Ocean
Химчистка
АЖ
Айгерим Жумабекова
Я в восторге,чисто и оперативно помыли ковры,очень довольна
Жанель Кененбаева
Кілемдерім таза жуылды. Жазған бойда тез қабылдап алып кетті. Мен ойлағаннан жылдам жуылып, жақсы кептіріліп жеткізілді. Бағасы да қымбат емес. Ендігі жолы кілемдерімді тек сіздерге табыстаймын! Рахмет!!!
GS
Gulim Serikbai
1 жыл болдан асты осы химчисткаға беріп жүргелі. Өте таза пластилиннің түгелін кетіреді. Уақытылы жеткізу қызметіне рахмет! Жұмыстарыңыздың жемісін көріңіздер!
Ердәулет Мұхтарұлы
Советую прям новый болып қалды кілемдерім👍🏻👍🏻👍🏻
АЖ
Амйн Жумабатыр
Оте керемет тап таза АЛЛА РАЗЫ БОЛСЫН ЖІГІТТЕРГЕ
Оте керемет жуады 3000тг алдын быр жерге берып ем калай болса солай жуып әкелген бул орталык 5 мыңга жетпесе алмаймыз деды дурыс алып кету жеткызу каз таксй да 3 мың алады барып келуңе 5 мыңга бердым оте керемет жуыпты рахмет еңбекты багалау кереу
ZK
Zhansaya Kuatbekova
5000 тг жетпесе алып кетпиді, клиентпен сөйлесуді білмиді, ақшан көп болса бер деп қатырады
AE
Azhar Erbolkyzy
прям советую. өте керемет,иісі де жақсы,тап-таза👍🏻😍😍
Р0
Руслан 08
👍
Ажімамат Алимурат
👍өте жақсы жуады уақытында алып келеді сеніп берулеріңізге болады прям супер кілемнің исін айтсайшы көрпеше төсек тіде жуады екен мактасымен
РР
Рамин Рамин
Таза жуып жылдам жеткізіп беретіндеріне кепілдік берем рахмет 👍🏻👍🏻👍🏻
MG
Mobin Gulamrassul
Мне очень понравился супер Одна из лучших химчисток в городе Тараз! Уже больше 5 лет обращаюсь к ним. Всем рекомендую, качество и цена отличные с одним словом творят чудо
Назерке Еркинбекова
Не советую!!! Нету оперативности!!!👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻