Janymsoul
Караоке
Имениннику 20 000 тг в подарок через 2ГИС*
*1.05.25–1.08.25, подробности по т. +7-700-932-56-75.
Забери 20 000 тг*
Adilzhan Kz
2 человека танцуют, караоке ждать 3 часа. Ноль общения с клиентами
Beksiii
Жаным сол караоке барда керемет әсер алдық! Атмосферасы өте жылы, музыкасы күшті, дыбысы таза 🎤✨ Ең қатты ұнағаны – охранасы! Көбінесе жігіттер өте сыпайы, өз жұмыстарын жақсы біледі, қауіпсіздікке жауапкершілікпен қарайды. Қонақтарға құрметпен қарап, бәрін ретімен ұйымдастырып жүр 👌 Достармен керемет көңіл көтердік. Міндетті түрде тағы да қайталаймыз! 👍
Yelzhas 🍀
Кухня 2/5. Шашлык ждали 1,5 часа. И сама еда так себе по вкусу. Караоке 5/5 Интерьер 5/5
23 марта 2026, официальный ответ
Уважаемый Yelzhas, спасибо за ваш отзыв! Мы рады, что вам понравился интерьер и караоке. Приносим из…
Аружан Бейсембаева
Сегодня посетили ресторан-караоке и остались в полном восторге! 😍 Очень уютная атмосфера, красивый интерьер — сразу чувствуешь себя комфортно и расслабленно. Отдельно хочется отметить кухню: всё было невероятно вкусно, блюда свежие и подача на высоте 👌 Персонал вежливый и внимательный, быстро реагируют на просьбы — это очень приятно. Ну и, конечно, караоке 🎤 — отличный звук, большой выбор песен, провели вечер очень весело и душевно! Обязательно придём ещё и будем советовать это место друзьям Нас обслуживал Персонал Алим✨ Был очень внимательным , спасибо
ЖБ
Жансулу Батырханова
Все отлично тут, хорошее заведение)
DO
Damira Omar
Очень классно место
ГК
Гаухар Калменбаева
Очень хорошая акустика, кухня вкусная и обслуживание на высшем уровне👍
KD
Kuralay Danike
Классное место, все понравилось🥰
АУ
Асель Усипбекова
Кушти
22 марта 2026, официальный ответ
Уважаемая Асель, спасибо за Ваш отзыв. Нам важно ваше мнение, и мы будем рады, если Вы свяжетесь с н…
sagdiana 🤍
Очень красивое заведение и кабинки, хороший караоке, вежливый персонал. На день рождения подарили колонку, спасибо большое🫶🏻
SB
Saule Berikkarayeva
Были в кабинке Семей. Вообще не понравилась, кухня не очень, лимонады тоже, ташенткий чай как будто из остатков выжали, десерт будто разморозили разогрели. Диваны проваливаются внутрь не возможно сидеть. Только караоке хороший
Bekzat Zhaksylyk
!
Шамиль Д
🤣🤣🤣 очень хорошие воспоминания после Жаным сола
Сымбат Кулбаева
Аяжан – өте сыпайы әрі кәсіби хостес. Қонақтарды әрдайым жылы қарсы алып, өзін сенімді және ұқыпты ұстайды. Сөйлесу мәнері анық, жағымды, кез келген жағдайда сабыр сақтай біледі. Қонақтарға деген қарым-қатынасы жоғары деңгейде, қызмет көрсету сапасын арттыруға үлкен үлес қосады. Осындай жауапкершілігі мен еңбекқорлығы үшін оны сенімді түрде ұсынуға болады. Арам – өз ісін жақсы білетін, жауапкершілігі жоғары официант. Қонақтармен қарым-қатынасы өте жақсы, әрдайым сыпайы әрі назарлы. Тапсырыстарды жылдам және нақты орындайды, кез келген жағдайда сабыр сақтап, қызмет көрсету деңгейін жоғары ұстайды.
Айзат Ш
Бахыт Рахимжанова
Все ок,отдельный респект официанту Д Арман красавчик🥳
АЖ
Айжан Жакипова
Ауызашарға 18 адамды шақырдық.Тамақтары ауыз ашып болған соң 1,5 сағатта әрең келді бір апта бұрын броньдап бір күн бұрын 18:15 ке дайын болады деген еще бәрін бөліп бөліп бір бірлеп негізі ифтар сеть алдық барлық тамағы бірге келеді деді бірақ бір бірлеп әкеп берекесін кетірді первыйға суп болған 1,5 сағатта келді қанша барып тездеттіңіздерші деп бірақ жұмыстары тасбақа.Тамақтары дәмсіз болды .Бағалары Таразға лайықсыз ташкент чай 1795 ,1л кола 1795 өтеееее қымбат сапасы өтеееее төмен.Второй сірне езіліп каша боп кеткен.Кухня нашар тамақтары өте аз .Қонақтардың алдында қатты ұятқа қалдық.Ұялғаннан кабинкаға кіре алмай офицант артынан қалмай.Шын баратын жер емес тек басқа жақтан тамақтанып алып,караоке айтып билеуге бармасаң.Скидка жасады бірақ қонақтар алдында қатты ұятқа қалдырды.
22 марта 2026, официальный ответ
Құрметті Қонақ, пікіріңіз үшін рахмет! Сізбен байланысып, жағдайды анықтау үшін телефон нөміріңізд…
ЕР
Еркин Рахманбердиев
Өте нашар жер бармаңыздар.17.03.26.Қонақ күттік.Бір апта бұрын бронь жасағанбыз .Бізде ауыз ашар деп түсіндіріп айтық.Тапсырысымызды 18:15 толық қойып береміз деді.Бір салатан кезекпен әкеліп,18 адам ауызы берік сол салатың түріне қарап отырды.Қонақтардың алдында ұятқа қалдырды.Ұялғаннан кірерге тесік тападық.Тамақты 20:00 әкеле бастады.Кухня 0.Кізмет көрсету 0.Коланың бағасы еш жерде жоқ баға 1795 тенге. Аяғында скидка істеп берді.Ондай жеңілдіктің түкке қажетті жоқ еді.Қонақтардың алдында ұятқа қалдырды.
ЭА
Эльмира Абишова
Сидели в кабинете Шымкент. Все понравилось
EE
Erkenur Esen
Все нам понравилось,были в кабинке актау,кухня очень вкусная,хостес Аяжан очень приятная девушка,обслуживание было отличным спасибо официанту Акрам!
Malika Mashalo
Жаным сол совсем уже не тот😔 Очень сильно разочаровала кухня овощной стейк салат вообще отличается от заказанного, лучше сделайте стоп 🛑 на данную позицию Где зелень? Когда пекинская капуста стала зеленью? Жирная, куриная грудка хорошо не прожарена и клиент оплачивает полную стоимость за вашу халатность 🤦🏻♀️
19 марта 2026, официальный ответ
Уважаемая Малика, спасибо за ваш отзыв. Нам очень жаль, что ваша последняя посещение не оправдало ож…
Жайна Камалова
Бірнеше рет бардым Ұнады Керемет бәрі Жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін!!!
ТБ
Толкын Бакытбек
Өте жоғары деңгейде🤗Баха офицант жұмысы тыянақты өте жақсы жігіт👍Фара музыкант👍👍👍
AB
Albina Bornukova
Атмосфера супер!! Отдельный респект официанту Баха красавчик👌🏻👌🏻👍🏻👍🏻
Ақмоншақ Даулетбайқызы
Баха мен Фара красавчик. Баха өз жұмысын күшті біледі, сервис мықты. Фарада молодец, барлық өлеңімізді қойып берді. Отдуши өлең айтып, демалдық🫂👍🏻
Альфия Темирбаева
Заведения очень понравилось Кухня вкусная Персонал отличный Все супер !!
Amina Zh
Барлығы ұнады, үлкен рахмет!!
Багжан Измаханова
Бари керемет!
Анель Тотанова
Отмечала тут свое др. Все понравилось, и кухня и танцпол и обслуживание все на высшем уровне. Спасибо официанту Мухамед, учел все наши пожелания🫶🏻
ДУ
Дилянора Утегенова
Мне очень понравилась заведения кабинки и еда хорошо готовят👍
A💕
Ayana 💕
Все понравилось 😊
Ескали Канатбаев
Кухня 👍👍👍👍
ЕУ
Ержан Уланбаев
Жони красавчик жаксы кызмет корсеты барлыгы унады
Аружан Курбанова
Жақсы жер😍 өте керемет өтті😘😘
🥴R
🥴 Raho
Джнои красавчик официант екен.тамактары да керемет
Молдiр Сагадиева
Бека коляньщик молодец 👍 заведение очень хорошая и кухня очень вкусная 😍
Аааа Абдирасил
Кальянчик Бекага ракмет👍
ЖТ
Жамиля Толегенова
Заведение отличное. Отмечала день рождения, всё было на высшем уровне. Кухня, обслуживание 👍. Особенно понравился кальян. Кальянчик Бека красавчик 😎
НМ
Назерке Метерова
Кальянщик Бека ты просто супер😍 Мастер своего дела!
Акмарал Сагингалиева
Кальянщик Бека офигенно забивает 👍👍👍
АО
Айбек Омиркулов
Самое отстойное дорогое заведение обслуживание 0.кухня 0 не успевают и еще дорого. Пожалели что пошли туда.
13 марта 2026, официальный ответ
Уважаемый Айбек, благодарим вас за ваш отзыв. Нам очень жаль слышать, что ваш опыт посещения нашего…
Ольга Данилишина
Хорошее обслуживание и кухня
Аида Иманбаева
Бари кушти болды Муххамед даяшыгы рахметт оте сымбатты жигит екен 👍
ЕЕ
Еркемай Есеналиева
Мұхаммед обслуживание 👍🏻👍🏻😍😍
Сурия Мухамедова
Отличное заведение все понравилось обслуживаю шикарное вежливые официанты обслуживал официант Жанибек советую всем
ХИ
Хамит Исмаилов
Всё чётко бомба просто я не первый раз здесь отдыхаю
Газиза Рысбекова
Сервис супер. Біраз жерде болдым, бірақ мұндай обслуживание көрмедім. Тамақтарына сөз жоқ, өте дәмді. Советую осы жерге келулеріңізге. Официант Арман топ!!♥️
Частый гость
Ayala Zharylkasyn