Ломбарды
Знакомые займы стали ещё выгоднее
ТОО М-Ломбард
ТОО «М-Ломбард». Лицензия № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
Узнать подробнее
ТОО М-Ломбард
Д
Диляра
Кыздар улкен Рахмет ❤️ Жылдам,сенимди,накты жумыс!!! М- Ломбард мыктысыздар!!!
М-Ломбард, Ломбарды
сегодня, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рақмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
Аружан Алипбаева
КА
Камила Абдыжапарова
19 декабря 2025, официальный ответ
Гаухар Оскенбаева
Дәл осы филиалдың тұрақты қолданушысымын! Бәрі түсінікті , тез , өз істерінің мамандары отырады ! Көп рахмет қыздарға !!! Барғанда күлімдеп қарсы алып, шығарып салады !!! Ең жақсы филиал !Жанат ханымға ерекше рахмет 🫶🏻
17 декабря 2025, официальный ответ
27 ноября 2025, официальный ответ
Gulmira Burkitbayeva
26 ноября 2025, официальный ответ
_brightest_
один из самых лучших и надёжных ломбардов у нас!
26 ноября 2025, официальный ответ
Jaqenty M
👍👍👍 особое отношение клиенту
25 ноября 2025, официальный ответ
orazbekovvaa_m 🤍
25 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Огромное спасибо за такой приятный отзыв 🔥 Будем стараться и дальше!
eras1l_ 011
Акмарал Рахмет сизге за заботу . Надежный ломбард ☺️
19 октября 2025, официальный ответ
ЭА
Эля Айтбаева
Самый надежный ломбард. Всега особое отношение клиенту.
23 декабря 2024, официальный ответ
Добрый день! Мы очень признательны Вам за высокую оценку нашей работы. Мы рады стараться ради Вашего комфорта. С уважением, М-Ломбард
Айжан Кадирхановна
Самый надежный ломбард👍
БА
Болат Абдраимов
Squeeze XYZ
Все быстро и качественно. Особые отношения к клиентам, я доволен!
Алия Алия
М ломбард оте жаксы ломбард, алтынды жаксы багалайды, жондеп те береди алтынды. Кызметкерлер ардайым сыпайы. Акжигитова Жанат деген кызымыз оте сыпайы бизди кабылдады
ГА
Гаухар Алимкулова
Жарайсыңдар қыздар
18 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптестеріміздің жұмысын жоғары бағаланыңыз үшін рахмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
DM
Dinara Mahazhan