Yer_taraz_prokat
Салон по прокату мужских костюмов
ЖБ
Жақсыгүл Бакирова
В восторге
Бағасы қол жетымды, сапалы костьюмдер. Дорого богато смотрится🤩👍
MM
Meyirimdi Meyirimdi
В восторге
Бағасы қолжетімді, костюм сапалары тамаша 👍
CM
Coko Minikin
В восторге
Хороший прокат. Размерный ряд костюмов до 56, это очень радует. Отлично подготовили костюм, отпарили, подшили брюки. Бери и пользуйся. Спасибо большое, однозначно рекомендую.
ДО
Динара Оразалиева
В восторге
Керемет сәнді, сапалы киімдер🫶😍 Тез, жылдам әрі сапалы қызмет үшін рақмет❤️ Yer_taraz_prokat ең сапалы қызмет, маған ұнады👍🫶
Мадина Бошанова
В восторге
Кызмет корсету сапасы унады👍🏻 👍🏻👍🏻костюмдеры сапалы, тап-таза👍🏻👍🏻 орналасқан жери де ынгайлы, рахмет сервис ушин!!! Тагы да келемиз клиент болып
ГК
Женщина не приятна
DK
Dimaw Kanatbek
В восторге
Өте жақсы маған ұнады бағасы да бәрі