Qazpost
2.4
ЖД
Жазира Даутова
Совсем не понравилось
Жарты сағат болды Бектөбе казпочтасының 080203 есігі жабық. Есікте не еш қандай қағаз жоқ, не телефон нөмірлері істемейді сайттағы. Қашан ашылады? Осындай жерлерді қолға алса
СБ
Согдиана Бакытжан
Совсем не понравилось
Не себепті почтаны ашасыздар , егер жұмыс жасамайтын болсаңыздар . 10 рет келдік. Келсек сіздерді сарыағашқа кетіп қалған дейді, не деген бассыздық жұмыс уақытысында демалу ға бару. Не себерті сізге айлық төлеп отыр жұмыс жасамайтын болсаңыздар
Шерхан ♨️
Всегда закрыто 4 день не могу свой товар забрать
RI
Rusya I
Совсем не понравилось
Спят дома, закрыты не номера нечего нету. КАК МНЕ ЗАБРАТЬ ТОВАР??
SA
Saltanat Abpassova
Совсем не понравилось
Я на Вас жалобу напишу! Что вечно закрыто! Рабочий график до -14:00! Не можем свой товар забрать!
AT
Askhat Telibay