Mir platiev
2.2
ББ
Балнур Б
Совсем не понравилось
Бүгін бардым,даже амандаспайы. Тамақ ішіп,бір нарсе сұрасам жауап бермей. Шығып кеттім сол күйі. Инстадан көріп, бір көйлекті алайын деп едім!
Aliya S
Совсем не понравилось
Ужасное обслуживание. Девушка просто сидит в телефоне, цены не знает. Только негативит в сторону клиента. Хотели купить платье, из за грубости ушли просто
Назгул Абдеш
Совсем не понравилось
Маған ғана обслуживания ұнамадыма десем барлық адаамды қатырмапты ғой. Қазір барып инстадан көрген көйлектеріді киіп көрейін десек сатушы қызы тегін беріп жатқандай міндетсініп! Былжырап еще. Мамаға бір көйлекті берсе дұрыс кимегенге жоқ олай емес деп сілкініп. Клиенттен айырылғыларыңыз келмесе ауыстыру керек. 4 адам сол жерден ұнағанын киіп аламыз деп еді🥲
ZZ
Zhami Zhami
В восторге
Бүгін бардым ! Сатушы қыз өте сыпайы екен! Ассортимент көп! Өзіме ұнаған двойкамды алдым! Скидкамен ещё подарка қосып берді! Көп көп рақмет!🥰
Совсем не понравилось
Ужасное обслуживание,тупо сидят и чаи свои пьют когда клиенты к ним приходят!!! Вообще выбора платьев нету!
Aii Kz
Совсем не понравилось
обслуживание просто ноль продавец не здоровается с клиентами!!