Сатыш
Масқара игнор ұстайды екен, сеніп өткізсек, 10 күн болды әлі әкеп бермеді👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
Айжан Раяна
10 күн өткен соң барып алдым кілемді. Сеніп тарсырған кілемнің барлығы далада жатыр. Шанның арасында. Телефондарың алмайды. Барып өзіміз алып кеттік іздеп жүріп. Жаптырып тастау керек мына жерді. Машинаның шроттары қасында тұр. Қасында кілем жуады. Бағасын төмендетіп қойып елді алдауға ұялмайсыңдар ма!👎Қаншама адам кілемдерің ала алмай отыр Тупо телефондарын алмайды. Масқара енді сөзім жоқ . Қалай елді алдап жұмыс жасауға болады. 10 күн болды 20 күн болды деп күтіп отыра берменіздер. Барып алыныздар. Олар жүре береді😡
УК
Улпан Курманбекова
20 күн болды ужс игнор
Асема Нишонова
Кілемдерді 10 күннен кейін алдым. Вообще игнор ұстаиды телефондарын көтермейді. Инстаграмын көріп алданып қалдым тугистен отзыв оқу керек еді. 1 дорожкамды ұмытып кеткен, 15ші күні өзім барып алып кеттім звандасаң не алмаиды, қашады. Кілемдер ужасный условияда жатады жаңбыр шаң да далада жатады ағаштың үстінде жерде, айнала лас мусор ит мысық жүреді машинный шроттың ішінде жуады. 24/7ашық тұрады кілемдер далада жатады любойы кіріп алып кете алатындаи на легком доступе жатыр. Есік терезе бәрі ашық, солардың бір адамы келдіда бір дорожкамды бердіда есігін жаптыда кетті құлттамаи. Қалай әлі істеп жатыр бұлар түсінбеимін. Кілемдерді арнайы пакетине салмаи скотчпен орап акеледи, дорожкамды акеткенде лас болды асты дақ болып. Даланы жуатын аппаратпен кілемдіде жуа береді. Кілемге химияны аз қосама не иісі жоқ құр сумен жуылғандаи состояниеде келеді кілемдер. Бағасы хотя как у других бірдей.
AL
A L
Просто ужас! Никакого сервиса и клиентоориентированности! Не советую отдавать туда ковры, потеряете свои деньги, время и нервы!! Ждали ковры 3 недели !
Asel Amangeldieva
Просто кошмар!Ужасный сервис! 1 ай болды кілеміміз әлі жоқ! Күнде ертең акелемізбен уже 1 айдан асып жатыр.Қазір енді жауап бермит, телефондарын алмайды. Недеген сұмдық.
K
Kate
Не соответствуют срокам. Говоря за 3.-4 дня, уже почти месяц ковров нет. Телефон не поднимают, по ватсапу кормят завтраками. Неизвестно когда привезут, да еще в каком качестве. Не советую к ним обращаться!
РР
Рамина Рамина
Самый худший сервис ..! Ковер в пакет не завернули ..! Шторы ждала 2 недели , каждый день завтраками кормили , в один день сказали мы их испачкали , постираем привезем , на звонки не отвечали, в итоге привезли все памятые
Амира ААА
5 5 5555 5555
Нурлан Мухамедсыдыков
Ужасный сервис, 2 недели уже ждём, не советую вообще
ДТ
Динора Табынтаева
Ужасный сервис, привозят ковер обратно даже не стирая
Азиана Нурлановна
Ужасно слов нет
Плохой сервиз никогда не сдавайте ковры на чистку
Айгуля Алибекова
Ужасный сервис! Забрали ковры,обещали за 10 дней, 10 дней прошло,не везут уже две недели! Трубку не берут! Кидают людей,ни ковров нет ни их нет((((((((((
Дастан Куанышбеков
Өте нашар клининг! Қызмет ету деңгейі 0!!!
Аяулым Сагындыкова
Самый ужастный клининг. Не советую, кілемдерді алып кеткеніне 11 күн болды, не кілем жоқ, не телефондарын алмайды👎🏻
NB
Nina Bekbau
Шарашкина контора. Хамское отношение. Сроки вообще не соблюдаются когда это очень нужно.
Назгуль Кадыркулова
Ковры стирают хорошо и не дорого, но вот со сроками доставки и со стиркой одеял/пледов просто беда! Обещают привезти через 3-4 дня, но еле привозят через 2-3 недели. Пятна на одеяле не ушли, плед воняет до невозможности, хотя не было запаха, просто были пятна. Услуга выполнена плохо, а деньги оплачены полностью.
Benjamin Mebel
Я полностью доволен услугами этих ребят! Они выполнили работу профессионально и результат превзошел мои ожидания. Буду только у них заказывать👍🏻